Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ne kadar hamilelikten umudum yok deseniz de birinin çıkıp size bunlar hamilelik belirtisi demesini bekliyorsunuz bir umut. O duyguyu çok iyi biliyorum.ben hic boyle biri degildim ama. ne adet oncesi ne adet vaktinde. adetime de en az 12 gun var. neden boyle oluyorum anlamiyorum. doktora gittigimde 2 yumurta gelishmishti, aciksasi hamilelikten pek umudum yok, doktor 36 sonra degerlendri demishti ama ben 38 saat sonra degerlendire bildim. olurmu olmazmi bilemiyorum
Evet sabah ac uyanmak, aynisi var bende de. Aksham tika basa yiyorum, sabah uyaniyorum acim. Ishe zor geliyorum vallahiİnşallah canımm benim iştahım pazar günü başladı diyebilirim 3-4 gündür sabahları aç uyanıyorum. Hormoneldir herhalde
Belki de haklisinizdir ama bir kere kimyasal olduktan sonra hamile kala biliyorum diye biraz rahatim sanki. Ama gecen seferde bile benim belirtiler chok erken bashlamishti. Surekli kasikta kasilmalar falan. Hatta kimyasal oldugunu bile kendim hiss ettim. Hic bir shey hiss etmiyordum chunki. Artik hamile oldugumu bilsem bile tekrar test yaptim ve negatifi gordum. Sanki hiss ede biliyorum. Ama shimdiki belietiler igneden dolayi da olmush ola bilirHer ne kadar hamilelikten umudum yok deseniz de birinin çıkıp size bunlar hamilelik belirtisi demesini bekliyorsunuz bir umut. O duyguyu çok iyi biliyorum.
İkincisi;
İğnenin 6.günü ve planlanan ilişkinin de ortalama 5.günü desek velev ki tuttu diyelim gebelik belirtisi için çoooookkk erken.
36 saat sonra ilişki dediğinde saati saatine olacak diye birşey yok. Yumurta ortalama 24 saat,spermler ise ortalama 3 gün kadar canlı kalabiliyor.
Adet de iğnenin genelde 16-17.günleri gelir eğer gebelik yoksa.
Siz de buna göre test yapabilirsiniz
Evet canım test de yaptım ben negatif ama 14.günü bekleyeceğim yine deEvet sabah ac uyanmak, aynisi var bende de. Aksham tika basa yiyorum, sabah uyaniyorum acim. Ishe zor geliyorum vallahi
InshaAllah diledigin gibi olurEvet canım test de yaptım ben negatif ama 14.günü bekleyeceğim yine de
Merhaba benimde 6. Günüm aşırı acıkıyormMerhaba, 19ocakta ovitrelle igne oldum, bu gun ignenin 6-ci gunu ve son 2 gundur ashiri aclik cekiyorum. Durmadan yemek istiyorum. Kasimda da olmushtum ama boyle hiss yoktu. Kimyasal olmushtu o zaman. Igne olup ta aclik yashayan varmi?
Bende 20 ocakta oldum iğneyi heyecanla bekliyormMerhaba, 19ocakta ovitrelle igne oldum, bu gun ignenin 6-ci gunu ve son 2 gundur ashiri aclik cekiyorum. Durmadan yemek istiyorum. Kasimda da olmushtum ama boyle hiss yoktu. Kimyasal olmushtu o zaman. Igne olup ta aclik yashayan varmi?
Bende bu gun aclik biraz dindi sanki, 7 gunu ignenin. Shimdi de su istiyorumbiraz da kasik kasilmam var, uyku da devam ediyorMerhaba benimde 6. Günüm aşırı acıkıyorm
InshaAllah Allah hepimize guzel saglikli hamilelik nasib ederBende 20 ocakta oldum iğneyi heyecanla bekliyorm
Çok batma var şuan sağ tarafımdaBende bu gun aclik biraz dindi sanki, 7 gunu ignenin. Shimdi de su istiyorumbiraz da kasik kasilmam var, uyku da devam ediyor