Ferah , temiz , deniz deniz kokan bir parfüm önerir misiniz :)

slsn senin adına sevindim :) ama touch of pink çok bilindik bir kokudur ve çabuk uçup gittiğinden dert yanılır.

lby_10 dün orjinal light blue kokladım ama limon kolonyasının hafif olanıydı yani ben eminim ki yine ekşimsi bir tad bırakacaktır . JİL SANDER SUN olanı denedim tütün kolanyasını andırıyor.bana göre değil.Clinique HAPPY denemek istiyorum deneyen olursa yazsın lütfen ..

happy heartın kokusunu ben beğenmedim.

canım mıracle lımon kokmazki çok hoş bır temızlık hıssi uyandırır kışıde.Acaba sen dığer mıraclemı kokladın ?onlar 2 çeşit ya hani:)

içinde aqua geçen, blue geçen, rengi de mavi, turkuaz, uçuk mavi olan parfümler genelde ferahlık ve deniz kokusu hissi verir. Su kokusudur, yaz kokusudur bakın bu tür parfümlere bence

Son düzenleme:
canım mıracle lımon kokmazki çok hoş bır temızlık hıssi uyandırır kışıde.Acaba sen dığer mıraclemı kokladın ?onlar 2 çeşit ya hani:)

Sanırım .. İki yerde de kokladım ikisi de nane limon gibi kokuyodu

deniz kokmasa da ferah parfüm olarak bu aralar favorim tommy girl. çok hoş, çiçeksi, sanki bir parça tanıdık ama nerden çıkaramadım

Dolce&Gabbana Light Blue derim bu kategoriye çok uygun ve güzel bir koku.

Sicaklarda ferahlamak icin tavsiye edicegim parfümler sunlar :

issey miyake markasindan " L'Eau d'Issey "

light blue

Donna Karen´den DKNY (yani Donna Karen New York, buzlu sise olucak)

JIl Sander´den PURE

Tommy Girl

Bunlarin hepsi tarifine uyuyor Tatlim,

Keyifli parfüm sIkmalar

canım kokusu hangi parfüme benziyor merk ettim (touch of pink'i ben de pek sevmiyorum başımı ağrıtıyor)

arkadaşlar buraya da yazmak istedim;budur dediğim bir şey bulamıyorumbugday tenliyim.baharat,anason,yasemin,şeker ,tütsü,miski amber kokularını aldğım an midemde bi yumruk hissiyle uzaklaşmak istiyorum.beni o kadar rahatsız ediyo. duştan yeni çıkmış,bahar havası ,şampuan gibi bi şey olsun istiyorum oldukça hafif. mesela avonun soft musk ı çok övdüler ve aldım 1 kez sıkabildim.inanılmaz ağır bi koku geldi. mesela LİGT BLUE yu denedim erkek tarş losyonu gibi geldi.yani bu tar bi şey de istemiyorum. DKNY nin be delicous ı temiz ferah elma kokar gibi geldi ama içinde sanki tütsü gibi bişey beni rahatsız etti.allah aşkına bana bişeyler lisetele de gidip kokularını deneyeyim. artık utanıyorum tester sıktırmaktan :)

canım parfüm değil de bilmiyorum biliyo musun ama vücut spreyleri var. trendy markası ama kalıcılar da gratislerde var :) bende şekerli bahartlı kokulardan hoşlanmam fresh kokular hosuma gider onları da seviyorum parfmleri cok severim hatta dolabım parfüm dolu ama parfümlerde tepesne kadar dolu dkny be delicousk severim . hemen hemen aynı tür parfümlerden hoşlandğmızı düşünüp onerym dedm :)) umarm yararı doknr sana :)

Canım bak avonun kokuları tam bizlik hafif kokuları gerçekten çok güzel oluyo. Mesela ben Windscape'e bayılıyorum ferah ferah bunu dene tester falan bulabilirsen eğer bi de celebre var ona bayılıyorum çiçek çiçek kokuyo ve gayet hafif kokular. Beğeniceğini umuyorum .. Wish of love var onun kokusunu biliyosundur sanırım

canım kokusu hangi parfüme benziyor merk ettim (touch of pink'i ben de pek sevmiyorum başımı ağrıtıyor)

Canım ben pek bi kokuya benzetemedim ama tarif de edemiycem sanırım :) nasıl tarif ediceğimi bilmiyorum. Touch of pink ile alakası yok ben touch of pink'i bir sıktım aman Allahım herkesin beğendiği parfüm bu mu dedim çünkü touch of pink çok şekerimsi ve yoğun kokuyo. Ama bu parfüm daha fresh hiç sıkmayan boğmayan şekerli değil gayet güzel ya bilmiyorum anlatabildim mi ama Eğer bulunduğun yerde açık parfüm satan bir yer falan varsa yakınsa gidip sıktır bence anca oyle anlaşılır

bu body mist olayı sanırım benim aradığım tarzda.bugüne kadar hiç kullanmadım.tavsiye markalar falan varsa paylaşır mısın :) bu arada izmirdeyim ve gratis denilen şeyi ilk kez duydum.sitesine baktım hemen.çok sağol.en iyisi parfümden vazgeçip body mistlerden aradığımı bulmaya çalışmalıyım...

sağol canım ama bu ay oriflame da aldığım ve pişman olduğum 3 parfümden sonra bi daha denemem bunların ürününü SUN-MOON-ELVİE aldım bir daha kullanmamak üzere diğerlerinin yanını aldılar yarın ödemenin son günü iyi ki hatırlattın :))

canım escada'dan sexy graffiti ve davidoff cool water'ı deneyebilirsin. sexy graffiti, şampuan kokularını hatırlatıyor bana. çok hafif bir koku. davidoff meyveli ama ekşi bir koku değil. gayet ferah.

son olarak da aklıma tommy girl geldi. çiçeksi ama ağır bir parfüm değil. onu da b... j....'s kolonyalarından birine benzetiyorum ama henüz çıkarmadım. o kolonyaların hepsini parfüm kullanamayacak kadar küçükken bol bol aldırırdım anneme

canım ben bu markanın kullandım fiyatları uygun kokuları da güzel . ben pembe almıştım çiçekli olanı ama aklım eve gelince mavi de kaldı o daha bi fresh deep ocean yazıyo üstünde :) kırmızısını bi zamanlar kullanmıştım bildiğin meyveli jelibon gibi kokuyo hatta arkadşlrmın yanına gittiğimde bizsiz jelibon mu yedin filan demişlerdi sınıfta
:) saırısı da başta kotu gibi ama kokusu oturunca güzel oluyo başta beğenmemiştiim ama eve gelince beğendm onu da :)) bu arada geçen kozmetik mağzasında gezerken angie diye markada gördüm . pek çeşidi yoktu ama çok şekerimsilerdi kokuları . ben ozellikle yazları vücut spreyi kullanmayı seviyoum :))

canım üste koydum resmini bi bak istersen kokuları da anlatmaya çalıştım biraz :))

madem midene yumruk gibi inen bir koku istemiyorsun (ki bazıları gerçekten öyle ) sana tavsiyem cacharel'in noa'sını denemen bir de bunun testerına bak hoş hafif vanilya floral bir koku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…