- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Bende bu ay femara başladım bugün ilacın ilk günü bende merak ettim. Ama şöyle birşeyde var öyle dalgalanmalar olabiliyormuş sonra birden pik oluyormuşmerhaba kızlar,
ben reglimin 5.günü femara başladım, 5 gün kullandım. günde iki kez sabah aksam aldım. dün son kez ilacı kullandım. ovulasyon testiyle de kontrol ediyorum. dün yaptığım test daha koyuyken bugün silikleşti. ayın 15inde de doktorum kontrole çağırdı. ilacı kullandıktan kaç gün sonra yumurtlama gördünüz? pcos hastasıyım yumurta büyümeyecek diye endişeliyim. ilk fotoğraf dünün ovulasyon testi, 2.si bugün.
ya inşallah. normalde regl bittikten sonra 3-4. gün pik oluyordu. doktor 13ünden itibaren ilişkiye girin erken büyüyebilir yumurta demisti. ama su an bir hareket yokBende bu ay femara başladım bugün ilacın ilk günü bende merak ettim. Ama şöyle birşeyde var öyle dalgalanmalar olabiliyormuş sonra birden pik oluyormuş
Anladım. Takipte kal bence birden pik olacak gibi. Normalde erken yumurtlasan bile bu tür ilaçlarla çoğunlukla 12-14 günde oluyor yumurtlamaya inşallah. normalde regl bittikten sonra 3-4. gün pik oluyordu. doktor 13ünden itibaren ilişkiye girin erken büyüyebilir yumurta demisti. ama su an bir hareket yok
salı günü sehir dısına çıkacağım için endişeliyim biraz. insallah pazartesiye kadar yumurtlarımAnladım. Takipte kal bence birden pik olacak gibi. Normalde erken yumurtlasan bile bu tür ilaçlarla çoğunlukla 12-14 günde oluyor yumurtlama
İnşallahsalı günü sehir dısına çıkacağım için endişeliyim biraz. insallah pazartesiye kadar yumurtlarım
Gebelik oluştu mu sizdemerhaba kızlar,
ben reglimin 5.günü femara başladım, 5 gün kullandım. günde iki kez sabah aksam aldım. dün son kez ilacı kullandım. ovulasyon testiyle de kontrol ediyorum. dün yaptığım test daha koyuyken bugün silikleşti. ayın 15inde de doktorum kontrole çağırdı. ilacı kullandıktan kaç gün sonra yumurtlama gördünüz? pcos hastasıyım yumurta büyümeyecek diye endişeliyim. ilk fotoğraf dünün ovulasyon testi, 2.si bugün.
Edit: 15.04
bugün kontrole gittim sağ yumurtalığımda 2, sol yumurtalığımda 3 yumurta büyümüş. ama sağ yumurtalığımdakilerin daha sağlıklı göründüğünü söyledi doktor. çatlatma iğnesi verdi bu gece 10’da yapacağım.. dua edin nolur
16.04
dün geceyi değerlendirdik. sabah kalktığımda iç çamaşırım sırılsıklamdı. hala daha akıntı devam ediyor. su an sağ tarafta sancım var ve regl olacakmışım gibi bir his var. bugün evimize dönüyoruz ve uçusumuz aktarmalı. umarım günü kazasız belasız atlatabilirim.
yok hayır bugün iğnenin 4.günü henüz. regl günüme kadar beklicem gebelik var mı yok mu öğrenmek içinGebelik oluştu mu sizde
inşallah. bir yıldır bekliyoruz. artık güzel bir haber duymak istiyorumUmarım hamilesinizdir ...
Bu ay güzel haberi alırsınız inşallah.. Anne adayı olarak bir Anneler Gününüz olsunz. artık güzel bir haber duymak
yaaa inşallah hepinizinBu ay güzel haberi alırsınız inşallah.. Anne adayı olarak bir Anneler Gününüz olsun
valla insallah güzel sonuclar alırız. ben de gebelik testi için bekliyorum iste. ama sanki gün gectikce umudum azalıyorBenim 2 güne kadar yumurtlamam olabilir, umarım iyi değerlendirebiliriz. Bazen doktorum gün aşırı bazen de yumurtlamayı görünce 3 gün üst üste diyor bunları iyi değerlendirirsem sonuç kalmayacak gibi
su an 12.gündeyim vallaMerhabalar, son durumunuz nedir acaba
ben de femaraya başladım ama benimki pcos değil düşük amh regl 5. Günü başladım yarın son günüm pzrtesi kontrolüm var. Ben de heyecanla bekliyorum.
Amh niz kaç acabaMerhabalar, son durumunuz nedir acaba
ben de femaraya başladım ama benimki pcos değil düşük amh regl 5. Günü başladım yarın son günüm pzrtesi kontrolüm var. Ben de heyecanla bekliyorum.
benim 9,69 amh değerimAmh niz kaç acaba
9,69 düşük amh değil ki ama pcos demek acaba 0,69 mu yazmak istedinizbenim 9,69 amh değerim
hayir. pcosum zaten. yumurta rezervim çok yüksek maalesef9,69 düşük amh değil ki ama pcos demek acaba 0,69 mu yazmak istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?