- 20 Ekim 2014
- 1.775
- 1.429
Selam kızlar. Uzun zamandır pcosla gebelik tedavim devam ediyor. farklı doktorlarda defalarca klomen kullandım sadece ekim ayında çatlatma iğnesi oldum 1 kez. olumsuz sonuclandi. kasım ayında yine klomenle yumurtam gelişmedi. ara verdim. şubat ayında söktürücü ile yeniden devam edeyim derken 4ocakta birden bire adetim geldi. Ya nasip deyip bugun doktora gittim. sorun yok pazar günü klomen günde 3doz devam edelim dedi. Benim düşünceme göre 2senedir aralıklarla klomen aldıgım için belkide artık işe yaramıyor bende bağişiklik kazanmış olabilir diye düşündüm ve Femara ile denesek bu kez dedim ancak doktor pek yanaşmadı. Daha sonra beta testi verdim sonuca göre klomen yazacagını söyledi. 2saat sonra hemşire arayıp gebelik yok doktor hanım araştırdı ve daha etkili olduguna karar verdi Femara yazdı dedi. Klomeni günde 3 kullanacakken Femara günde 1kez 5gün kullan dedi. Buraya kadar herşey tamam ama araştırmalarım ve okuduklarım sonucunda femara ile birlikle estrofem ilacıda veriliyo. Ama benim dr sanırım femara konusunda tecrübesiz ilk defa bana verdi diye düşünüyorum... Acaba bilmedigi için mi vermedi estrofem yoksa illa gerekli birşey değil mi aklım karıştı. Tek basına femara kullanıp sonuc alan oldu mu? klomene göre daha etkiliymiş sanırım farkını gören olumlu sonuc alanların yorumlarını bekliyoruuummmm