- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 43
-
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Insallah bagirsakta bir sikinti olur diye korkuyoeumEndiselenmeyin. Ferritin demir hormonu. Demir ignesi ile yukselir. Veya demir hapı verir doktor.
Benim de hep düşük. Kansızlık yapar.
Endoskopi ve kolonoskopiyi de eger anneniz menapoza girmişse, bağırsak veya midede kan kaybı yapacak.bir yara falan var mi diye istemistir. Üzülecek bir durum yok merak etmeyin.
Insallah bagirsakta bir sikinti olur diye korkuyoeum
Benimki de baya düşüktü sadece ilaç verdi 6 ay kullan gel dediMerhaba herkese.canim cok sikkin.saglik olsun da annemin bugun kan degerlerinde ferritini cok dusuk cikmis.dr kolonoskopi ve endoskopi onermis.insallah sikinti yoktur da basina gelen var mi ?ferritin dusuklugu olup da sikinti olmadigi oldu mu hic?kotu birsey olur diye ic8m daraldikca daraldi.
AminKan kaçağı yapan bir yara olabilir en kötü. Ama aklınıza kötü seyler getirmeyin. Bütün tahliller bitsin o güne dek bisey düşünmeyin.
Anneannemde de hep kansızlık vardi. Rahmi ameliyatla alındıktan sonra hem de, doktorlar bir neden bulamadi. Hala da aynı. Bazen ilerleyen yaşla beraber vücutta demir emilim sorunlari baş gosteriyor. Benim mesela b12 emilimim olmuyor surekli dodex igne oluyorum. Yani bazen kansizligin sebebi de olmayabiliyor. Doktor iyi bir doktormus ki nedenini arastiriyor.
Allah bütün anneleri korusun
Kullanin ilacinizi surekli dusuk olmasi da iyi degilmisBenimki de baya düşüktü sadece ilaç verdi 6 ay kullan gel dedi
Bir iki ay kullanıp bıraktım bi daha da doktora gitmedim. Demir eksikliği önemli bi durum değil tanıdığım çoğu insanda var tabi siz yine de dinleyin doktorunuzu. Halsizlik yorgunluk yapıyor ve üşümenin nedenlerinden biriymişKullanin ilacinizi surekli dusuk olmasi da iyi degilmis
niye ki benim de hep çok düşükKullanin ilacinizi surekli dusuk olmasi da iyi degilmis
Benim ferritim değerim 11 falandı sanırım,hiç bir sıkıntım yok sadece aşırı beyaz tenli olmam ve çok zayıf olmam dışında.
Ya ahahaBenim 2.5 ti bir ara. Michael jackson ' ın son hali gibiydim.
Ya ahaha
Şuan nasılsın?
Bana ferritin + folik asit verdi ama kimsede görüşmeyen yan etkiler bende görüldüğü için bıraktım hiç uğraşamadım. :) normalde çok kolay düzelebiliyormuş ilaçla öyle anlattı dohtorcuğum :)Şuan supernatural dan fırlamış gibiyim :)
Şaka şaka.. kullandığım ilacın vitaminin haddi hesabı yok ama renk falan daha normal :) ilacla duzelen bir durum.
Bir iki ay kullanıp bıraktım bi daha da doktora gitmedim. Demir eksikliği önemli bi durum değil tanıdığım çoğu insanda var tabi siz yine de dinleyin doktorunuzu. Halsizlik yorgunluk yapıyor ve üşümenin nedenlerinden biriymiş
yani kullanin saglik icin diye yazmistim.surekli dusuk kalirsa bir suru sikinti oluyor sonucta.ihmal etmemek lazimniye ki benim de hep çok düşük