Ya kurtarın bizi bu programlardan yeminle belgeseli tercih ederim(özellikle tarih)
Şöyle netten baktım az harbi değişikmiş bünyem kaldırabilir mi bilemedim :)IDX kanalını şiddetle öneriyorum reklama girmezsetarih değil ama çok değişik
ya televizyonum normal uyduya bağlıYa kurtarın bizi bu programlardan yeminle belgeseli tercih ederim(özellikle tarih)
Yazık bu gençlere ..
Yapımcıların kuklası olup maymuna dönüyorlar ekran karşısında .
Keşke izlemese kimse ...
işte insanların zamanınıda yok yere eritiyolar böyle gerçi değerlendirmek isteyen her türlü değerlendirir orası ayrıdaya televizyonum normal uyduya bağlı
belgesel ve film falan hak getire oldu
kanallar ya saçma senaryolu diziye gidiyor ya birbirini yemeli programlara eskiden bir parliment sinema gecesi olayı olurdu şimdi oda yok
hatta eskiden belgesel yayınlatırlardı ceza olarak o bile kalmadı
onun yerine para cezası yağdırıyorlar
Bu gençlerde gereksiz programlara katılıp medyatik olup lüks içinde yaşamayı hedeflemek yerine dişlerini tırnaklarına takıp alınteri akıtarak ayakları yer basan işler bulsunlar, yapımcılar zorla almıyor hiçbirini, asıl gençler kuyruk oluyor yapım şirketleri önünde, şartlar baştan belli, bu kızlar delikanlılar istemese hiçbir Allah'ın kulu onları istediği gibi yönlendiremez, bu gençler tiyatro, sinema sanatçısı gibi senelerce çabalayarak bir yerlere gelmiyor, tek bir programla biraz kavga, biraz gözyaşı ve triplerle medyatik oluyorlar.
Ne mutlu bana ki izlemeyen tayfasındanım, sokakta görsem tanımayacağım çok şükür
Kolay para , kolay şöhret ,kolay dibe vuruş.
Evet bu gençlere yazık .
Akılları yok mu kanmasınlar ... eyvallah .
Ama yine de medya denen düzenin bu saftirikleri maymun ettiği aptal programlar gerçeğini değiştirmez mune .
Şöyle düşün uyuşturucu mafyası , kadın ticareti ... ve bu tuzağa düşen gençler . Onlarda akıllarını kullansalardı bağımlı olmasalardı mesela diyor muyuz ? Ben demiyorum .
Büyük ve kirli güçlerin elinde oyuncak oluyor bu aklı evveller .
Ben yineliyorum , üzülüyorum onlar adına .
Medya, peşinde koşanlara hayır demez, ki bu gereksiz TV programlarını asla tasvip etmediğimi, izlemediğimi, izlenilmemesi gerektiğini defalarca yazdım.
Uyuşturucu ve kadın ticareti başka birşey Aus, bir genç veya küçük bir çocuk uyuşturucuyu ağrı kesici ilaç, şekerleme sanıp kullanabilir, içeriğini bilmeme olasılığı vardır, çünkü bağımlı yapmak istenilen çocukların büyük bir kısmına direkt uyuşturucu denerek satılmıyor bu pis şeyler, üzerindeki paketi albenili şekerleme satışı gibi yapıyor ilk ve ortaokul çevresindeki tacirler, bu sebeple okullarda Veli'ler uyarılır her daim, çocuğunuza dışarıdan şeker vb şeyler almamasını tembihleyin, şekerleme diye satılanların içinde uyuşturucu var maalesef diye.
Lise çağındaki gençlere de ağrı kesici, üzerindeki sınav baskısını hafifleten sakinleştirici, halsizliği yorgunluğu gideren vitamin kandırmacası yapılıyor ne yazık ki, genç kızları fuhuşa zorlayanlarda kandırarak yaptırıyorlar, bilerek fuhuş yapan azdır, çoğu ya onu sevdiğini sanan adamın oyununa gelir, ya yardım edeceğini zannettiği birine kanar.
Medyada durum böyle değil, şartları biliyorlar hepsi, bu tip programlarda birçok skandalı okuyoruz, kimi ajanslardan alınmış oyuncu çıkıyor, kimi yapım şirketiyle raiting için danışıklı dövüş yapıyor.
Bu programdakiler için mi haber yapılmıştı hepsi popüleritesine göre para alıyormuş programdan.
Haber belki de doğru dahi değil, belki raiting için kurgulanmış bir senaryo, yazık ama bu gençler bilerek oradalar, ciciş kardeşleri biliyorsun değil mi? Onlar da bir yarışmaya katılarak bugünlere geldiler, onlar medyayı medya onları kullanıyor, bugün hala adlarından söz ettiriyorlarsa kendileri istedikleri için oluyor, hiçbir medya etraflarında olmazsa kendileri bir olay çıkarıp videosunu çekip medyaya servis ediyorlar.
arkadaşlar bunların aylık 5 bin aldığı söyleniyor, başka hangi işte o parayı alacakları, çocuğunun mesleği yok sanırım, kasta yazılıp iş bekliyorlar işte