Femara kullanıp hamile kalanlar var mı ?

Merhaba
Klomen kullandım 2 kere ve 2. kullanışımda boş gebelik olmustu. Bir de femara deneyecegım. Kullanıp da hamile kalanlar var mı ya da ilacı kullanırken neler aldınız takviye öneriler varsa alabilirim.
Ben kullandım femara ile hamile kaldım. Profilimde uzun uzun anlattığım bir başlık var.

ettim cnm dun yumurtlama gunumdu degerlendirdik sen de kullandin sanirim bittimi peki
Benim yarın kontrolüm var ovulasyonlada takip ediyorum ama sanırım yumurta büyümemis çünkü teste sadece bir cizgi çıkıyo ikinci çizgi baya silik

11.günüm olabilir yada ovulasyon testi bozuk yarın belli olacak
yumurtlama 11.gun icin biraz erken cnm ama adet dongunuz kisaysa eger 11.gun yumurtlama normal tabi benim 13.gun yumurtlama olur genelde henuz yumurtlama olmamis olabilir doktor kontrolunden sonra ovulasyon testine devam et bnce

yumurtlama 11.gun icin biraz erken cnm ama adet dongunuz kisaysa eger 11.gun yumurtlama normal tabi benim 13.gun yumurtlama olur genelde henuz yumurtlama olmamis olabilir doktor kontrolunden sonra ovulasyon testine devam et bnce
Adet döngüm kısa 23 24 gün değişiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 21 güne düştü adet döngüm kısa olduğu için endişeliyim açıkçası yarın doktorum söyler büyüyüp büyümedigini ona göre iğne verir sizin döngünüz kaç gün acaba

benimde 26 27 gunde oluyo ilac falan kullanirsam degisiyo ya erken yada gec oluyo bu ay iste femara kullandimya nolur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…