• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve klomen kullanıp hamile kalanlar

busra121204

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
2
0
1
26
Merhaba
24 yaşındayım 1 yıl 3 aydır evliyim 6 aydan sonra çocuk istemim oldu 2 kere klomen ve 2 defa ovitrelle çatlama iğnesi kullandım ama sonuç alamadım tüm rutin kontrollerini yaptırdım rahim filmi dahi çektirdim eşiminde sperm testi normal adetim bekarkende evliykende çok düzensizdi doktor bu ay yumurtlaman yok dedi progesteron değerim 0.27 ydi gene klomen verdi ama elimde femara vardı onu adetimin 4 günü kullandım ama bu ay adetim hep koyu renk ve azdı şuan da çok bel ve kasık ağrım var hamile olma şansım varmdıır
Not :25 aralık test yaptım erken gebelik negatifdi

Adetin 21. Günü progesterona bakıldığında 2.5 üzerindeyse 3 ay femara ile dene demişti bana dr. 3. Ayda gebe kaldım tabi birsürü takviye doğal beslenme dikkat ettim. Fakat gebelik sağlıksız olduğu için kürtaj olucam muhtemelen🙂 progesteron yumurtlama durumunu gösteriyormus sanırım. Ama doktora danışmadan ilaç kullanmayın herkese farklı şekilde önerilebiliyor

Adetin 21. Günü progesterona bakıldığında 2.5 üzerindeyse 3 ay femara ile dene demişti bana dr. 3. Ayda gebe kaldım tabi birsürü takviye doğal beslenme dikkat ettim. Fakat gebelik sağlıksız olduğu için kürtaj olucam muhtemelen🙂 progesteron yumurtlama durumunu gösteriyormus sanırım. Ama doktora danışmadan ilaç kullanmayın herkese farklı şekilde önerilebiliyor
Evet progesteron testi ile yumurtlamaya bakılıyor benim doktorum 25.günde bakmıştı bana femara değilde klomen önerdi hep arkadaşım femara ile hamile kaldığı için bana haptan vermişti bende bu ay onu denemek istedim geçmiş olsun🥺rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin bende çocuk çok istedim ama hemen kalamadım

Back
X