hamileyim canımBen ikinci iğneyi vuruldum şuan geçen ay aynı etkiler bendede vardı aynı hamillek belirtisi gibi göğüslerim acıdı vücut ağrıları bulantı gaz sorunu herşey ama iğneden büyük ihtimalle inşallah olur canım
Canım geçmemiştireglin gecikmiş miydi canım
Hadi hayırlı olsun darısı bize inşallahhamileyim canımyarın da kan testi vereceğim. iki tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif
Hadi hayırlı olsun darısı bize inşallahbelirtilerini bizimle paylaşır mısın
Öyle canım ama çıkıyor çoğununCanım senin iğnenin 11.günü değil mi 14 den sonra pozitife dönüyor
Merhaba canım test yaptım yorumlarmisin varmıdır sen anlarsın hamilesinhamileyim canımyarın da kan testi vereceğim. iki tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif
Merhaba canım test yaptım yorumlarmisin varmıdır sen anlarsın hamilesin
İnşallah kuzum bugün 11. Günüm du yarın bir daha yapım sabah sonra kana koşarım ama kuruma çizgisi de bu kadar olmaz dimi canımkuzum gördüm ben çizgiyi var gibi sankiiki gün sonra testini tekrarla koyulaşınca kan vermeye git hemennnn
kuzum benim pek belirtim yok hatta bu ay hiç umudum yoktu hamile olduğumu testi yapana kadar hiç düşünmemiştim heveslenmemiştim. aklıma bile gelmiyordu o kadar salmıştım yani. reglime yedi gün kaladan itibaren karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı. bir iki kez baş dönmem oldu ve iştahım inanılmaz açıldı. mide yanmam var. mide yanmasını belirti olarak görmüyorum mide rahatsızlığım var zaten sık sık yanma olur bende. evde çok hareket ettiğimde eğilip kalktığımda midem ağzıma geliyor sanki ama ben bunu da belirti olarak görmemiştim. sadece bir kez akıntım oldu o kadar resmen bebiş sessiz sakin yerleşiyor oraya beni hiç üzmedenHadi hayırlı olsun darısı bize inşallahbelirtilerini bizimle paylaşır mısın
sanmıyorum canım kuruma çizgisi böyle olmaz. çizgi ne saman belirmeye başladıİnşallah kuzum bugün 11. Günüm du yarın bir daha yapım sabah sonra kana koşarım ama kuruma çizgisi de bu kadar olmaz dimi canım
ayrıca söylemeyi unuttum karnım inanılmayacak kadar şiş sebebini bilemiyorum iğneden olabilirkuzum benim pek belirtim yok hatta bu ay hiç umudum yoktu hamile olduğumu testi yapana kadar hiç düşünmemiştim heveslenmemiştim. aklıma bile gelmiyordu o kadar salmıştım yani. reglime yedi gün kaladan itibaren karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı. bir iki kez baş dönmem oldu ve iştahım inanılmaz açıldı. mide yanmam var. mide yanmasını belirti olarak görmüyorum mide rahatsızlığım var zaten sık sık yanma olur bende. evde çok hareket ettiğimde eğilip kalktığımda midem ağzıma geliyor sanki ama ben bunu da belirti olarak görmemiştim. sadece bir kez akıntım oldu o kadar resmen bebiş sessiz sakin yerleşiyor oraya beni hiç üzmedeninternetten test sipariş etmiştim bugün iki gibi onlar geldi arkadaşlarım bendeydi yapsana dediler yok falan derken yaptım pozitif çıktı inanamadım biraz bekledim dayanamadım yine yaptım o da pozitif çıktı şimdi tam anlamıyla doğrulatmak için yarın gidip kan vericem. rabbim isteyen herkese nasip kucaklarımız boş kalmasın inşallah
10 dakika içinde daha çok belirdi canımsanmıyorum canım kuruma çizgisi böyle olmaz. çizgi ne saman belirmeye başladı
Sonra zaten daha çok belirdi böyle kaldı10 dakika içinde daha çok belirdi canım
kuruma değildir kuzum yarından itibaren tekrar tekrar yap koyulaşsın ardından hemen kana koş10 dakika içinde daha çok belirdi canım
Aynen canım inşallah vardır ya yıkılırım yoksakuruma değildir kuzum yarından itibaren tekrar tekrar yap koyulaşsın ardından hemen kana koş
üzülmek yok kuzum uğraşıcaz ışığı görene kadar çabalamak zorundayız rabbim derdi verir dermanını biz arayıp bulucaz inşallah sakın umudun kırılmasınAynen canım inşallah vardır ya yıkılırım yoksa
Öyle canım ama çıkıyor çoğunun
kuzum benim pek belirtim yok hatta bu ay hiç umudum yoktu hamile olduğumu testi yapana kadar hiç düşünmemiştim heveslenmemiştim. aklıma bile gelmiyordu o kadar salmıştım yani. reglime yedi gün kaladan itibaren karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı. bir iki kez baş dönmem oldu ve iştahım inanılmaz açıldı. mide yanmam var. mide yanmasını belirti olarak görmüyorum mide rahatsızlığım var zaten sık sık yanma olur bende. evde çok hareket ettiğimde eğilip kalktığımda midem ağzıma geliyor sanki ama ben bunu da belirti olarak görmemiştim. sadece bir kez akıntım oldu o kadar resmen bebiş sessiz sakin yerleşiyor oraya beni hiç üzmedeninternetten test sipariş etmiştim bugün iki gibi onlar geldi arkadaşlarım bendeydi yapsana dediler yok falan derken yaptım pozitif çıktı inanamadım biraz bekledim dayanamadım yine yaptım o da pozitif çıktı şimdi tam anlamıyla doğrulatmak için yarın gidip kan vericem. rabbim isteyen herkese nasip kucaklarımız boş kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?