- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün sonra pik olabilir gün aşırı değerlendir canımBen herkese yazıyorum niye bana kimse yazmıyor
Eşimin sperm sayısı düşük biraz o yüzden tam gününde birlikte lik olmasını istiyorum şansım daha çok olur belkiBir gün sonra pik olabilir gün aşırı değerlendir canım
Öyle yapayım tutar inşallahO zaman bugün değerlendir.sansin varsa bide çatladiginda değerlendir
İnşallah canım hayırlısı en kolaylikla olsun canımÖyle yapayım tutar inşallah
Merhaba doktor kontrolünde mi kullaniyosunuz herhangi bir takip yapıyor muMerhaba kizlar bu ay femara kullandım kaç gündür test yapıyorum ama ikinci çizgi aşırı silik bir şekilde çıkıyordu bugün ki böyle çıktı uygulamadan da takip ediyorum cuma günü yumurtlama görünüyor sizce bu pik mi
Merhaba kizlar bu ay femara kullandım kaç gündür test yapıyorum ama ikinci çizgi aşırı silik bir şekilde çıkıyordu bugün ki böyle çıktı uygulamadan da takip ediyorum cuma günü yumurtlama görünüyor sizce bu pik mi
Benimki de böyle bugünkini çekmemişim ama silikleşme başladı bugünMerhaba kizlar bu ay femara kullandım kaç gündür test yapıyorum ama ikinci çizgi aşırı silik bir şekilde çıkıyordu bugün ki böyle çıktı uygulamadan da takip ediyorum cuma günü yumurtlama görünüyor sizce bu pik mi
O zaman catlamisBenimki de böyle bugünkini çekmemişim ama silikleşme başladı bugün
Hayır takip yapmıyor bende ovulasyon testi yle takip ediyorumMerhaba doktor kontrolünde mi kullaniyosunuz herhangi bir takip yapıyor mu
Evet ovitrelle kullanmıştım ondan sonra takibe başladım 3 gün pik göründü bügün çatlama çatlama iğnesi işe yaramadı mı diye korktum havuç yemiştim üç tane sonra araştırdığım da gördüm ki ovitrelle gebelik hormonu olduğu için pik görünüyormuş. Her yolu deneyip araştırıyoruz emeklerimizin karşılığını hepimiz görelim inşallahO zaman catlamis
Benim bugün ovulasyon testi m kıpkırmızı değerlendirdik umarım tutar Ocak ayına yeniden gebe olarak girerizEvet ovitrelle kullanmıştım ondan sonra takibe başladım 3 gün pik göründü bügün çatlama çatlama iğnesi işe yaramadı mı diye korktum havuç yemiştim üç tane sonra araştırdığım da gördüm ki ovitrelle gebelik hormonu olduğu için pik görünüyormuş. Her yolu deneyip araştırıyoruz emeklerimizin karşılığını hepimiz görelim inşallah
Bugün tam pik kıpkırmızıMuhtemelen yarın pik i göreceksiniz, bu akşamdan değerlendirmeye başlayın
Peki ben de alıp kullansam bir sorun olur mu acaba daha önce takiple kullanmıştım sabah akşam 1er adet 5 günHayır takip yapmıyor bende ovulasyon testi yle takip ediyorum