• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fen bilgisi öğretmenleri

efren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
54
0
86
İstanbul
ben istanbulda özel bir okulda biyoloji ve fen bilgisi derslerine giriyorum.gelin hep birlikte öğrencilere yıl içinde verebileceğimiz performans ve proje ödevlerini, kulüp etkinliklerini paylaşıp ilham kaynağı olalım.

bu forumda biyoloji öğretmeniyle karşılaşmak pek mümkün olmuyor,sevindim açıkçası.Proje ödevleri konusunda fikir almayı ben de isterim.Sonuçta netten indiriyoruz ödev konularını,farklı fikirler lazım.

bende fen öğretmeniyim. yeni eğitim öğretim yılı başlıyor. yeni okulumdayım ve giden öğretmen çok aktif bir öğretmen. arkasında ezilmek istemiyorum :18: aktif tutalım burayu :)

Ben Daha bu sene Fen öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olacağım :) Nasıl bir meslek beni bekliyorr??

bende yeni mezun oldum kpss ile uğraşacağım ama kpss ile boğuşurken fenden de geri kalmak istemiyorum sorularınız olursa araştırıp elimden geldiğince fikir,materyal konusunda yardımcı olurum:34:
fen bilgisini yeni kazanan arkadaşım hayırlı olsun ancak gerçekleri bilerek yolda yürümeye başlarsan iyi olur ilerisi için bu alanda son 2 -3yıl ondan sonra atama sayısı çok çok düşücek 4+4+4ün gelmesi 1-2yıl idare eder bizim bölümü seneye bu kadar atama olur mu bilmem...hangi üniversiteyi kazandın bilmiyorum ama ortalamanı olabildiğince yüksek tut sakın boş geçme kendini geliştir video izle, tübitak kitapları oku boş olma

ODTÜ'deyim ben (: Bölüme 1. girdim. Aslında ilköğretim mat öğretmenliğine geçiş yapabilirsin dediler ama ben feni daha çok seviyorum :/

bölüme 1.girmeni niye belirttin matematiğe geçiş yapma şansı bir tek sende mi var 1.girdiğin için onun için mi yazdın 1.girdim diye?

Tepkinizi sert buldum:/ Evet sınıf mevcudunun ilk %20lik diliminde olanlara geçiş yapmada öncelik sağlanıyor. Birinci girmemde bunu garantiliyor. Ancak konumuzun bu olduğunu sanmıyorum sadece "bahsetmiştim".

1.girdiğini "bahsederken" %20lik dilimin geçiş yapma hakkının olduğunu söyleseydin haklı tepkime mağruz kalmazdın

Tepkinizin haklı olduğuna neye göre karar verdiniz anlamadım. Ayrıca derecemle ilgilendiğinizi bilseydim MF sıralamalarım puanlarım AOBP'mi vs. de belirtirdim:):):)

Hayatım boyunca hiçbir zaman hava atmadım yada o tip bir insan olmadım. Bir söz var bilir misiniz, insan ne ise odur karşısındaki diye. Sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Hayata bu kadar karamsar bakmayın kendinizi bu kadar küçük görmeyin. Kompleksli olmayın. Sizin nerede okuduğunuzu bilmeden size ODTÜ'yle yada derecemle hava atacak kadar cahil değilim daha doğrusu herhangi bir sebeple size hava atacak kadar cahil değilim. Ama siz bu tepkinizle neden ODTÜ'ye karşı yada dereceye karşı kompleksli olduğunuzu gösterdiniz. Umarım bu son mesajınız öylesine yazılmış bir mesajdır ve karakterinize ters düşüyordur. Daha fazla bu konu hakkında sizinle konuşmak istemiyorum. Hayatınızda başarılar.

konu benim olmayan komplekslerim değil zaten senin orada gereksiz bilgi vermen, güya beni eleştiriyorsun sertim diye ama sende lafı dolaştırıp bana benim hakkımda bilgi sahibi olmadan kompslekli diye ithamda bulunuyorsun bu ne perhiz?ben üniversitenle ilgili bir şey demedim senin 1.likle girdim demene dedim ne dediysem, benim lafım direk senin orada yazmış olduğun cümleneydi. Saldırı yaparken aramızdaki farkı bilmem anladın mı şimdi?

Merhaba kızlar ,
Burası çok güzel bir başlık olmuş ama bu şekild etartışmalar olmasın yardımlaşalım.
Bende atanamayan biyoloji öğretmeniyim.Bende seve seve bilgi alışverişinde bulanabilirim.Kpss çalışacağım bu süreçte zaten.

merhaba kelebek:) ortamı gerdik biraz evet ama tartışmalarda olsun yani ben tartıştığım arkadaşla başka bir konuda hem fikir olabilirim ya da burada bir konu olur yardım ederim o bana bir konuda fikrini söyler fikrini değerlendiririm yani o açıdan bende bir sıkıntı yok o arkadaşta da olmaz sanırım yani bence olmamalı:34:

Back