• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferrarisini Satan Bilge

walla ben okudum verdiğim paraya acıdım da zengin bir avukat neyi var neyi yok satıp savıp uzak doğuya gidiyor mistik bir yaşama başlıyor sonra memleketine dönüp öğrendiklerini bir gecede arkadaşına anlatıyor. çok sıkıldım okurkende zaman kaybıydı benim için ama göreceli tabi başkalarıda görüş yazsın öyle karar ver bence.

Ben almak istiyorum. Biraz konusunu anlatır mısınız???

Ya bir adam var mesleğini unuttum şu an. İşini gücünü bırakıp hindistana gidiyordu sanırım orda bilgeliğe ulaşıyodu falan. Bence güzel bi kitap değil başka bi kitap al derim alıcaksan. Hiç akıcı değil bana kalırsa hep aynı şeyleri yineliyo yazar. Ben çok sıkılmıştım okurken sadece başladığım şeyi bitirmem grektiğini düşündüğüm için sonuna kadar okumuştum. Tavsiye etmiyorum ben...

walla ben okudum verdiğim paraya acıdım da zengin bir avukat neyi var neyi yok satıp savıp uzak doğuya gidiyor mistik bir yaşama başlıyor sonra memleketine dönüp öğrendiklerini bir gecede arkadaşına anlatıyor. çok sıkıldım okurkende zaman kaybıydı benim için ama göreceli tabi başkalarıda görüş yazsın öyle karar ver bence.

heh aynen sonra arkadaşına onları anlatıyor falan böyle saçma bi şey. Arkadaşın dediği gibi aynen bana da arkadaşım tavsiye etti diye okumuştum ama ben de zamanıma acıdım bittiğinde.

allahım o kadar sıkıldımki okurken anlatamam kitap gözümde büyüdü büyüdü dev oldu:34:
anladımki ben kişisel gelişim psikoloji kitapları okuyamıyorum:43:

Okumak ne olursa olsun güzeldir fakat okuduğumuz içerik bize birşeyler de katmalı diye düşünüyorum.
Ferrarisini satan bilge güzel birkitap olabilir, beğenenler çıkabilir ama nedense ben bu kitabı zoraki okuyup bitirdiğimde kafamda ve elimde en ufak bir kırıntı kalmadığını farkettim.
İlginç ama hiçbir öğretici, zevkli, sürüleyici bir yönünü göremedim maalesef...

ben bunu lisede okumustum ogretmenimiz tavsiye etmişti....

sıradan bi kişisel gelişim kitabı işte... farklı bi tarafı yoktu

klasik uzak doğu mantalitesi öğretileri..... piyasada cok daha iyi kitaplar var simdi

Back