Merhaba arkadaşlar ben adetimin 5. Günü 5 gün günde 2 kere femara kullandım kontrole 2 gün sonra gittiğimde sol yumurtalığımda 12 mm yumurta göründü 3 gün sonra bidaha çağırdı doktorum gelişme olmamış kalitesiz bi yumurtaymış demek ki büyümemiş dedi ve tedavimi iptal etti daha sonra ben çok üzüldüm ve oturup beklemekle kalmadım internetten araştırmalarım sonucu incir havuç kürünü 4 gün yaptım daha sonra bi umut başka doktora yumurtam büyümüş mü diye gittim ve bana solda yumurta görmediğini sağda 12.5 mm lik bir yumurta gördüğünü söyledi 2 gün sonra yine çağırdı yani bugün gittiğimde yumurtamın 14 mm ye çıktığını ve 2 gün sonra yeniden gelmemi söyledi çok uzun oldu ama kusura bakmayın yani sormak istediğim sol taraftaki yumurtam nasıl kayboldu ve sağdaki yumurtam gelişmesini devam ettirir mi sizce böyle hamile kalan oldu mu femara gelişimini sürdürüyor demek ki dedi doktorum ama ben ona kür yaptığımı söylemedim bugünden itibaren de zeytinyağı incir kürüne devam edeceğim inşallah yumurtam büyür ve çatlar bende gebe kalırım nolur dua edin