• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femerada 2.ayim. İlk ay negatif ☝️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugce6838

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
165
439
18
28
Günaydın kizlaar
Bugun femerada 2.ayim ilk ay 3gun erken olmuştum. 24, Şubat adet günüm.Negatif oldu. Bugun ilk kontrolüm var hicbisy yapmadim yeme icme konusunda ilk ay 1yumurta idi o kada sey yedim ictim bakal bu ay nasil olcak. 2.ay biraz daha sans.iyi olur diyorlar ama gidince gorecez insallah ♥️

Günaydın cnm benimde femara ile ilk ayım
Sen adetinin kaçıncı günü yumurtan kaç boyuttayken iğneyi vurulmuştun?
Hani doktorlar iğneden 36 sonra diyolarya gerçekten kesin o zaman mı çatlıyor acaba onun öncesinde kendiliğinden çatlayamaz mı mesela? Beni doktor daha sonra çağırmadı
Keşke çatladığını göreydim ultrasonda

Hepsini cevaplayim canim adetin 5.gunu 2ser tane ictim bugn 11.gun ilk ay 12.gun gittim 13mm di igneyi vurundugumda 17.9mmdi banada 36saat sonra iliski onerdi ama ne zaman catladi ben hisssetmedim 1.hafta sonra progestan testi ile doktor catlayip catlamadigini kontnrol edio oda allaha kalmis igneden sonra 3gun ard arda oldu sonra 1bos bir dolu oldu tam 14.gun lekelenme ile baslayip pihtili bi sekilde adetim geldi 3gun erkenden

Hepsini cevaplayim canim adetin 5.gunu 2ser tane ictim bugn 11.gun ilk ay 12.gun gittim 13mm di igneyi vurundugumda 17.9mmdi banada 36saat sonra iliski onerdi ama ne zaman catladi ben hisssetmedim 1.hafta sonra progestan testi ile doktor catlayip catlamadigini kontnrol edio oda allaha kalmis igneden sonra 3gun ard arda oldu sonra 1bos bir dolu oldu tam 14.gun lekelenme ile baslayip pihtili bi sekilde adetim geldi 3gun erkenden

Peki sen progesteron testi yaptırdın mı?
Bende mi yaptırsam burda özel bi yer var daha önceden orda baktırmıştım
İğneden tam 1 hafta sonra mı bakılıyor?
21.gün değil miydi? İnşallah bu ay hayırlısıyla nasip olur sanada canım...benim geçen gece idrar yaparken afedersin çok yanmam oldu bir anda gece uyuyamadım:( kesin enfeksiyon var dedim dün sabah sağlık ocağına gittim
Doktor tahlil yaptırmadı dediki baksak bile ilaç veremem monuroldan başka
Gece içtim inşallah fayda eder sürekli tuvalete sıkışıklık hissi karın bel ağrısı çok rahatsız etti beni:(

Doktor iğneyi neden erken vurmuş 17.9 mm az değil mi? Bana 21 mm'ken iğneyi ertesi gün vur dedi

Peki sen progesteron testi yaptırdın mı?
Bende mi yaptırsam burda özel bi yer var daha önceden orda baktırmıştım
İğneden tam 1 hafta sonra mı bakılıyor?
21.gün değil miydi? İnşallah bu ay hayırlısıyla nasip olur sanada canım...benim geçen gece idrar yaparken afedersin çok yanmam oldu bir anda gece uyuyamadım:KK43: kesin enfeksiyon var dedim dün sabah sağlık ocağına gittim
Doktor tahlil yaptırmadı dediki baksak bile ilaç veremem monuroldan başka
Gece içtim inşallah fayda eder sürekli tuvalete sıkışıklık hissi karın bel ağrısı çok rahatsız etti beni:KK43:
İlik su ile yika bol bol sirkeli su karistir oda alir agriyi yanmayi. Progestan yapti 20.9cikmisti 21.gun

Back