- 2 Mart 2025
- 239
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi fatmanaz dizlek
Kızlar letu femara benzeri haplar adet geciktiriyor mu veya adet öncesi semptomları etkiliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkilemiyor diye biliyorum bende etkilemediKızlar letu femara benzeri haplar adet geciktiriyor mu veya adet öncesi semptomları etkiliyor mu
Ben bu ay kullandım sağ tarafım çok ağrıdı göğüs ucu sızısı vardı ve akıntı cogaldı ben letuya bağladım çünkü testte negatif çıktıEtkilemiyor diye biliyorum bende etkilemedi
Evett bendede sol tarafta çok ağrı vardı hatta 2 sefer doktora gittim 3 yumurta gelişmişti solda yumurtalar çatlayıncaya ağrım kesildi canım ben adet gecikmesi diye anladım sorunu ben 2 ay kullandım ilk ay 3 ikinci ay 4 yumurta olduBen bu ay kullandım sağ tarafım çok ağrıdı göğüs ucu sızısı vardı ve akıntı cogaldı ben letuya bağladım çünkü testte negatif çıktı
Benim çatlamadan sonra da devam etti hala da var kist yok çarşamba muayene oldum zaten tek taraflı da değil sola ve sırta yayıldığı da oluyor. Maşallah inşallahtutsr yumurtalarınızEvett bendede sol tarafta çok ağrı vardı hatta 2 sefer doktora gittim 3 yumurta gelişmişti solda yumurtalar çatlayıncaya ağrım kesildi canım ben adet gecikmesi diye anladım sorunu ben 2 ay kullandım ilk ay 3 ikinci ay 4 yumurta oldu
Senin tutmuştur belki canım benim yok galiba adet olacakmışım gibi hissediyorum yarın adet günüm bakayım senin kaç gün var test yaptınmıBenim çatlamadan sonra da devam etti hala da var kist yok çarşamba muayene oldum zaten tek taraflı da değil sola ve sırta yayıldığı da oluyor. Maşallah inşallahtutsr yumurtalarınız![]()
Benim de yarın adet günüm hatta bugün adet sancım var dün erken test yaptım negatifti o yüzden keşke bir mucize olsaSenin tutmuştur belki canım benim yok galiba adet olacakmışım gibi hissediyorum yarın adet günüm bakayım senin kaç gün var test yaptınmı
Ben cesaret edip test yapamadım bu ay ama karnım şiş adet zamanım gibi inşallah başlamaz canımBenim de yarın adet günüm hatta bugün adet sancım var dün erken test yaptım negatifti o yüzden keşke bir mucize olsa
İğne geciktirmek aslında canım ama hava değişiminden olabilirBende gecikme yapıyor 2 gün. Gerçi çatlatma iğnesi de kullanmıştım belki de iğne geciktirmiştir bilemiyorum.
2 kez denedim ikisinde de gecikme yaptı bendeİğne geciktirmek aslında canım ama hava değişiminden olabilir
Hmm herkesin bünyesi farklı o zaman yan etkilerde farklı oluyor2 kez denedim ikisinde de gecikme yaptı bende
24 25 adet olmam lazım hala bir şey yok hapa yormaya başladım geçte yumurtladım o etkıler mı döngüyü 25 24 günde bir adet oluyormEtkilemiyor diye biliyorum bende etkilemedi
Geç yumurtladıysan etkiler benimde bugün başladı gecikmeli benimde yumurtalar geç olmuştu etkiliyor demekki24 25 adet olmam lazım hala bir şey yok hapa yormaya başladım geçte yumurtladım o etkıler mı döngüyü 25 24 günde bir adet oluyorm
Testte yaptım bugün bir şey çıkmadı o zaman daha ümit etmıyeyım gebelik yokGeç yumurtladıysan etkiler benimde bugün başladı gecikmeli benimde yumurtalar geç olmuştu etkiliyor demekki
Bazen testler yanıltabilir adetin başlamadığı sürece umut vardırTestte yaptım bugün bir şey çıkmadı o zaman daha ümit etmıyeyım gebelik yokadetım ilk defa gecıkıyor o da yumurtlamadan o zaman
Gününde mi regl oldun canımEtkilemiyor diye biliyorum bende etkilemedi
1 gün geciktiGününde mi regl oldun canım