- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 21
- Konu Sahibi anneadayi3110
Merhaba arkadaşlar. Ferritin 14-150 referans aralığında 19 çıkmış çok mu düşük ya da etkileri nedir düşük olmasının
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün hepsi 19 değerle ben de varBenim 6 falan ferritin değerim belirtileri çok düşük olduğu zaman baş dönmesi, el ayak üşümesi sürekli, bazen karıncalanma oluyor ellerimde ayaklarımda, geceleri çok uyuyup sabah zor kalkma var, bir de arada kaşıntı oluyor kollarımda sadece
Anladım benim de demirim çok eksik olduğu için takviye yapılmıştı o zamandan beri referans aralığında şimdi görünce merak ettimYoo çok düşük degil. Benim 8 çıktı daha geçen hafta. Ama yine de doktorum düşük demedi, demir depom düşük olduğu için ilaç verdi.
Tabii doktoruna sorarsın ama dediğim gibi benim şöyle olmasına rağmen doktorum çok önemli değil dediAnladım benim de demirim çok eksik olduğu için takviye yapılmıştı o zamandan beri referans aralığında şimdi görünce merak ettim
Anladım diğer değerlere göre bir şey deniyor o zaman teşekkür ederimTabii doktoruna sorarsın ama dediğim gibi benim şöyle olmasına rağmen doktorum çok önemli değil dediEki Görüntüle 3424641
Tabii doktorlar daha iyisini bilir ama referansın biraz altı/ biraz üstü çok önemli değil sanki. Çünkü şekerim tam sınırda çıktı. "Yememe icmeme dikkat etmeme gerek var mı? Bir şeyleri kismam gerekir mi?" Dedim. Doktorum ona bile gerek yok istediğini ye dedi
Endişe etme, sen referans değerinin altında bile degilsin
Anladım teşekkür ederimBnmde ferritinim bugun 5 cikti ama doktor onemli degil hemoglobinin 12 dedi
Benim 29,5 çıktı (Normal Aralık 30-400 arası)Bnmde ferritinim bugun 5 cikti ama doktor onemli degil hemoglobinin 12 dedi
Anladım teşekkür ederim
Hızını alamadı kolonoskopi öneriyorum dedi. Düşüşün sebebi nedir diye araştırma yapalım dediBnmde ferritinim bugun 5 cikti ama doktor onemli degil hemoglobinin 12 dedi
Valla ferritinde 29.5 a düşük diyebilen doktor bulmak zor doktorunuz kim hangi hastane acaba ?Benim 29,5 çıktı (Normal Aralık 30-400 arası)
B12 de 123 çıktı. (Normal Aralık 200-900 arası )
Demirin ve B12 çok cok düşük. İlaç yazdı. Tanıya da anemi Yazdı.
20 gün içerisinde 1 puan düşmüş diye. Belki kullanip bıraktığım helikobakteri ve şuan kullanmakta olduğum mide koruyucu ilaçlar yüzündendir.Valla ferritinde 29.5 a düşük diyebilen doktor bulmak zor doktorunuz kim hangi hastane acaba ?
Gönül isterki normal değerin ortalarında olalım ama olmuyirValla ferritinde 29.5 a düşük diyebilen doktor bulmak zor doktorunuz kim hangi hastane acaba ?
Doğal yöntemlerle artık artırmaya çalışıyorum. Pekmez fındık ceviz badem hayatım boyunca yemediğim ıspanak yiyiyorum. İlaç Almaktan iyidir.Valla ferritinde 29.5 a düşük diyebilen doktor bulmak zor doktorunuz kim hangi hastane acaba ?
Ya aslında doktorun önem verip yükseltmeye çalışmasi cok iyi. Ferritin dusuklugu halsizlik depresyon gibi etkileri oluyor. B12 nizi biraz yukseltseniz harika olur20 gün içerisinde 1 puan düşmüş diye. Belki kullanip bıraktığım helikobakteri ve şuan kullanmakta olduğum mide koruyucu ilaçlar yüzündendir.
Batman da özel bir hastane.
Tamam kabul ediyorum B12 çok çok düşük 200-900 bandında olması gerekirken benim 123. Ona bişey demiyorum.
Ferritun sınırda olan bişey için bir ay ilaç kullan düzelmezse kolonoskopi yapalım dedi.
Var mı tavsiyen B12 icinYa aslında doktorun önem verip yükseltmeye çalışmasi cok iyi. Ferritin dusuklugu halsizlik depresyon gibi etkileri oluyor. B12 nizi biraz yukseltseniz harika olur
Valla yok benim asil sorunum hep demirle oldu :/Var mı tavsiyen B12 icin