Femara veya Çatlatma İğnesi kullananlar Toplaşiin

Kesinlikle hayırlı olsun çok teşekkürler güzel bilginiz için

Belirtileriniz nelerdi hatirliyormusunuz peki

Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ?
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim
Bebe tıme marka dün negatif çıkmıştı yaptığım da bugün silik çizgi gördüm

Eklentiler

• IMG_1301.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_1299.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 86
Şans işte tutması nasip demek ki yumurtaları büyümüyordu benimki büyüyor ama tutmuyor 4 aydır

Canım çok silik gözüküyor iğnenin etkisinden olabilir eğer gebelik varsa daha net çıkıp koyulasmasi lazım çünkü dün kan verdiysen az da olsa çıkardı ama geç dolllenme de olabilir biraz daha bekle testini yenile

Tamam teşekkür ederim iğne etkisi kalmadı vücudumda kalsa kanda çıkardı dediğiniz gibi aynı testi yaptım dün negatifti bugün yeniledim çok silik çıktı adetime 4-5 gün var

Merhaba bana infertilite bölümünde femara verildi, 5 gün sabah akşam kullandım daha sonra hiç yumurta kontrolü yapmadilar 1 hafta sonra progesteron değeri bakıldı 1.2 idi sonra 15 gün sonra tekrar kontrol ettiler bu sefer 12.9du, direk git gebelik testi yap hamilesin dediler gayet değişik oldu yani. Allah vergisi hamile kaldım. Hiç yumurtalarıma bakmadılar ben sadece femaradan bir hafta sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ettim o oldu

Aa gerçekten mi hamile olduğunuzu adetiniz geçince mi öğrendiniz peki

Aa çok sasrtici gerçekten hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtiler nelerdi

Aa gerçekten mi hamile olduğunuzu adetiniz geçince mi öğrendiniz peki
Adetim gecikti ama 1 kere kırmızı kahverengi akıntı geldi ped taktım hatta kanamam cok oluyor diye hasta bezi kullanıyorum markete gittim ondan aldım kesin olucam diye, belim ağrıdı hiç gebelik belirtisi yoktu adet olucamda sökülemiyorum diye kıvrandım hatta dedim keşke olsam bitsede femara yine içsem diye, hastanede öyle dediler hemen beta testi verdim, koşa koşa eve gidip son testimi yaptım pozitif çıktı o kadar şaşırdım ki sanki imkansizlar oldu , hiç beklemiyorumdum bu ay şüphelenmem için tek bir şey bile olmamıştı. Allah'ın hikmeti tabi, şükürler olsun verdiği nimetlere

Eklentiler

• IMG20240126230615.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 91
kızlar ovitrelleden sonraki 10. Gunum test negatif mı çıkmış

Eklentiler

• 20240316_154121.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…