merhaba,
Femara hakkında bilgisi olan kullanan var mı ?
Canım merhaba ben daha önce klomen kullandım ilk ay tutmadı bir sonraki ay kullanmadan hamile kaldım fakat kalbi durdugu için kürtaj oldum tekrar klomen kullandım oda kist yaptı şimdi tekrardan femaraya basladım gecen ay cok güzel yumurtalarım olmustu ama oda tutmadı bu ay tekrardan femeraya basladım bence klomenden daha iyi bi ilaç

asılama onerdı bana doktor sıze onermedı mı

Bende kullandım adetin 9.günü gittiğimde 13 mm idi 13.günü gittim 21 mm olmuştu diğeri de 17.mm iki tane yumurtam büyümüştü

selam kızlar. ben de yarın başlayacağım kısmetse. adetin 5. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam içeceğim. ilaç bittikten 5 gün sonra da kontrole gideceğim. yani 12 nisan'da. ben ayrıca kendime ımpryl da aldım takviye. inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba bende bu ay femara aldım. Dün regl günümdü ancak olmadım. Her zamanda günümde regl olurum. Femara regl düzenini değiştiriyor mu yoksa gebelik şansı var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Bende yeni başlayacağım araştıyorum adet gecikmesi yapabilme ihtimali var ama beklenen günden geçtiyse tarhiniz test bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…