- 30 Ekim 2016
- 1.270
- 448
Canım iki yumurtam büyümüştü bi sağ bi sol 13 mm idiMerhaba Yumurtaniz kaç taneydi boyutu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iki yumurtam büyümüştü bi sağ bi sol 13 mm idiMerhaba Yumurtaniz kaç taneydi boyutu
Çok sevindim senin adına bu sabah keşke ilk idrarla yapsaydınDün sabah öğle akşam test yaptım sabah ve öğlen yaptığım da 4 5 saat sinra bile kuruma çizgisi çıkmadı ve aynı marka hepsi.bunuda akşam 12 gibbi yapmistim 1 saat takip ettim hiç bişey yoktu bu sabah 7de uyandik baktim kuruma çizgisi çıkmış.ama diğerlerinde aynı marka olmasına rağmen hic bişey çıkmamıştı 1 gün boyunca takip etmistim . son 1 tane erken gebelik testim kaldı elimde onu da dayanabilirsem persembee sabahı yapicam :)bugün iğneden sonraki 14.gun
Eki Görüntüle 3197018
Canım iki yumurtam büyümüştü bi sağ bi sol 13 mm idi
Sizin durumunuz nasıl şuan yumurtlamanın kaçıncı günüCanım iki yumurtam büyümüştü bi sağ bi sol 13 mm idi
5 gün varRegle ne kadar var
Ben doğum yapalı 14 ay oldu canımSizin durumunuz nasıl şuan yumurtlamanın kaçıncı günü
Benimkine de 6 gün var bakalım hayırlısıyla bu ay sevinelim inşallah5 gün var
Regle 4 gün vardı ben öğrendim hamileliğimi ovulasyon testiyleRegle ne kadar
Benimkine de 6 gün var bakalım hayırlısıyla bu ay sevinelim inşallah
Amin inşallah canım ovülasyon testiyle nasıl öğrendiniz duymamıştım daha önceRegle 4 gün vardı ben öğrendim hamileliğimi ovulasyon testiyle
Rabbim sevindirsin sizi de inşallah
İnşallah test yapmadım korkuyorum artıkRegle ne kadar
Benimkine de 6 gün var bakalım hayırlısıyla bu ay sevinelim inşallah
Canım sürekli pozitif veriyordu atıyım buraya örnek olsun size deAmin inşallah canım ovülasyon testiyle nasıl öğrendiniz duymamıştım daha önce
Amin inşallah canım ovülasyon testiyle nasıl öğrendiniz duymamıştım daha önc
beş gün vae kuzum. test yaptım pozitif çıktıRegle ne kadar var
ne zaman kan testi yaptırdın kuzumRegle 4 gün vardı ben öğrendim hamileliğimi ovulasyon testiyle
Rabbim sevindirsin sizi de inşallah
İşte ovulasyon testi yaptım sürekli pozitifti gittim gebelik testi yaptım çıktı çok silik o akşam kan verdim 98 çıkmıştıne zaman kan testi yaptırdın kuzum
İnşallah test yapmadım korkuyorum art
beş gün vae kuzum. test yaptım pozikö
İğnenin kaçıncı günü canımbeş gün vae kuzum. test yaptım pozitif çıktı
Sabah test yaptın mı canım yapsana bir dahaHımm ama gebelik için beta HCG hormonuna ovülosyonda da LH hormonuna bakılıyor diye biliyordum
11 canımİğnenin kaçıncı günü canım
20 kuzumİğnenin kaçıncı günü canım
reglin gecikmiş miydi canımİşte ovulasyon testi yaptım sürekli pozitifti gittim gebelik testi yaptım çıktı çok silik o akşam kan verdim 98 çıkmıştı