• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meri _k

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
21
8
6
5 senedir evliyim . Hiç korunmamamiza rağmen bebeğimiz olmadi ( bir düşük yaptım) 2 aydır femara ve yumurta catlatma ignesi kullandım ilk ay olmadi bu ikinci ay . Yani femara kullanıp hamile kalan var mi ? Olumlu sonuç alan. Belki bir umut olursunuz 🤩

Merhaba Meri;
Ben regl 3. Günü femaraya başladım 5 gün, günde 2 tane hergün aynı saate kullandım
Femeranın son günüde menapur diye bir iğneye başladım, onuda 4 gün kullandım, kontrole gittim 3 tane yumurtam olgunlaşmış ve geçen c. Tesi ovitrelle çatlatma iğnemi sabah 10:30)da vuruldum, doktor çatlatma iğnesi günü akşamı ilişki sonra bir boş bir dolu dedi, ben akşamınk ve sonraki günü peş peşe değerlendirdim, ondan sonra bir dolu bir boşa geçtim,
Ovitrelleyi vurulduğum ilk 3 gün acaip sırt ağrısı ve göğüs şişkinliğim vardı, sonra geçti, şuan iğne günü ile birlikte6. Günüm, doktorum 14.gün test yap dedi, herhangi ağrım sızım batmam hassasiyetim felan yk
Bu arada ilk defa kullanıyorum

Ya inşallah hamile kalırsın. Ben sadece 5 gün femara kullandım . Bende sadece iki aydır tek yumurta oluştu. Ama doktor kaliteli ve sağlıklı dedi. Adetimin 15. Günü salı günü yani choriomon 5000 catlatma ignemi oldum. Göğüs hassasiyetim var ama ağrım sizim yok. Geçen ay igneyi olduğumda aşırı derece de kasıklarda belimde ağrı olmuştu. Aceba yumurtam çatlamadimi diye düşünüyorum. 🤔 bu arada 3 yumurtan oluşmuş inşallah çoğul gebeliğin olur 🤲🤲🤣

Back