slsn senin adına sevindim :) ama touch of pink çok bilindik bir kokudur ve çabuk uçup gittiğinden dert yanılır.
lby_10 dün orjinal light blue kokladım ama limon kolonyasının hafif olanıydı yani ben eminim ki yine ekşimsi bir tad bırakacaktır . JİL SANDER SUN olanı denedim tütün kolanyasını andırıyor.bana göre değil.Clinique HAPPY denemek istiyorum deneyen olursa yazsın lütfen ..
Sonunda aradığım parfümü buldummmmmmmmmmm
Gittim lancome- miracle'i kokladım ama hiç sevmedim çok limonlu kokuyo
Sonra lacoste-love of pink (touch of pink değil touch of pink daha yoğun bi koku ) ve bayıldım ya buldum işte bu benim parfümüm dedim doldurma aldım bu arada . Çok hafif ve zarif bi kokusu var. Nasıl anlatsam bilemedim ama şöyle yazıyo:
Çiçeksi ve meyveli. Üst notası, kan portakalı, limon kabuğu, orta notası, pembe manolya, yasemin, alt notası misk notları, vanilya, sandal ağacı
slsn senin adına sevindim :) ama touch of pink çok bilindik bir kokudur ve çabuk uçup gittiğinden dert yanılır.
Teşekkürler :)
Zaten ben iki dakikada bir parfüm sıkan biri olarak kalıcılık pek sorunum olmuyo
canım mıracle lımon kokmazki çok hoş bır temızlık hıssi uyandırır kışıde.Acaba sen dığer mıraclemı kokladın ?onlar 2 çeşit ya hani:)
Sonunda aradığım parfümü buldummmmmmmmmmm
Gittim lancome- miracle'i kokladım ama hiç sevmedim çok limonlu kokuyo
Sonra lacoste-love of pink (touch of pink değil touch of pink daha yoğun bi koku ) ve bayıldım ya buldum işte bu benim parfümüm dedim doldurma aldım bu arada . Çok hafif ve zarif bi kokusu var. Nasıl anlatsam bilemedim ama şöyle yazıyo:
Çiçeksi ve meyveli. Üst notası, kan portakalı, limon kabuğu, orta notası, pembe manolya, yasemin, alt notası misk notları, vanilya, sandal ağacı
arkadaşlar buraya da yazmak istedim;budur dediğim bir şey bulamıyorumbugday tenliyim.baharat,anason,yasemin,şeker ,tütsü,miski amber kokularını aldğım an midemde bi yumruk hissiyle uzaklaşmak istiyorum.beni o kadar rahatsız ediyo. duştan yeni çıkmış,bahar havası ,şampuan gibi bi şey olsun istiyorum oldukça hafif. mesela avonun soft musk ı çok övdüler ve aldım 1 kez sıkabildim.inanılmaz ağır bi koku geldi. mesela LİGT BLUE yu denedim erkek tarş losyonu gibi geldi.yani bu tar bi şey de istemiyorum. DKNY nin be delicous ı temiz ferah elma kokar gibi geldi ama içinde sanki tütsü gibi bişey beni rahatsız etti.allah aşkına bana bişeyler lisetele de gidip kokularını deneyeyim. artık utanıyorum tester sıktırmaktan :)
arkadaşlar buraya da yazmak istedim;budur dediğim bir şey bulamıyorumbugday tenliyim.baharat,anason,yasemin,şeker ,tütsü,miski amber kokularını aldğım an midemde bi yumruk hissiyle uzaklaşmak istiyorum.beni o kadar rahatsız ediyo. duştan yeni çıkmış,bahar havası ,şampuan gibi bi şey olsun istiyorum oldukça hafif. mesela avonun soft musk ı çok övdüler ve aldım 1 kez sıkabildim.inanılmaz ağır bi koku geldi. mesela LİGT BLUE yu denedim erkek tarş losyonu gibi geldi.yani bu tar bi şey de istemiyorum. DKNY nin be delicous ı temiz ferah elma kokar gibi geldi ama içinde sanki tütsü gibi bişey beni rahatsız etti.allah aşkına bana bişeyler lisetele de gidip kokularını deneyeyim. artık utanıyorum tester sıktırmaktan :)
canım kokusu hangi parfüme benziyor merk ettim (touch of pink'i ben de pek sevmiyorum başımı ağrıtıyor)
canım parfüm değil de bilmiyorum biliyo musun ama vücut spreyleri var. trendy markası ama kalıcılar da gratislerde var :) bende şekerli bahartlı kokulardan hoşlanmam fresh kokular hosuma gider onları da seviyorum parfmleri cok severim hatta dolabım parfüm dolu ama parfümlerde tepesne kadar dolu dkny be delicousk severim . hemen hemen aynı tür parfümlerden hoşlandğmızı düşünüp onerym dedm :)) umarm yararı doknr sana :)
Canım bak avonun kokuları tam bizlik hafif kokuları gerçekten çok güzel oluyo. Mesela ben Windscape'e bayılıyorum ferah ferah bunu dene tester falan bulabilirsen eğer bi de celebre var ona bayılıyorum çiçek çiçek kokuyo ve gayet hafif kokular. Beğeniceğini umuyorum .. Wish of love var onun kokusunu biliyosundur sanırım
bu body mist olayı sanırım benim aradığım tarzda.bugüne kadar hiç kullanmadım.tavsiye markalar falan varsa paylaşır mısın :) bu arada izmirdeyim ve gratis denilen şeyi ilk kez duydum.sitesine baktım hemen.çok sağol.en iyisi parfümden vazgeçip body mistlerden aradığımı bulmaya çalışmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?