- 27 Temmuz 2024
- 60
- -1
- 1
- 31
- Konu Sahibi merve174839
-
yani doktor elzem bir şey görmemiş pek de bir bilgim yok açıkçası benim de ferritin 29 çıkmıştı demir bağlama da 227 ancak şikayetleriniz geçmiyorsa tekrar baktırın ya da başka doktora baktırabilirsiniz geçmiş olsunArkadaşlar iyi akşamlar,
Ferritin 9.7
Demir ( serum) 48
Demir bağlama 322
Sizce demirim çok mu düşük doktor a gösterdik elzem bişey değil diye hap vs vermedi internetten bakınca düşük gözüküyor ne yapacağımı bilemedim sabahları zor uyaniyorum aşırı yorgun
Sizlerde de böyle mi demiriniz
Benim ferritin 17 bana demir hapı verdi doktorum,bilemedim şimdiArkadaşlar iyi akşamlar,
Ferritin 9.7
Demir ( serum) 48
Demir bağlama 322
Sizce demirim çok mu düşük doktor a gösterdik elzem bişey değil diye hap vs vermedi internetten bakınca düşük gözüküyor ne yapacağımı bilemedim sabahları zor uyaniyorum aşırı yorgun
Size verdiyse benim hayli hayli düşükBenim ferritin 17 bana demir hapı verdi doktorum,bilemedim şimdi
İlginç hap vermemesiArkadaşlar iyi akşamlar,
Ferritin 9.7
Demir ( serum) 48
Demir bağlama 322
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Ferritin 9.7
Demir ( serum) 48
Demir bağlama 322
Referans değeri 4,6-204Tahlil yaptirdiginiz laboratuarin referans degerlerini de yazarsaniz daha anlasilir olur.
Ornegin,
Ferritin 9.7 (referans araligi 5-125) gibi
Her laboratuarin kullandigi degerler farkli oldugu icin, basliktaki diger arkadaslarla kendinizi kiyaslamaniz dogru olmaz. Doktor onemli degil dediyse onemli degildir, uzulmeyin.
Değeriniz düşük. Doktorun ilaca gerek yok demesine şaşırdım. Ben bazen hastaneye randevu bulamayınca aile hekimine gidiyorum. Sağlık ocağında sistemden kan sonuçlarıma bakıp ona göre vitamin ilacı yazıyor doktor. Farklı bir doktora gidin mutlaka.Arkadaşlar iyi akşamlar,
Ferritin 9.7
Demir ( serum) 48
Demir bağlama 322
Başka doktora gittim oroferon verdi kullanıyorum 3-4 gündür ama buugn bı karın ağrısı ve ishal oldum gündüz içmiştim ilacı ama hala karnimda kipirdanmalar hafif binsanci var ilaç yapar mı böyleDeğeriniz düşük. Doktorun ilaca gerek yok demesine şaşırdım. Ben bazen hastaneye randevu bulamayınca aile hekimine gidiyorum. Sağlık ocağında sistemden kan sonuçlarıma bakıp ona göre vitamin ilacı yazıyor doktor. Farklı bir doktora gidin mutlaka.
Ben de oroferon kullandım. Daha önce Ferro sanol hapı kullanıyordum. Bu ilaçlarda yan etki olarak ishal ya da kabızlık görülebilir. Hatta affedersiniz demir hapları dışkıda siyahlık olmasına da sebep olabilir . O yüzden endişe etmeyin.Başka doktora gittim oroferon verdi kullanıyorum 3-4 gündür ama buugn bı karın ağrısı ve ishal oldum gündüz içmiştim ilacı ama hala karnimda kipirdanmalar hafif binsanci var ilaç yapar mı böyle
Bu arada yemekten önce içiyorsunuz değil mi?Başka doktora gittim oroferon verdi kullanıyorum 3-4 gündür ama buugn bı karın ağrısı ve ishal oldum gündüz içmiştim ilacı ama hala karnimda kipirdanmalar hafif binsanci var ilaç yapar mı böyle
Evet yemekten önce içiyorum ama hala karnimda binsanci var saat kaç olmuş bu kdr saat devam eder miBu arada yemekten önce içiyorsunuz değil mi?
Bende de bazen sancı oluyordu ama uzun sürmüyordu. Bedeniniz ilaca alışma aşamasında hâlâ. Belki de regl gününüz yaklaşmıştır?Evet yemekten önce
Evet yemekten önce içiyorum ama hala karnimda binsanci var saat kaç olmuş bu kdr saat devam eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?