Ferah , temiz , deniz deniz kokan bir parfüm önerir misiniz :)

madem midene yumruk gibi inen bir koku istemiyorsun (ki bazıları gerçekten öyle ) sana tavsiyem cacharel'in noa'sını denemen bir de bunun testerına bak hoş hafif vanilya floral bir koku...

Noa'dan benim midem kalktı yalnız

Demin gratis'in kataloğuna bakarken gördüm Be Fine Body Mist 250 ml 15 tl .

"Doğada birbirinden güzel renklerde açan ve zarafeti ile hayata estetik katan çiçekler, aynı zamanda muhteşem kokuların da kaynağı. Be Fine Body Mist işte tüm bu kokuları doğadan sizin için toplayarak vücut spreyine dönüştürüyor ve kendinizi gün boyu muhteşem hissetmenizi sağlıyor" diyo.

Onlara da bakiyim canım teşekkürler

Eskişehir'e bi gidiyim gratis'e gidicem hemen

Canım tester'a bakmadan mı aldın onları ?

ben light blue kullandım ilk zamanlarda severek kullandım ama bi süre sonra çok baydı beni.gerçi ben çok çabuk sıkılıyorum parfümlerden ondan da olabilir bu vücut losyonları/spreylerinin de bazıları çok güzel kokuyor gerçekten ama zararlı olduğunu düşünüyorum sonuçta direk cildiniz emiyo kimyasal maddeleri.ben parfümleri de genelde cildime değil kıyafetlerime sıkarım zaten.

Aynen vücuduma parfüm sıkmıyorum hep kıyafet içim elvermiyo cildime sıkmama

Bu arada mavisi nasıl kokuyo çok merak ettim

Bu arada mavisi nasıl kokuyo çok merak ettim

nasıl anlatsam ki ferahlatıcı bi kokusu var okyanus kokusuymuş öyle diyo ama okyanus koklamadğm için tam bişey söyliyemycm :)) tek bildiği ferahlatıcı güzel bi kokusu olduğuu :))

davidof cool water bbana rakıyı anımsattı. light blue bile daha hafif kalıyo bunun yanında. sexy graffity i deniyeyim çok sağol canım

Canım tester'a bakmadan mı aldın onları ?

oriflame a üyeyim ben . kataloglarda 2-3 tanesinin kokusu oluyo ve bende 5-6 tane oldu alalı.hiçbiri kağıttan kokladıgım etkiyi bırakmadı.bir de hepsi aynı anda deneme şansım olmadıgımdan bahtıma ne çıkarsa deyip aldım.hani parfümü anlatırkenki yazılı sözlere kandım diyelim :) DANCİNG LAYD,SUN ,MOON,ELVİE,MAGNOLİA,MUSE,SUMMER WHİTE,PUR BLANCa var elimde 1-2 kez sıkılmış .sadece MAGNOLİA yı kullanıyorum o da çiçek kokusu hatrına aslında o da istediğim gibi değil..

nasıl anlatsam ki ferahlatıcı bi kokusu var okyanus kokusuymuş öyle diyo ama okyanus koklamadğm için tam bişey söyliyemycm :)) tek bildiği ferahlatıcı güzel bi kokusu olduğuu :))

Tamam canım bakalım ayın 26sında giidicem gratiste dimi :)

Anlaşılan senin hassas bir miden var işin zor valla tatlım

Malesef kokular hemen mideme ve başıma vuruyo . Tüm günüm mafoluyo
armani aqua di gioia

nane kokusu okyanus kokusu

merak ettim :26:

Anladım canım . Allah yardımcın olsun Ama celebre ve windscape testerini bulursan mutlaka kokla

Bi deniz tutkunu olarak sisesine bayildim
Douglasin kendi markasi, herkes cok öneriyor.
Muhakka denemem lazim

Love Of Pink'i hangi açık parfüm markasından aldın ?
Turunçgilli, meyveli bir kokuymuş. Merak ettim ben de.

bence anlattığın tam davidoff cool water yıllardır değiştirmediğim parfüm sonra noa ve be delicious bence çok ferah kokular :) ama davidoff cool water bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…