dun teyzemler geldi eniştemde kuzenler 2 kız bi erkek en buyuk kız kanadada iyi bi yerde calısıyo 6 ay burda 6 ay orda digeri türkiyedeki bilindil bi firmada müdür diger kuzen erkek oda erkek giyim magazası vakkoda müdür diyim neyse yani hepsi isi elinde maaası güzel hayatlarını aslında olması gerektigi gibi yasayan kisiler en güzeli masallahh
bunlar evlenmedi diye ki haklı kafama göre birini bulamadıktan sonra sırf yasım gecti aman cocuk yapıyım diye neden evleniyim ki diyolar babam demez mi keske bunları bu kadar okutmayıp yada evlen diye baskı yapımıyosun demez mi enisteme ya dedim kimin ne garantisi var simdi babama göre zaten maasları hepsinin cok cok iyi istedigi ülkeye yada yere tatile gidiyolar teyzemide götürürler yani öyle ailesini bırakan tiplerde degil
ille evlen kafası nedir yani ki babama göre aman kadın yuvayı yapar alttan alsın yok yaaa zaten en buyuk catısmamız bu herkesi annem gibi ona sonsuz kanaatcı ve sonsuz saygıyla hizmet edicek zannediyo
dayımda dedi ordan yarın cocukla gelince ne olucak peki ille evlen evlen diye tutturcan da ya ne varmıs ayrılcak para varya herkeste anlasılırmıs fikir degisimi falan hic ona göre degil gercekten ailemi cok seviyorum ama insan kendinden sogutmak icin nasıl böyle konusur dayımlar mesela kızlarını evlendirdi ev verdi cocuklarına bakıyo yengem yemeklerini yapar bayram tatil hep birlikteler bizimkiler bize gelmeyin bayramda ilk kaynanan git gerici gerici cümleler ki bende senelerdir gitmem kaynanama babama derim sen mi beni yenicen ben mi diye
burdada okuyorum ne kız aileleri var üstüne titreyen nasıl bi karmayla dunyaya geldiysek temizleyemedik gitti
konu benden degilim önce saldırmadan okumayı ögrenAileden şansli olmayanlarin tek çaresi kendi kendini kurtarmak.
Oldukça ataerkil bir aileye sahip olup okuyan bir tanidigim var. Uversitede aileden para almadan calisip okudu. Oldukça da guzel kazaniyor maşallah.
Eşinden de boşandi normalde ailesi cocukla boşanmasini asla kabul etmezdi ama para çok olunca kimse sesini cikaramadi kadina.Saygi duyuluyor, sayginin para için gosterilmesi tercih edecegim bir durum olmazdi ama boyle bir gercek var.
Oyle arkan sağlam değilken oturdugun yerden "peynirin en iyisini yemeliyim, en iyi yerde gezmeliyim, en iyisini giymeliyim" le olmuyor, siz bu kafadasiniz hala.
Bazilari bazi şeyler icin çaba harcamali.
konu benden degilim önce saldırmadan okumayı ögren
ben babamın kadınlara bakış acısını anlattım ve yanlıs düsündügünü hangi ortamda olursa olsun savunup söylerim 60 yıl böyle gecti diye kimse onun görüsünede saygı duymaz cünkü yanlış bi düsünce ve bunu ona elli kerede olsa bi kız cocugu olarak söylemek görevim insanların düsüncesi degismicek diye susup oturamam benAilesi arkasinda, işleri elinde, maaşlari süper olan kuzenleriniz babanizin soylediklerini bu kadar takmamiştir emin olun. Babanizin onlarin hayatinda bir etkisi yok ama sizin hayatinizda etkisi var ve size daha çok dokunur soyledikleri, o yuzden sizin için yorum yapmiştim ve saldirmadim aslinda.
Belli bir yaştan sonra insanlarin dusuncelerini degistiremezsiniz ama kendi hayatinizi degistirebilirsiniz.
60 yaşındaki bir adamın düşüncesini,ben babamın kadınlara bakış acısını anlattım ve yanlıs düsündügünü hangi ortamda olursa olsun savunup söylerim 60 yıl böyle gecti diye kimse onun görüsünede saygı duymaz cünkü yanlış bi düsünce ve bunu ona elli kerede olsa bi kız cocugu olarak söylemek görevim insanların düsüncesi degismicek diye susup oturamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?