Femara kullanıp hamile kalanlar var mı ?

muallaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
18
2
31
Merhaba
Klomen kullandım 2 kere ve 2. kullanışımda boş gebelik olmustu. Bir de femara deneyecegım. Kullanıp da hamile kalanlar var mı ya da ilacı kullanırken neler aldınız takviye öneriler varsa alabilirim.

Merhaba
Klomen kullandım 2 kere ve 2. kullanışımda boş gebelik olmustu. Bir de femara deneyecegım. Kullanıp da hamile kalanlar var mı ya da ilacı kullanırken neler aldınız takviye öneriler varsa alabilirim.
femarayi nasil kullandiniz bu ay bnde kullandimda

Merhaba
Bende bu ay ilk defa femara kullandım Çarşamba günü kontrolüm var folid asit ve d vitamini kullanıyorum inşallah faydasını görürüz

Merhaba
Doktormu veriyor yoksa siz kendiniz eczanedenmi alıp kullanıyorsunuz?? Ben daha önce klomen kullandım ama femara yı sizden gördüm şimdi. Merak ettim

Ben temmuzda klomen kullandım, eylülden itibaren 3 ay femara kullandım. Kasım ayında hamile kaldım çok şükür temmuzda amh 0.3du eylülde 0.9du. Beslenme ve takviyelere çok dikkat etmiştim. Femaraya 5. Gün basladım günde 1 kez olmak üzere, bunu dr belirledi. İnşallah sağlıkla ilerler herşey, Allah isteyen herkese de nasip eder

Doktormu veriyor yoksa siz kendiniz eczanedenmi alıp kullanıyorsunuz?? Ben daha önce klomen kullandım ama femara yı sizden gördüm şimdi. Merak ettim
Doktor önerisiyle aldım ama reçete ile satılmıyormuş zaten 630tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş normalde kadınlarda yumurta büyütmede daha etkin oldugu farkedilmiş. Sadece meme kanseri olanlara reçete edilebiliyormuş. O yüzden doktorunuza danışmadan kullanmayın.

Sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah. Ben Proceive F e başladım siz hangi takviyeleri kullandınız acaba ?

5 gün günde iki defa şeklinde kullandım ben sabah akşam seklinde adetin 3.günü başladım
anladim cnm ben daha once doktor kontrolunde kullandim ama gebelik olusmadi baya oldu tabi bu ay kendim kullandim iyimi ettim kotumu ettim bilmiyom

Reglin 3. günü başladım sabah akşam 5 gün devam edeceğim. Bir de doktorum yanında proceive F vitamin desteği verdi onu kullanıyorum faydası olur umarım:)
ben daha once dokyor kontrolunde kullandim ama gebelik olusmadi bu ay kendimce kullandim bklm

anladim cnm ben daha once doktor kontrolunde kullandim ama gebelik olusmadi baya oldu tabi bu ay kendim kullandim iyimi ettim kotumu ettim bilmiyom
Doktor kontrolünde ilerlese daha iyi belki yumurtalarınız fazla büyüyüp kiste çevirebilir

Hangi ildesiniz acabaa?? Hangi doktora gittiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…