- 30 Mart 2022
- 6.237
- 3.893
- 123
Ben kullandım femara ile hamile kaldım. Profilimde uzun uzun anlattığım bir başlık var.Merhaba
Klomen kullandım 2 kere ve 2. kullanışımda boş gebelik olmustu. Bir de femara deneyecegım. Kullanıp da hamile kalanlar var mı ya da ilacı kullanırken neler aldınız takviye öneriler varsa alabilirim.
ettim cnm dun yumurtlama gunumdu degerlendirdik sen de kullandin sanirim bittimi pekiİnşallah siz yinede gidin doktora ne olur ne olmaz ovulasyonlada takip edebilirsiniz
Benim yarın kontrolüm var ovulasyonlada takip ediyorum ama sanırım yumurta büyümemis çünkü teste sadece bir cizgi çıkıyo ikinci çizgi baya silikettim cnm dun yumurtlama gunumdu degerlendirdik sen de kullandin sanirim bittimi peki
teşekkürler okudum yazınızı inşallah tüm bekleyenler ve isteyenler olarak bebeklerimize kavusuruz:)Ben kullandım femara ile hamile kaldım. Profilimde uzun uzun anlattığım bir başlık var.
anladim belkide gec yumurtlama olcaktir bugun adetin kacinci gunundesinBenim yarın kontrolüm var ovulasyonlada takip ediyorum ama sanırım yumurta büyümemis çünkü teste sadece bir cizgi çıkıyo ikinci çizgi baya silik
11.günüm olabilir yada ovulasyon testi bozuk yarın belli olacakanladim belkide gec yumurtlama olcaktir bugun adetin kacinci gunundesin
yumurtlama 11.gun icin biraz erken cnm ama adet dongunuz kisaysa eger 11.gun yumurtlama normal tabi benim 13.gun yumurtlama olur genelde henuz yumurtlama olmamis olabilir doktor kontrolunden sonra ovulasyon testine devam et bnce11.günüm olabilir yada ovulasyon testi bozuk yarın belli olacak
Adet döngüm kısa 23 24 gün değişiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 21 güne düştü adet döngüm kısa olduğu için endişeliyim açıkçası yarın doktorum söyler büyüyüp büyümedigini ona göre iğne verir sizin döngünüz kaç gün acabayumurtlama 11.gun icin biraz erken cnm ama adet dongunuz kisaysa eger 11.gun yumurtlama normal tabi benim 13.gun yumurtlama olur genelde henuz yumurtlama olmamis olabilir doktor kontrolunden sonra ovulasyon testine devam et bnce
benimde 26 27 gunde oluyo ilac falan kullanirsam degisiyo ya erken yada gec oluyo bu ay iste femara kullandimya nolur bilmemAdet döngüm kısa 23 24 gün değişiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 21 güne düştü adet döngüm kısa olduğu için endişeliyim açıkçası yarın doktorum söyler büyüyüp büyümedigini ona göre iğne verir sizin döngünüz kaç gün acaba
Merhaba o başlığı atmanız mümkün mü yoksa hangi başlıkta anlattığınızi yazar mısınızBen kullandım femara ile hamile kaldım. Profilimde uzun uzun anlattığım bir başlık var.
Femara ile gün gün belirtilerim yazıp arayınMerhaba o başlığı atmanız mümkün mü yoksa hangi başlıkta anlattığınızi yazar mısınız
Tamam bakıyorum şimdi teşekkür ederimFemara ile gün gün belirtilerim yazıp arayın
Çıkmazsa bana özelden yazın
Merhaba ben de defalarca klomen kullandım bir faydasını göremedimMerhaba
Klomen kullandım 2 kere ve 2. kullanışımda boş gebelik olmustu. Bir de femara deneyecegım. Kullanıp da hamile kalanlar var mı ya da ilacı kullanırken neler aldınız takviye öneriler varsa alabilirim.
Ben 6 aydır deniyorum 2 kez klomen 3 kez femara kullandım tabiki bir sürü vitamin takviyesi ile beraber ama hiç bi sonuç yok malesef bu ay tekrar femara verdi doktor ama bi gram umudum yok doktora gitmeden önce de 3 buçuk yıl kendiliğinden olur diye bekledim yine olmadıMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?