• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama femara+puregona ihtiyacım olacak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
65
358
40
İstanbul
merhabalar arkadaşlar öncelikle aşılama veya tüp bebek yaptıracak arkadaşların allah yardımcısı olsun diyorum allah bir an evvel meleklerinize kavuşturmayı nasip etsin diyorum herşeyden önemlisi bizim en iyi ilacımız duadır arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin... şimdi sizlere şöyle anlatayım ben pko hastasıyım 3 yıllık evliyim bu zamana kadar sadece 3 kere klomen tedavisi olabildim aralıklarla tabi yani imkanlarım elverdiği sürece şimdi arkadaşlar 3 sene sonra biraz kendimi aşılama yaptırmak için maddi anlamda ayarlamış durumdayım fakat bunun rahim filmi var sperm testi ilaçları derken çok zorluyor beni aşağı çekiyorum yukarı çekiyorum baya bir zorlanıyorum denk getirememeken korkuyorum tedavimde bana puregon ve femara lazım olacak sanırım puregon 300 femara da 10 tablet yetecek gerçi henüz adet olamadığım için dr a gitmedim yani hangi ilaçları ne kadar kullanıcağımı tam bilmiyorum ama o merkezde bu ilaçları kesin olarak kullandırıyorlar şimdi uzun lafın kısası arkadaşlar tedavisinden sonra elinde bu ilaçlardan kalanlar bana bu anlamda destek olabilirseniz inanılmaz derecede memnun olurum ve çok makbule geçer bu tür destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim alalh hepimizin yardımcısı olsun

herhangi bir saglık güvencen yokmu??
umarım sana yardımcı olacak birilerini bulursunn???
klomeni rahim filmi çektirmeden neden kullandınki???
öncelikli olan rahim filmi bunu söylemedimi dr.un????

Back