• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve Ovitrelle sonrası ?

Teletabi

Elbet Bir Gün Kavuşacağız 🎶
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
197
161
23
Merhaba hanımlar. Uzun bir sessiz takipten sonra üyelik oluşturmaya karar verdim. Burada gördüğüm bazı sohbetler çok samimi geldi çünkü 🙂
16 aylık evliyim. Yaklaşık 8 aydır gebelik istiyorum ama henüz doğal yollarla elde edemedim. Geçen ay Adetim. 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane Femara kullandım. 26 Kasım da Ovitrelle vurundum. Ondan sonraki değerlendirme günlerimizde bir problem oluştu. Tam oldu da diyemem olmadı da diyemem. O yüzden bu aydan umudum yok.
Benim sorum benim gibi femara ve Ovitrelle sonrası belirti yaşayanlar. İğne sonrası kaçıncı günlerde ne belirtiler yaşadınız. Benim birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrı var. İğne etkisi diye düşünüyorum. Hamilelik belirtisi olarak düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum. 😏

Bende 29 Kasım'da oldum iğne aynı belirtiler bendede oluyor anlık batma oluyor . Belimde cok az ağrı var

Bende 1 yıllık evliyim pcosla mücadele edenlerdenin Ben de 22 ekim de ovitrella oldum femara kullanıp kasık ağrılarım çok vardı ara ara batma şeklin de sırt ağrım çok oldu 8 gün pozitif gördüm kaset testte.Bugün iğnemden itibaren 13. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı.30 ekim de progestron başladım sabah ve akşam olmak üzere ama regl belirtilerimin hiç birisi yok ki normalde regl belirtilerim 1 hafta öncesinden başlardı kafayı yemek üzereyim çok sabır isteyen bir süreç beklemek kadar yorucu birşey yok psikolojik olarak biraz yıprandım ama allaha şükretmekten başka birşey bulamıyorum rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aylardır tüm konuşarı takip ettim ve bugün üyelik yaptım çünkü herkesin desteği birbirine çok mutlu edici birşey umarım herkes mutlu sonuçlar alır dualarım burda umutla bekleyen herkese🙏❤️

Bende 1 yıllık evliyim pcosla mücadele edenlerdenin Ben de 22 ekim de ovitrella oldum femara kullanıp kasık ağrılarım çok vardı ara ara batma şeklin de sırt ağrım çok oldu 8 gün pozitif gördüm kaset testte.Bugün iğnemden itibaren 13. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı.30 ekim de progestron başladım sabah ve akşam olmak üzere ama regl belirtilerimin hiç birisi yok ki normalde regl belirtilerim 1 hafta öncesinden başlardı kafayı yemek üzereyim çok sabır isteyen bir süreç beklemek kadar yorucu birşey yok psikolojik olarak biraz yıprandım ama allaha şükretmekten başka birşey bulamıyorum rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aylardır tüm konuşarı takip ettim ve bugün üyelik yaptım çünkü herkesin desteği birbirine çok mutlu edici birşey umarım herkes mutlu sonuçlar alır dualarım burda umutla bekleyen herkese🙏❤️
Süreç çok zor. İnsanlar fazlasıyla acımasız. Konu evlat olunca biz çok daha duygusalız. Rabbimden merhamet istiyorum sadece. Progesteron neden kullanıyorsunuz. Doktorum bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi. Bi de iğneden 14 gün sonra mı adet olunuyor. Normal tarihte olmuyormuş galiba

Süreç çok zor. İnsanlar fazlasıyla acımasız. Konu evlat olunca biz çok daha duygusalız. Rabbimden merhamet istiyorum sadece. Progesteron neden kullanıyorsunuz. Doktorum bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi. Bi de iğneden 14 gün sonra mı adet olunuyor. Normal tarihte olmuyormuş galiba

progestronu eğer gebelik oluşursa düşüğü engellemek için eğer gebelik oluşmazsa da günün de adet görmemi sağlıyo.Bende ilk bu ay vuruldum iğneyi ve çok bilgim olmadığı için üye oldum siteye de:(İnsanlar gerçekten acımasız

Sen benden öndesin canm inşallah güzel haberler verirsin de umut olursun 💞🥰
Bakalım inşallah hepimiz iyi sonuçlr alırız🙂 ben adet olmayı bekliyorum zihnen 🤭 normal şartlarda adetime 7 gün var ama iğneden 14 gün sonra adet okunuyormuş ona göre de 4 günüm var. Bakalım kısmet. 🙂

progestronu eğer gebelik oluşursa düşüğü engellemek için eğer gebelik oluşmazsa da günün de adet görmemi sağlıyo.Bende ilk bu ay vuruldum iğneyi ve çok bilgim olmadığı için üye oldum siteye de:KK43:İnsanlar gerçekten acımasız
Bana doktorum hiç bunu söylemedi. Siz rahiim filmi çektiniz mi? Doktorum baan3 ay femara deneyelim sonra çekelim dedi ama ben çektirmek istiyorum . Sonuçta tüplerde bir problem varsa 3 ay bola fenemiş olcaz.

Bana doktorum hiç bunu söylemedi. Siz rahiim filmi çektiniz mi? Doktorum baan3 ay femara deneyelim sonra çekelim dedi ama ben çektirmek istiyorum . Sonuçta tüplerde bir problem varsa 3 ay bola fenemiş olcaz.
Ben rahim filmi çektirmedim benim pcos sorunum olduğu için progestron kullanıyorum gebelik oluşursa bebeğin tutunması için eğer döllenme olmazsada reglimi günüm de oluyorum.Ben de 2 aydır femara kullandım eğer regl olursam 3. Ayım olacak.Sizin sorununuz neydi?Rahim filmi de ağrılı diyorlar doktorum da bana rahim filmi dedi ama sanırım bu durumlar belli aşamalardan sonra sırasıyla oluyo tedavileri.:(

Ben rahim filmi çektirmedim benim pcos sorunum olduğu için progestron kullanıyorum gebelik oluşursa bebeğin tutunması için eğer döllenme olmazsada reglimi günüm de oluyorum.Ben de 2 aydır femara kullandım eğer regl olursam 3. Ayım olacak.Sizin sorununuz neydi?Rahim filmi de ağrılı diyorlar doktorum da bana rahim filmi dedi ama sanırım bu durumlar belli aşamalardan sonra sırasıyla oluyo tedavileri.:KK43:
Bende hiç bir problem yok. Hiç bir sağlık sorunum yok. Doktorum öncelikle basit ve maliyeti düşük tedavileri uygulamayı uygun buluyor. Rahim filmini anestezi ile çektiririm doktor çekerse. Ağrılı oluyormuş evet.

Bende hiç bir problem yok. Hiç bir sağlık sorunum yok. Doktorum öncelikle basit ve maliyeti düşük tedavileri uygulamayı uygun buluyor. Rahim filmini anestezi ile çektiririm doktor çekerse. Ağrılı oluyormuş evet.
Evet bende ağrılı oluyormuş bende çektirirsem anestesizli çektiririm bi tandığım oldu 10 dkklık bir işlem ama ağrılı rabbim sesimizi duysun onlara gerek kalmadan doğru zaman da kucaklarımızı doldursun dualarım sizinle🥰❤️

Benim ilk denemem belkide o yüxde vucut b tepkileri veriyordur. Sizin çatlama iğnesiyle kaçıncı deneme
Canm ben geçen sene 5 kez denedim ama olmadı çift rahimlyim diye biliyordum meğerse perde varmış o engel olmuş. 2 kez operasyon geçirdim şimdi yeniden çalışmalara başladık

Bakalım inşallah hepimiz iyi sonuçlr alırız🙂 ben adet olmayı bekliyorum zihnen 🤭 normal şartlarda adetime 7 gün var ama iğneden 14 gün sonra adet okunuyormuş ona göre de 4 günüm var. Bakalım kısmet. 🙂
Ben hatırladığım kadarıyla en geç iğnenin 17.gunu adet oluyordum. İnşallah hiç olmazsın 😍

Back