Fenomen evlilik programına polis baskını! Ceyda yapımcıdan dayak mı yedi?

Screenshot_2016-06-25-12-16-36.png

Vay anasını ... Aylık 5000. İyi para.

Kocamaaan bi şeker Mune Mune :confused:

Bende mi bi kasta yazılsam ne ; evlilik prog. larına bilir kişi teyzesi olarak :rolleyes:

Hahahahhaha gördün mü bak sende kapıldın bu işe:KK70:
Programlara seyirci, alkışçı teyze olarak katılanlar daha az alıyor ama, bir ara günlüğü 50 liraydı:KK51:
Diyorum ya medyaya zaten bende kızıyordum, resmen halkla dalga geçen programlar yapıyorlar ama kamera karşısına geçenlerde kandırılmıyor, bizde 1 dakika bile olsa kameralarda görünme merakı var, sokak röportajlarına bak, birine çevrilmiş kamera görünce arkada bir grup toplanır hemen, el sallayanlar, memlekete selam söyleyenler, cep telefonuna sarılıp hatçee canlı yayındayım gıı televizyonu aç diyenler:olamaz:

Hahahahhaha gördün mü bak sende kapıldın bu işe:KK70:
Programlara seyirci, alkışçı teyze olarak katılanlar daha az alıyor ama, bir ara günlüğü 50 liraydı:KK51:
Diyorum ya medyaya zaten bende kızıyordum, resmen halkla dalga geçen programlar yapıyorlar ama kamera karşısına geçenlerde kandırılmıyor, bizde 1 dakika bile olsa kameralarda görünme merakı var, sokak röportajlarına bak, birine çevrilmiş kamera görünce arkada bir grup toplanır hemen, el sallayanlar, memlekete selam söyleyenler, cep telefonuna sarılıp hatçee canlı yayındayım gıı televizyonu aç diyenler:olamaz:

Alkışcı teyze istemem :63:

Yorum yapmam gerek uzun uzuuun :rolleyes:

Valla ben 38 senede iki kere ekrana çıktım . Birinde gazete haberide oldum . Polis yerde sürüklerken , taze cop darbeleri eşliğinde... Para mara verende olmadı mune:KK69:
:KK69:

Dip not : Müdahaleyi hakketmiştim
:duduk:

Hadi diyelim ünlü olma hevesiyle katıldılar ve bir şekilde tanındılar. Ee beş sene sonra bunları kim hatırlayacak ? Eser West Hande Yener' in klibinde oynamış BBG Melih de dansçıydı şimdi pideci açmış diye haberleri var. Eser de donutcı açar artık. Ayrıca aynı evde sürekli eş değiştiren insanlar neden izlenir hiç anlamıyorum.

O maaslar gercekmi neye gore belirleniyor maaslar tecrubeye goremi :)

İnsanlar neden izliyor sorusuna gelince,
kadınların çoğu ilgi alana ilişki ,aşk,evlilik,dedikodu
birde yaşı geçkin kadınlarımız var başkalarının aşkını dikizlemekle mutlu oluyorlar yaşayamadıkları aşkları sayelerinde yaşamış gibi empati yapıyorlar erkeklerde zaten çoğu kadınlarla bir araya gelemediklerinden dolayı röntgenci gibi evi gözetliyorlar ,bu sayede stres atıyorlar tabi basitiklerini gülüp geçiyorlar, yaşı geçkin erkeklerde gençlere ayak uyduralım hesabı yapıp meraktan bakıyorlar

X