kendiylesorunlu arkadaşım haklısın burda insanlar dilediği gibi konuşabiliyomuş ben biraz garipsedim sadece..yanlış ifade ettim sanırım çünkü o kız benim onların ilişkisi başlamadan önce olan biri olduğumu ve üzerinde etkiler bıraktığımı biliyomuş..yani bazılarının anladığı gibi 2. kadın konumunda değilim..
Bu tür hikayeleri de neden dışarıdan 4-5 ziyatretçi takip eder ki:44:
kendiylesorunlu arkadaşım haklısın burda insanlar dilediği gibi konuşabiliyomuş ben biraz garipsedim sadece..yanlış ifade ettim sanırım çünkü o kız benim onların ilişkisi başlamadan önce olan biri olduğumu ve üzerinde etkiler bıraktığımı biliyomuş..yani bazılarının anladığı gibi 2. kadın konumunda değilim..
kendiyle sorunlu arkadaşımıza bu cevabı vermişsiniz ama ben de yazmadan duramayacağım. siz saf ve iyi niyetli birine benziyorsunuz
bence o kişi de bunun farkında. siz aslında o kişi üzerinde etki bırakmadınız, kandırılıyorsunuz açın gözünüzü...
Kendiyle sorunlu arkadaşım ben erkek değilim..kimseyi de kandırmıyorum..ama tek dil tek bayrak arkadaşım kandırldığım kesin..peki o benimle gönül eğlendiriyosa kimi seviyo gerçekte?
Sizin şu anda hissettiğiniz şey sadece "kıskançlık"... Bazı kadınlar eski sevgilisini sevmese bile dahi onların yeni ilişki yaşamalarını hoş görmezler, kıskanırlar. Hep ilgi görmek isterler. Onlara ilgi gösteren erkek başka birilerine yöneldiğinde hoşnut olmazlar. Sizin yaşadığınız böyle bir şey. Bahsettiğiniz erkek , daldan dala konmayı seven, uzun ilişkiler yaşayamayan, tek kişiyle yetinemeyen bir erkek tipi. Siz bu insanla evlenseydiniz bile bırakın evlenmeyi uzun süreli ilişki yaşasaydınız bile hep aldatılacaktınız. Hiç güvenmeyecektiniz.O yüzden yolun başında kurtuldum ben diye sevineceğinize, kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Biran önce bu kişiden tamamen vazgeçip uzaklaşın. Hem tipiniz değil, hem karakteri beş para etmez. Onu sevmiyorsunuz. Sadece sizden vazgeçip başkasıyla ilgilenince size olan ilgisinin başkasına gitmesinden ötürü onu kıskanıyor ve bu durumu hazmediyorsunuz o kadar.
Kendiyle sorunlu arkadaşım ben erkek değilim..kimseyi de kandırmıyorum..ama tek dil tek bayrak arkadaşım kandırldığım kesin..peki o benimle gönül eğlendiriyosa kimi seviyo gerçekte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?