Cilt Bakımı Ürünleri fenalık geldi !!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

meltem2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
10
0
Kızlar merhaba, ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ilk kez buraya yazıyorum.Çok sevdim kullanışlı pratik bilgiler veriliyor.Ben 1 yıl önce doğum yaptım.Oğluşum daha çok akşam ve gece olmak üzere hala emiyor.Hamileyken zararlı diye cildime fazla bişey kullanamadım.Hala dikkat ediyorum ama çok sıkıldım.Napsam bilmiyorum, temizleyici, tonik ve anti aging kremleri kullanmak istiyorum.Zararı olur mu acaba ? Bunlar süte geçer mi ? Bir de blue anemon kremini kullanan var mi aranızda çok iyiymiş lekelere ve cilde.Yardımlarınızı ve görüşlerininzi bekliyorum...

Merhaba Hoşgeldin,
Ben de yeniyim gerçi,
Hamilelikte kullanılabilir bir tek ürün biliyorum,
AKTİFOKS krem,
Nemlendirici ve onarıcı,ciltteki lekeleri gideriyomuş,
Ama ben de sadece öyle okudum,başka bilmiyorum,
Ama içeriği doğal,zeytinyağı ve oksijen içerikli,
Başka bilmiyorum inan,
Kolay gelsin...

eczanelerde var mı bilmiyorum,internet sitesinde satışı var.

Kızlar merhaba, ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ilk kez buraya yazıyorum.Çok sevdim kullanışlı pratik bilgiler veriliyor.Ben 1 yıl önce doğum yaptım.Oğluşum daha çok akşam ve gece olmak üzere hala emiyor.Hamileyken zararlı diye cildime fazla bişey kullanamadım.Hala dikkat ediyorum ama çok sıkıldım.Napsam bilmiyorum, temizleyici, tonik ve anti aging kremleri kullanmak istiyorum.Zararı olur mu acaba ? Bunlar süte geçer mi ? Bir de blue anemon kremini kullanan var mi aranızda çok iyiymiş lekelere ve cilde.Yardımlarınızı ve görüşlerininzi bekliyorum...

hamileyken her türlü krem temizleyici ne varsa kullanabiliyorsun çünkü derinin bir altına geçiyor kana geçmiyor ki zarar versin aynı şekilde emzirikende süte zarar vermesi için kana karışması gerek hiç bir krem geçmiyor ben hamileyken cilt çatlakları için krem kullandım kızım 1,5 yaşında hala emiyor göğüs toparlayıcı kullanıyorum çünkü kokusundan rahatsız olmadı bunları güzellik uzmanı aynı zamanda da doktorum söyledi o kadar kolay değil dedi alerji yapabilir dedi ama gene süte ve çocuğa bişey olmaz o yüzden gönlün ferah bir şekilde yap bakımını insan psikolojik olarak rahat hissediyor

hamileyken her türlü krem temizleyici ne varsa kullanabiliyorsun çünkü derinin bir altına geçiyor kana geçmiyor ki zarar versin aynı şekilde emzirikende süte zarar vermesi için kana karışması gerek hiç bir krem geçmiyor ben hamileyken cilt çatlakları için krem kullandım kızım 1,5 yaşında hala emiyor göğüs toparlayıcı kullanıyorum çünkü kokusundan rahatsız olmadı bunları güzellik uzmanı aynı zamanda da doktorum söyledi o kadar kolay değil dedi alerji yapabilir dedi ama gene süte ve çocuğa bişey olmaz o yüzden gönlün ferah bir şekilde yap bakımını insan psikolojik olarak rahat hissediyor

Çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattınhihoyyyt

deriye sürdüğün bir şeyin sütüne geçmesi pek mümkün değil. zaten sütüne geçtiğinde bebeğine zarar verecek bir şey cildine de zarar verir. bence keşke hamileyken de ihmal etmeseydin cildini. için rahat değilse güvenilir markaların doğal içerikli ürünlerini kullanabilirsin. ama sonuç olarak elin bulaşık deterjanına sabuna hatta çamaşır suyuna değerken kremlerin zararından bahsetmek bile gereksiz. inan bunlar çok daha önemli. yine de bir kimyasalı deriden çok ağız burun yoluyla alırsın vücuduna. bence temas ettiğinden çok yediğine içtiğine ve soluduğuna dikkat et. temizlik yaparken ortamı havalandır. solumamaya çalış. ayrıca sigara içmediğini umuyorum ve sakın yanında evinde içirme kimseye.

yine geçenlerde bir konuda araştırma yaparken kafeinin zararlarını okudum. yetişkinlerden çok çocuk ve yaşlıları etkiliyor. vücuda alınan kafein sütle emzirdiğin bebeğe de geçiyor. bebekte uykusuzluk stres gibi şeylere neden oluyor hamilelikte düşüğe veya bebekte gelişme geriliğine neden olabiliyor. ayrıca daha birçok zararı var kafeinin mideyi sinir sistemini falan etkiliyor. kafein nelerde var dersen. en başta kahvenin her çeşidinde, siyah ve yeşil çayda, mate kakao gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunuyor. kolaya da tad vermesi için koyuluyor. bence çay kahve kola gibi şeyleri bebeğini emzirdiğin müddetçe tüketmemeye çalış. tiryakiysen kafeini giderilmiş olanlarını tercih et. ama türkiyede de bulmak zor ve pahalı.
okuyanlar inanmıycak hadi ordan diycek belki ama bunlar kanıtlanmış. ben de makalelerden okudum zaten. ama türkçe olarak kafeinin zararları diye google dan aratırsanız da doğru söylediğimi görürsünüz.

konu dışına çıktım fazlasıyla ama belki çay kahve tiryakisi emzikli anneler görür diye yazmak istedim.

ben birde bitkisel diye oriflame ürünlerini de tavsiye ederim hatta ben baktım biraz fazla alışveriş yapıyorum üye oldum indirimli alayım diye göğüs serumu her ihtiyacım olduğunda indirime girmiyordu baktım yook karşıdan indirim de istiyemiyordum kar için yapıyor zaten üyelik en mantıklısıydı üye oldum

X