madem midene yumruk gibi inen bir koku istemiyorsun (ki bazıları gerçekten öyle ) sana tavsiyem cacharel'in noa'sını denemen bir de bunun testerına bak hoş hafif vanilya floral bir koku...
canım escada'dan sexy graffiti ve davidoff cool water'ı deneyebilirsin. sexy graffiti, şampuan kokularını hatırlatıyor bana. çok hafif bir koku. davidoff meyveli ama ekşi bir koku değil. gayet ferah.
son olarak da aklıma tommy girl geldi. çiçeksi ama ağır bir parfüm değil. onu da b... j....'s kolonyalarından birine benzetiyorum ama henüz çıkarmadım. o kolonyaların hepsini parfüm kullanamayacak kadar küçükken bol bol aldırırdım anneme
Eki Görüntüle 402372
canım ben bu markanın kullandım fiyatları uygun kokuları da güzel . ben pembe almıştım çiçekli olanı ama aklım eve gelince mavi de kaldı o daha bi fresh deep ocean yazıyo üstünde :) kırmızısını bi zamanlar kullanmıştım bildiğin meyveli jelibon gibi kokuyo hatta arkadşlrmın yanına gittiğimde bizsiz jelibon mu yedin filan demişlerdi sınıfta
:) saırısı da başta kotu gibi ama kokusu oturunca güzel oluyo başta beğenmemiştiim ama eve gelince beğendm onu da :)) bu arada geçen kozmetik mağzasında gezerken angie diye markada gördüm . pek çeşidi yoktu ama çok şekerimsilerdi kokuları . ben ozellikle yazları vücut spreyi kullanmayı seviyoum :))
sağol canım ama bu ay oriflame da aldığım ve pişman olduğum 3 parfümden sonra bi daha denemem bunların ürününüSUN-MOON-ELVİE aldım bir daha kullanmamak üzere diğerlerinin yanını aldılar yarın ödemenin son günü iyi ki hatırlattın :))
ben light blue kullandım ilk zamanlarda severek kullandım ama bi süre sonra çok baydı beni.gerçi ben çok çabuk sıkılıyorum parfümlerden ondan da olabilirbu vücut losyonları/spreylerinin de bazıları çok güzel kokuyor gerçekten ama zararlı olduğunu düşünüyorum sonuçta direk cildiniz emiyo kimyasal maddeleri.ben parfümleri de genelde cildime değil kıyafetlerime sıkarım zaten.
Eki Görüntüle 402372
canım ben bu markanın kullandım fiyatları uygun kokuları da güzel . ben pembe almıştım çiçekli olanı ama aklım eve gelince mavi de kaldı o daha bi fresh deep ocean yazıyo üstünde :) kırmızısını bi zamanlar kullanmıştım bildiğin meyveli jelibon gibi kokuyo hatta arkadşlrmın yanına gittiğimde bizsiz jelibon mu yedin filan demişlerdi sınıfta
:) saırısı da başta kotu gibi ama kokusu oturunca güzel oluyo başta beğenmemiştiim ama eve gelince beğendm onu da :)) bu arada geçen kozmetik mağzasında gezerken angie diye markada gördüm . pek çeşidi yoktu ama çok şekerimsilerdi kokuları . ben ozellikle yazları vücut spreyi kullanmayı seviyoum :))
Bu arada mavisi nasıl kokuyo çok merak ettim
canım escada'dan sexy graffiti ve davidoff cool water'ı deneyebilirsin. sexy graffiti, şampuan kokularını hatırlatıyor bana. çok hafif bir koku. davidoff meyveli ama ekşi bir koku değil. gayet ferah.
son olarak da aklıma tommy girl geldi. çiçeksi ama ağır bir parfüm değil. onu da b... j....'s kolonyalarından birine benzetiyorum ama henüz çıkarmadım. o kolonyaların hepsini parfüm kullanamayacak kadar küçükken bol bol aldırırdım anneme
Canım tester'a bakmadan mı aldın onları ?
nasıl anlatsam ki ferahlatıcı bi kokusu var okyanus kokusuymuş öyle diyo ama okyanus koklamadğm için tam bişey söyliyemycm :)) tek bildiği ferahlatıcı güzel bi kokusu olduğuu :))
Anlaşılan senin hassas bir miden varişin zor valla tatlım
armani aqua di gioia
nane kokusu okyanus kokusu
oriflame a üyeyim ben . kataloglarda 2-3 tanesinin kokusu oluyo ve bende 5-6 tane oldu alalı.hiçbiri kağıttan kokladıgım etkiyi bırakmadı.bir de hepsi aynı anda deneme şansım olmadıgımdan bahtıma ne çıkarsa deyip aldım.hani parfümü anlatırkenki yazılı sözlere kandım diyelim :) DANCİNG LAYD,SUN ,MOON,ELVİE,MAGNOLİA,MUSE,SUMMER WHİTE,PUR BLANCa var elimde 1-2 kez sıkılmış .sadece MAGNOLİA yı kullanıyorum o da çiçek kokusu hatrına aslında o da istediğim gibi değil..
gratisde canım ben antalyadayım pembesini kullanıyorum çiçek kokulu o ama bu hafta gidip bende mavisini alıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?