- 13 Ekim 2024
- 157
- 33
- 27
-
- Konu Sahibi Sahra Sahra
Yumurtalarınz ne kadar büyümüştü acababende pcos yok ama bende geçen ay klomen kullandım beş gün ardından iğne yaptım kendime işte ama hamile kalamadım. bu ay da femara kullanmaya başladım ekstra folik asit kullanıyorum bende. bakalım herkes için hayırlısı olsun
hiç hatırlamıyorum ki ya ama iki taneydi ve kocamandı ertesi gün zaten iğneyi yaptım kendimeYumurtalarınz ne kadar büyümüştü acaba
İlacı kac gun kullandiniz ve kac gun sonra kontrole gittiniz acaba?Merhaba arkadaşlar. Pcosla mücadele ediyorum. Femara kullandim bugün doktor kontrolüne gittim . İki yumurtan gelişmiş dedi. Tam emin olmamakla birlikte biri 17.8 biri 16. gibi bir şeydi bunu tam hatırlamıyorum. Bana çok küçük geldi yumurtaların boyutu . Tabi ilk tedavim detayını çok bilmiyorum. Yarın ovitrelle ineyi uygulaycm. Ek olarak folbiol folik asit verdi onu kullanıyorum. Benim gibi olan var mı ? Hamile kalabildnz mi ?
5 gün kullandım gunde bir kez ve saatli . İki gün ara verdim zaten hafta sonu girmişti araya ve kontrole gittimİlacı kac gun kullandiniz ve kac gun sonra kontrole gittiniz acaba?
Ben geçen carsamba basladim , gunde 2 tane bugun kontrole gittim 14,50 olmus dedi . Cuma catlatma ignesi yapicaz dedi.5 gün kullandım gunde bir kez ve saatli . İki gün ara verdim zaten hafta sonu girmişti araya ve kontrole gittim
Cumaya kadar iyice büyür tabi . İnşallah iyi sonuçlanır. Bende hâlâ bekliyorum ine yapalı 6 gün oldu bakalımBen geçen carsamba basladim , gunde 2 tane bugun kontrole gittim 14,50 olmus dedi . Cuma catlatma ignesi yapicaz dedi.
Bazılarına neden günde iki bazılarına neden günde bir veriyorlar ilacı. Bilginiz var mı ?Ben geçen carsamba basladim , gunde 2 tane bugun kontrole gittim 14,50 olmus dedi . Cuma catlatma ignesi yapicaz dedi.
Ben psosum her bir tarafta 15 yumurta var dedi . Normalde 6 olmaliymis . Bunla ilgili olabilir .Bazılarına neden günde iki bazılarına neden günde bir veriyorlar ilacı. Bilginiz var mı ?
İnsAllah sizde olumlu sonuc alirsinizCumaya kadar iyice büyür tabi . İnşallah iyi sonuçlanır. Bende hâlâ bekliyorum ine yapalı 6 gün oldu bakalım
Yaaa öyle mi oluyormuş. Bana doktorum böyle bse demedi ama amh 12.8 ileri derecede pcos dedi . Çok yumurta var ise yaramıyor demişti ilk gittiğimde. Sizin amh kac ve ilk deneme miBen psosum her bir tarafta 15 yumurta var dedi . Normalde 6 olmaliymis . Bunla ilgili olabilir .
Evet ilk denemem amh da ilk defa bakildi 5.44Yaaa öyle mi oluyormuş. Bana doktorum böyle bse demedi ama amh 12.8 ileri derecede pcos dedi . Çok yumurta var ise yaramıyor demişti ilk gittiğimde. Sizin amh kac ve ilk deneme mi
Evet ilk denemem amh da ilk defa bakildi 5.44
Rabbim insAllah hepimize hayırlı sonuçlar versinSizin çok iyi valla . Bana doktor amh normali 4 dedi. Sizin bana göre baya iyi. İnşallah iyi sonuç alırsınız
Sonucunz ne oldu acabqRabbim insAllah hepimize hayırlı sonuçlar versin
Pazar sabah 9 da iğne oldum . Bugün 2. Gün ufak agrım var . Onun dışında hiçbir hissiyat yok aslında . Burada bikaç kişinin çok sancı çektigini okumuştum bende öyle şeyler yok şuanlık .Sonucunz ne oldu acabq
Bende de ilk günler olmadı bugün 12. günüm felaket sancım var galiba adet olaxmPazar sabah 9 da iğne oldum . Bugün 2. Gün ufak agrım var . Onun dışında hiçbir hissiyat yok aslında . Burada bikaç kişinin çok sancı çektigini okumuştum bende öyle şeyler yok şuanlık .
Hadi yaaBende de ilk günler olmadı bugün 12. günüm felaket sancım var galiba adet olaxm