S Sahra Sahra Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 102 6 27 Salı 10:39 Konu Sahibi Sahra Sahra #21 anneolmakisteyenbirii .!.: Hadi yaa ben de letuyu kullanırken çok agrı çektim Genişletmek için tıkla... Ama hâlâ testler pozitif bunu da anlayamadim
anneolmakisteyenbirii .!.: Hadi yaa ben de letuyu kullanırken çok agrı çektim Genişletmek için tıkla... Ama hâlâ testler pozitif bunu da anlayamadim
A anneolmakisteyenbirii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 51 6 26 Salı 10:39 Konu Sahibi Sahra Sahra #22 Sahra Sahra .!.: Bende de ilk günler olmadı bugün 12. günüm felaket sancım var galiba adet olaxm Genişletmek için tıkla... 12. Gün test verin demişlerdi . Bi test mi yapsanız
Sahra Sahra .!.: Bende de ilk günler olmadı bugün 12. günüm felaket sancım var galiba adet olaxm Genişletmek için tıkla... 12. Gün test verin demişlerdi . Bi test mi yapsanız
S Sahra Sahra Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 102 6 27 Salı 10:39 Konu Sahibi Sahra Sahra #23 anneolmakisteyenbirii .!.: 12. Gün test verin demişlerdi . Bi test mi yapsanız Genişletmek için tıkla... Evde yapıyorm pozitif ama henüz kan vermedim
anneolmakisteyenbirii .!.: 12. Gün test verin demişlerdi . Bi test mi yapsanız Genişletmek için tıkla... Evde yapıyorm pozitif ama henüz kan vermedim
A anneolmakisteyenbirii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 51 6 26 Salı 10:40 Konu Sahibi Sahra Sahra #24 Sahra Sahra .!.: Evde yapıyorm pozitif ama henüz kan vermedim Genişletmek için tıkla... Yaa, belki de vardır
Sahra Sahra .!.: Evde yapıyorm pozitif ama henüz kan vermedim Genişletmek için tıkla... Yaa, belki de vardır
S Sahra Sahra Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 102 6 27 Salı 10:41 Konu Sahibi Sahra Sahra #25 anneolmakisteyenbirii .!.: Yaa, belki de vardır Genişletmek için tıkla... Bu kadar sancı normal mi ki varsa bile içim sızlıyor sanki
anneolmakisteyenbirii .!.: Yaa, belki de vardır Genişletmek için tıkla... Bu kadar sancı normal mi ki varsa bile içim sızlıyor sanki
A anneolmakisteyenbirii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 51 6 26 Salı 10:42 Konu Sahibi Sahra Sahra #26 Sahra Sahra .!.: Bu kadar sancı normal mi ki varsa bile içim sızlıyor sanki Genişletmek için tıkla... Cidden tebrik ederim . Bu saate kadar kan vermeden nasil durdunuz
Sahra Sahra .!.: Bu kadar sancı normal mi ki varsa bile içim sızlıyor sanki Genişletmek için tıkla... Cidden tebrik ederim . Bu saate kadar kan vermeden nasil durdunuz