Femara+ovitrelle+aclik hissi

nnnarin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
31
5
26
Merhaba, 19ocakta ovitrelle igne oldum, bu gun ignenin 6-ci gunu ve son 2 gundur ashiri aclik cekiyorum. Durmadan yemek istiyorum. Kasimda da olmushtum ama boyle hiss yoktu. Kimyasal olmushtu o zaman. Igne olup ta aclik yashayan varmi?

Her ne kadar hamilelikten umudum yok deseniz de birinin çıkıp size bunlar hamilelik belirtisi demesini bekliyorsunuz bir umut. O duyguyu çok iyi biliyorum.
İkincisi;
İğnenin 6.günü ve planlanan ilişkinin de ortalama 5.günü desek velev ki tuttu diyelim gebelik belirtisi için çoooookkk erken.

36 saat sonra ilişki dediğinde saati saatine olacak diye birşey yok. Yumurta ortalama 24 saat,spermler ise ortalama 3 gün kadar canlı kalabiliyor.

Adet de iğnenin genelde 16-17.günleri gelir eğer gebelik yoksa.
Siz de buna göre test yapabilirsiniz

Belki de haklisinizdir ama bir kere kimyasal olduktan sonra hamile kala biliyorum diye biraz rahatim sanki. Ama gecen seferde bile benim belirtiler chok erken bashlamishti. Surekli kasikta kasilmalar falan. Hatta kimyasal oldugunu bile kendim hiss ettim. Hic bir shey hiss etmiyordum chunki. Artik hamile oldugumu bilsem bile tekrar test yaptim ve negatifi gordum. Sanki hiss ede biliyorum. Ama shimdiki belietiler igneden dolayi da olmush ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…