Gebeliğe Hazırlık Femara ve çatlatma iğnesi kullananlar bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Beş gün femara ve dün çatlatma iğnesi vurdum kızlar aşırı yorgunluk var halsizlik sizdeyse böyle oldu mu

Beş gün femara ve dün çatlatma iğnesi vurdum kızlar aşırı yorgunluk var halsizlik sizdeyse böyle oldu mu
Ben 8 gün oldu vurulali. Ne ilk gün ne de sonra herhangi bir halsizlik olmadi iğneden iki gün sonra kaşık ağrım oldu sonrası o da geçti ve sadece solda biraz var

Ben 8 gün oldu vurulali. Ne ilk gün ne de sonra herhangi bir halsizlik olmadi iğneden iki gün sonra kaşık ağrım oldu sonrası o da geçti ve sadece solda biraz var
Bende çok fazla halsiz ilk oldu neden bilmiyorum be zaman test yapacaksınız

Bende çok fazla halsiz ilk oldu neden bilmiyorum be zaman test yapacaksınız
Benim karın alt kısım ve yumurtalıklarda baya ağrım oluyor hatta ilişki önerdi doktor ama yaptık aşırı ağrım oldu nasıl yapacağım diğer günleri bilmiyorum

Merhaba hanımlar acaba femara ile gebelik elde edebildiniz mi? Bende bu ay kullandım sonucun ne olacağını çok merak ediyorum.
Ben ilk denemede gebe kalamadım burada okuduğuma gorediğer aylar daha etkili oluyormus fakat ben ara vermek zorunda kaldım nasipse eylül gibi baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…