Ferritin düşüklüğü ve kansızlık..

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
16 yasındayım saçlarım seyrek oldu için bugün demir vs kan tahlillerimi yaptırdım. ferritin in 11-306 olması gerekirken benim 3.7 yani çok düşük gittiğim doktor dahiliye doktoru ferritinin altını çizmiş olmasına rağmen bişi demedi eczanecii hormonla alakalı olduğunu kadın doğma gitmem gerektiğiini söyledi zaten çenemin altında tüylenme war . kansızlık varmış demir depolarım boşalmış demir hapı verdi şimdi bu ferritinle mi alakalı napmam lazım ???:gitme:

canım sen bu başlığı açalı epey olmuş şuan da bende aynı dertten mustaribim ferritin 3,5 çıktı doktor :1shok: hemen yazdı 10 ferrum iğne bi de derine enjekte edilmesi gerekiyormuş 1. yi dün akşam oldum hala iğne yeri acıyor senağlama kalan 9u nasıl olucam hiç bilmiyorum bi de maltofer şurup verdi... çenendeki tüylenme demir eksikliğinden olmaz o hormon bozukluğu

canım bende de var demir eksikliği anemi yapar. ama tüylenme sorunun hormonaldir büyük ihtimal.bununla ilgisi yok yani.kadın doğuma gitmen gerek onun için. ferritin eksikliğine bağlı kansızlık yorgunluk halsizlik solgunluk üşüme başdönmesi falan yapar benda hafiften bi unutkanlık da yapıyo :KK1:

daha neler neler yapar :2: baska doktor demir depoların bosalmış dedi hap verdi 2 ay kullandım hap sonra bıraktım :KK30: en son tahlil yaptırıdm baska sey için 9 çıktı ama doktor çok kızdı şimdi yine basladım :KK30:

X