Ferah , temiz , deniz deniz kokan bir parfüm önerir misiniz :)

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kendimi ferah,temiz hissedeceğim koktuğum an böyle deniz gibi okyanus gibi ferah ferah koku alabileceğim bir parfüm istiyorum artık ! Yazın fresh olmak istiyorum o sıcakta bir de ağır parfüm kokusuna dayanamıyorum. Kavurucu sıcakta bari parfümüm bana ferah bir his versin diye düşünüyorum :) benim gibi düşünenler vardır mutlaka o halde sizin bildiğiniz böyle koku varsa önerilerinizi bekliyorumm

lancome mıracle
bulgarı crstal
DOLCA GABBANA LİHT BLUE
bunlar temız kokulardır.Ayrıca ben sandal ağacı yağını kulak arkalarıma sürüyorum.çok rahatlatan bır kokusu var.

erkek parfümünde sorsaydın eğer sayardım bır kaç tane:)mesela armanı gıo hepimizin bıldığı mukemmedir.bulgari aua, chanel edıdıton.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim parfüm konusunda baya bi deneyimlisin sanırım her soruma yanıt senden geliyor teşekkürler gerçekten

parfüm hastasıyım bende:)

şimdi araştırdım nette canım denız kokusu deyınce bırde tommy summer ve gırl dıye kokular buldum istersen bır bak onlarada.denız ve okyanus kokulu olduğu yazıyordu.

Son düzenleme:

Teşekkürler bakiyim bakalım. Dolce gabbana-light blue'yu çok merak ettim. eve tıkılıp kaldım dışarı da çıkamıyorum

parfümlerden

-Windscape for Her Avon for women
-Avon Jet Femme Holiday
-Avon Exotic Beaches
-Cool Water Davidoff for women
-Davidoff Davidoff Cool Water Women Ice Fresh
-Rochas Aquawoman
-Givenchy Very Irresistible Summer Vibrations
-Gres Cabotine Aquarelle
-Bobbi Brown Beach
bu arada ralp lauren palph in kokusu da gayet ferahtır ben lisedeyken kullanırdım..geçenlerde denedim ı ıh artık sevmiyorum

kolonyalardan

nilüfer çiçeği kokusu (çok seviyorum)

limonumsu koku

okyanus kokusu

Son düzenleme:
fa aqua kolonya çok güzel, bayılıyorum onun kokusuna. ferah ferah, mis gibi... ama light blue çok limonlu geliyor bana:26:

temiz temiz ferah dedim giidp 180 tl baydım eve geldim tekrar sıktım böyle içimi ekşiten bi koku bıraktı ,2 fıs sıkılmış halde 6 aydır evde duruyo sanki asiti kaçmış kolanya gibi ağır bişey bu ben şekerli ve ağır baharatlı kokuları hiç sevmem sen de böyleysen tavsiye etmem.. ben de arıyorum böyle temizlik hissi veren bir koku. Şuan JILL SANDER STYLE kullanıyorum içindeki hafif nane kokusu bile rahatsız ediyo beni. bi yandan da BURBERY TOUCH kullanıyorum bu da baharatımsı bi koku veriyo bana. Jıl sander Sun olanı merak ediyorum ben de... ama blue light 'ı ben de merak ediyorum... denersen neye benzediğini yazar mısın canım. bu arada TOMMY GIRL hoş bi genç kız kokusu böyle şekerli sakız tadında ama bu ferahlık isteyen sen ben gibileri belli müddet sonra baymaya başlıyo..

Avon windscape var kullanıyorum gerçekten çok güzel ama kalıcı değil malesef.. Ralph baharatlı gibi geliyo midemi bulandırıyo canım teşekkürler önerilerin için . Nilüfer kokusuna bende bayılırım bır de okyanus kokusu bu kolonyaları her yerden bulabilirmiyim olmadı parfüm niyetine bunları sıkarım

Sanırım biz aynıyız. Ralph parisle çok benziyo kokuları paris aldım ama kokumu buldum diye seviniyodum. Eve geldim iki gün sıktım baharatımsı bi koku olmaya başladı. Bakalım inş. bir gün aradığımız o fresh baymayan kokuyu buluruz

canım o zaman sen bi şey denersen böyle mis gibi bahar havası bi şey buraya da yazar mısın ?burayı takip etcem hep bir kaç güne gidip açık parfümeriden 3-5 isim denicem deneyince buraya da yazarım .. cebimde para olması lazım yoksa utanırım şunu deneyebilir miyim demeye :)

Tamam canım. Avonun windscape güzel bi de celebre ama kalıcı olmadıkları için o kadar para vermek istemiyorum :) haberleşelim ben de buraya hep bakıcam

Sonunda aradığım parfümü buldummmmmmmmmmm

Gittim lancome- miracle'i kokladım ama hiç sevmedim çok limonlu kokuyo

Sonra lacoste-love of pink (touch of pink değil touch of pink daha yoğun bi koku ) ve bayıldım ya buldum işte bu benim parfümüm dedim doldurma aldım bu arada . Çok hafif ve zarif bi kokusu var. Nasıl anlatsam bilemedim ama şöyle yazıyo:
Çiçeksi ve meyveli. Üst notası, kan portakalı, limon kabuğu, orta notası, pembe manolya, yasemin, alt notası misk notları, vanilya, sandal ağacı

Light blue kullanan arkadaşlar hangi açık parfümeriden alıyosunuz bu parfümü bargellodaki limon kolonyası kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…