- 30 Mart 2022
- 5.359
- 3.055
- 103
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Yine de doktora adetin 3.günü muayene olup danışıp başlamanızı tavsiye ederimPeki ben de alıp kullansam bir sorun olur mu acaba daha önce takiple kullanmıştım sabah akşam 1er adet 5 gün
Pikten ziyade madem sperm sayısı az,çatlama günü ilişki yapınBugün tam pik kıpkırmızı
Haklısınız ama harhangi bir sorun olmaz sanırım doktor da zaten yumurtanın boyutuna bakıp gün veriyor onu test ile takip etsemYine de doktora adetin 3.günü muayene olup danışıp başlamanızı tavsiye ederim
Yeni döngünün yumurtaları adet zamanı oluşuyor. Doktorlar bu yüzden adetin 3.günü çağırıp hem hormon bakar hem de ultrasonda yumurta sayar. İlaca onay verir ya da vermez.Haklısınız ama harhangi bir sorun olmaz sanırım doktor da zaten yumurtanın boyutuna bakıp gün veriyor onu test ile takip etsem
Ben de burda okumuştum doktor 3 ay kullan olmazsa gel demiş.ama haklısınızYeni döngünün yumurtaları adet zamanı oluşuyor. Doktorlar bu yüzden adetin 3.günü çağırıp hem hormon bakar hem de ultrasonda yumurta sayar. İlaca onay verir ya da vermez.
Ben de femara ile hamile kaldım.
İlk denememde olmadı. İkimci denememde nasılsa denedim birşey olmaz demeyip doktora göründüm. Ultrasonda baktı ve yeniden içebilirsin dedi.
Velev ki kafanıza göre başladınız diyelim doktorsuz, ya o ay çok yumurta varsa ve femara hepsini uyarırsa ? Belki 3 belki 4 istisna olarak belki de 5 yumurta birden büyüdü femara ile… bu da çok sakıncalı. Hatta bunun bi adı var da unuttum şimdi.
Ben doktor kontrolüyle 5.gün başladım 5 gün sabah akşam içtim. Adetim 13.günü kontrole gittim 1 tanesinin büyüdüğünü öğrendim ve ovüğssuın ile takip ettim çatlamayı.
Yine de karar sizin
Ama konuyu açan arkadaşı cagirmamislar aynı risk olabilir bence femara sayıyı arttirmiyo klomen arttiriyoYeni döngünün yumurtaları adet zamanı oluşuyor. Doktorlar bu yüzden adetin 3.günü çağırıp hem hormon bakar hem de ultrasonda yumurta sayar. İlaca onay verir ya da vermez.
Ben de femara ile hamile kaldım.
İlk denememde olmadı. İkimci denememde nasılsa denedim birşey olmaz demeyip doktora göründüm. Ultrasonda baktı ve yeniden içebilirsin dedi.
Velev ki kafanıza göre başladınız diyelim doktorsuz, ya o ay çok yumurta varsa ve femara hepsini uyarırsa ? Belki 3 belki 4 istisna olarak belki de 5 yumurta birden büyüdü femara ile… bu da çok sakıncalı. Hatta bunun bi adı var da unuttum şimdi.
Ben doktor kontrolüyle 5.gün başladım 5 gün sabah akşam içtim. Adetim 13.günü kontrole gittim 1 tanesinin büyüdüğünü öğrendim ve ovüğssuın ile takip ettim çatlamayı.
Yine de karar sizin
Femara daha güçlü klomene göre. Başarı oranı da yüksek. Sayının artması ilaçtan çok sizin yumurtalık rezerviniz ile de alakalı.Ama konuyu açan arkadaşı cagirmamislar aynı risk olabilir bence femara sayıyı arttirmiyo klomen arttiriyo
Peki doktora gidip kullanayım teşekkür ederim.Sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsinFemara daha güçlü klomene göre. Başarı oranı da yüksek. Sayının artması ilaçtan çok sizin yumurtalık rezerviniz ile de alakalı.
Çok teşekkür ederim darısı da en kısa zamanda size olsun sağlıkla hayırla en önemlisi kolaylıklaPeki doktora gidip kullanayım teşekkür ederim.Sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin
Valla bilmiyorum ki bende beş gün kullandimPeki ben de alıp kullansam bir sorun olur mu acaba daha önce takiple kullanmıştım sabah akşam 1er adet 5 gün
Bende öyle düşündüm ama beş gündür ilişki olmamıştı o yüzdenPikten ziyade madem sperm sayısı az,çatlama günü ilişki yapın
Test silindiğinde yumurta çatlamış demek oluyor
Femara bir tane sağlıklı yumurta geliştiriyor klomen birçok o yüzden klomen kullananlarda çoğul gebelik oluyor geneldeAma konuyu açan arkadaşı cagirmamislar aynı risk olabilir bence femara sayıyı arttirmiyo klomen arttiriyo
KatılıyorumFemara bir tane sağlıklı yumurta geliştiriyor klomen birçok o yüzden klomen kullananlarda çoğul gebelik oluyor genelde
Kız ben Niloya adımı değiştirdimKatılıyorum
Klomen çok ama boş yumurta büyütüyor
Allah seniiiiiiiiiKız ben Niloya adımı değiştirdimısrar üstüne
Israr ettiler adını değiştir diye bende değiştirdim çok Niloya varmisAllah seniiiiiiiii
İyi yapmışsınÇok
Israr ettiler adını değiştir diye bende değiştirdim çok Niloya varmis
Bugün ki testim silikİyi yapmışsınyeniden çalışmalara başlamana da çok sevindim
Çatlamış o zaman yumurtanBugün ki testim silik
Size doktor verdi dimi ilacı takipsiz öncesinde muayene etti miFemara bir tane sağlıklı yumurta geliştiriyor klomen birçok o yüzden klomen kullananlarda çoğul gebelik oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?