Ferritin değeri

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
845
482
Bir ay önce ferritine baktırdım 8 di özel hastanede bakıldı ondan önce temmuz ayında devlet hastanesinde bakıldı 7ydi. Dün tekrar devlet hastanesinde tahlil yaptırdım 20 çıktı . Bir aydır demir hapı kullandım ara ara pekmez içtim sonuca şok oldum bi anda o kadar yükselmesine doktora sormayı unuttum eczacıya sordum bi kutu hapla o kadar yükselmez yanlıştır o sonuç dedi . Devlet hastanesinde yanlış olma ihtimali var mı. Tüm demir değerlerim iki katına çıkmış

Son düzenleme:
Hastanelerın deger aralıkları ve sonucları farklı olabılıyor ama okadar olurmu bılmıyorum. Benımde farklı hastanelerde farklı cıkıyor ama okadar degıl . Keske aynı yere kontrole gıtseydınız

Hastanelerın deger aralıkları ve sonucları farklı olabılıyor ama okadar olurmu bılmıyorum. Benımde farklı hastanelerde farklı cıkıyor ama okadar degıl . Keske aynı yere kontrole gıtseydınız
Temmuzda aynı hastanede yaptım 7ydi. Dün aynı hastanede yaptım 20 çıktı arada başka bir hastanede yaptırdığım 8 di. Bir aydır gece uyumadan önce içiyorum demir ilacını hemoglobin değerim tüm demir değerlerim yükselmiş yanlış değildir bence

Temmuzda aynı hastanede yaptım 7ydi. Dün aynı hastanede yaptım 20 çıktı arada başka bir hastanede yaptırdığım 8 di. Bir aydır gece uyumadan önce içiyorum demir ilacını hemoglobin değerim tüm demir değerlerim yükselmiş yanlış değildir bence
öncelikle geçmiş olsun..
şikayetleriniz geçti mi çünkü ferittinin 20 çıkması çok iyi. Benim de 11,5 du 13,25 çıkmış 6 kutu ilaç kullanmama rağmen ve şikayetlerim devam ediyor. Eğer şikayetleriniz geçdi ise o zaman sonuç doğrudur.

X