Gebeliğe Hazırlık Femara veya klomene adetin kacinci gunu basladiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Kizlar merhaba.
Femara veya klomene adetin kacinci gunu basladiniz. Doktorum izinde telefonuna da ulasamadim simdi bana genelde 3. Gun baslatti ama gecen ay eger hamile olmazsan 3. Gunu gel bakalim demisti. Izinde oldugu icin gidemiyorum ona gore kendim direk baslasammi sizce ?

Merhaba canım genelde 3.günü başlatılıyor ama geçen ay 3.günü gitmiştim femara yazdılar sonuçlar için akşam üstü aradım yarın sabah başla ilaca dediler ama kendin başlama muayene ol baksınlar yeniden tahlillere felan me zaman izni bitiyor doktorun

Teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gittim mecburen, dün doktora ulaştım ultrasona bakmadan başlama dedi o yüzden başkasına gittim, neyse birşey yok dedi başlayabilirsin, zaten son hakkım bu da.

Teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gittim mecburen, dün doktora ulaştım ultrasona bakmadan başlama dedi o yüzden başkasına gittim, neyse birşey yok dedi başlayabilirsin, zaten son hakkım bu da.
Neden son hakkım kaç kez kullandın toplamda

Valla benim toplamda 5 klomen 1 femara 2 gonal f iğne oldu tabi düzenli olmadı hepsi ama doktor klomende 5 hakkın var demişti
Benimki 3ten fazla önermiyor yumurta geliştirici ilaçları. Aşılamaya geçeriz dedi ama doktor değiştireceğim başka sebeplerden. Yenisi ne der bilmiyorum artık, henüz bir aday yok o da ayrı konu

Benimki 3ten fazla önermiyor yumurta geliştirici ilaçları. Aşılamaya geçeriz dedi ama doktor değiştireceğim başka sebeplerden. Yenisi ne der bilmiyorum artık, henüz bir aday yok o da ayrı konu
Valla doktor çok önemli ya içine sinmesi ve seni sakinleştirmesi lazım zaten o masanın korkusu Bi ayrı oluyor o yüzden hem bilgili hem neşeli Bi Dr bulmak lazım

Valla doktor çok önemli ya içine sinmesi ve seni sakinleştirmesi lazım zaten o masanın korkusu Bi ayrı oluyor o yüzden hem bilgili hem neşeli Bi Dr bulmak lazım
İlk başta çok memnundum. Yalnız bazı şeyleri buradan okuyup öğrendim ve içime sinmeyen şeyler var. Rahim filmi çektirmedi bana ve bunu çektirmeden tedaviye başlamak saçma geliyor, okuyup öğrendikçe anlıyorum. Belki tüplerim tıkalı, bu durumda ilaç içtim o kadar boşuna belki de. Ve dün telefonundan yazdım durumu sormak için, arayabilirmiyim 2 dk diye, soğuk bir şekilde karşıladı yazabilirsiniz falan diye. Yani sinir oldum, sanki amme hizmeti veriyor, tamam izinde ama acil olmasa zaten yazmam. O yüzden bu aydan sonra doktor değiştirecem. Her doktorun aynı konuda olsa bile yorum ve işleyişi çok farklı

Kesinlikle katılıyorum benden de istememişti ben Bi yerde gördüm söyledim öyle yaptırdım eşimin tahlillerini de sormadı misal onu da biz kendimiz yaptırdık tabi bu sırada 3 farklı Dr gittim yine bunda daha rahatım diye geri buna başladım doktor konusu çok önemli aslında zaten tüp bebeğe geçerken iyi Bi araştırıp ona göre gidicem birine

Bizde de ilk ilaç kullandıktan sonraki ay istedi, yani bence bu ilaç tedavisine başlamadan yapılması gerekiyor bunların. İşte öyle de bir durum var, hepsinde farklı bir şeye takılıyorsun insan kararsız kalıyor. Aşılama yaparız diyor ama bi yandan düşünüyorum belki ticari mi söylüyor diyorum, aşılamanın şansı düşük vs çünkü, tüp bebek en son aşama falan. Bugün farklı bir doktora gittim mesela aynı hastanede, kadın resmen 10 sn falan baktı ultrasona en azından benim doktor o konularda bilgilendiriyor, detaylı bakıyor açıklıyor falan.

10 sn mi çok baktın deseydin özel mi bu gittiğin

Benim ilk aşılama tutmadı o kadar umutluydum ki nasip olmadı

özel evet zaten o detay enteresan,devlete gitsem daha çok bakardı. benim doktor baya bakıyor sağa sola yukarı aşağı, bu hemencik bitirdi sağolsun
aşılama mı yaptırıyorsun tekrar
Jet hızıyla bakmış aman devlet de ayrı Bi sıkıntı aynı odaya dolduruyorlar 2 3 kişiyi aynen tekrar düşünüyoruz bakalım bundan da pek umutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…