- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Hayır gerek yok dediÇatlatma iğnesi oldunuz mu
Çatlama üzerine 12-13 gün idealdirMerhaba kizlar pazartesi günü hastaneye gittiğimde sağda 2 adet 20 ml ye yakın yumurta solda 1 adet 18 mlimlik bir adet yumurtam gelişmişti bugün gittim sağdaki iki yumurtam çatlamış soldaki 19 ml olmuş henüz catlamamis gebelik olursa inşallah ne zaman test yapsam çıkar bu arada adetlerim düzensiz pcosluyum
Çatlama üzerine 12-13 gün idealdir
O zaman gelsin mi ikizTeşekkür ederim iki yumurtam çatlamış biri duruyor o da çatlar birkaç gün e dedi doktor
Doktor da soyledi bı de ikiz oluyor diyeO zaman gelsin mi ikiz
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun daDoktor da soyledi bı de ikiz oluyor diye
Canim bende kızımda seningibi oldu pkos var femara ile hamile kaldım kendiliginden catlamisti bide.insallah seninde öyle olur güzel sonuç olur inşallah hamile olma ihtimalin %90 bence.Hayır gerek yok dedi
İlk denemende mi kaldınCanim bende kızımda seningibi oldu pkos var femara ile hamile kaldım kendiliginden catlamisti bide.insallah seninde öyle olur güzel sonuç olur inşallah hamile olma ihtimalin %90 bence.
Evet canım ilk denemede hamile kaldım ama 2 aylık kalbi durdu sonra tekrar femara kullandım yine hamile kaldım busefer kızım doğdu kızından 4 sene sonra tekrar kullandım femar Ave yine hamile kaldım ama oda kalbi durdu .ama sonuç olarak hep femara ile hamile kalıyorum kbaska türlü hiç kalamiyorumİlk denemende mi kaldın
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kızını sana bağışlasın bende bugün kasıklarımda ve sırtımda ağrı hissediyorumEvet canım ilk denemede hamile kaldım ama 2 aylık kalbi durdu sonra tekrar femara kullandım yine hamile kaldım busefer kızım doğdu kızından 4 sene sonra tekrar kullandım femar Ave yine hamile kaldım ama oda kalbi durdu .ama sonuç olarak hep femara ile hamile kalıyorum kbaska türlü hiç kalamiyorum
Beşinci günü başladım iki doz kullandım ama doktor kontrolünde kullanmanız gereken bir ilacmerhaba canim femara var elimde gecen sene almistim bende kimyasalim oldu kaldi oyle ilac acaba gunde kac kez kullandiniz ve adetin kacinci gunu basladiniz
Suan randvulari dolu malesef persembeye var o zamana kadar baslamm lazim 5. Gunum cunkuBeşinci günü başladım iki doz kullandım ama doktor kontrolünde kullanmanız gereken bir ilac
Inş dediğin gibidir de neye göre yüzde 90 tahmin ettin?Canim bende kızımda seningibi oldu pkos var femara ile hamile kaldım kendiliginden catlamisti bide.insallah seninde öyle olur güzel sonuç olur inşallah hamile olma ihtimalin %90 bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?