• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullanıp hamile kalan varmı ?

Aysnrxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
169
152
53
27
Merhaba kızlar. Ben 1,5 yıllık evliyim korunma olmadığı halde hamile kalamadım. Özel bi klinikte tedaviye başladım. Bana 3 aylık Femara kullanıp olmadığı taktirde tüp bebeğe geçileceğini söylediler. Bu ilacı kullanıp hamile kalanınız varmı ? Cevablarınızı bekliyorum :))

Merhaba kızlar. Ben 1,5 yıllık evliyim korunma olmadığı halde hamile kalamadım. Özel bi klinikte tedaviye başladım. Bana 3 aylık Femara kullanıp olmadığı taktirde tüp bebeğe geçileceğini söylediler. Bu ilacı kullanıp hamile kalanınız varmı ? Cevablarınızı bekliyorum :))
Merhaba canım ben kullandıgım ilk ay dış gebelik geçirdim femara +hayıt tohumu suyu kullandigim ay gebelik oldu sonuçlanmasada bu bile iyi bir gelişmeydi çok etkili bir ilaç olduğunu biliyorum ablamın 2 cocuguda femarayla oldu ve ona 2 doktor sen tüp bebek merkezine git demisti femarayla 1. Çocuğu 2.ayda kendiliginden kullanamamiş o ay 2. Cocuguda 1. ayda oldu umarım yardımcı olmuşumdur

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende bakalım bu ay klomen kullandım olmazsa femaraya başlıcam hayırlısı inşallah 🙏

Her şeyine baktırdın mı ? Rahim filmi çekildi mi mesela?

Evet bakıldı rahmim olması gerekenden daha küçükmüş hamile kalırsam inşallah rahim ağzına mutlaka dikiş atılması gerekiyor dediler düşük ve erken doğum riskim çok yüksekmiş. Birde sağ ve sol yumurtalığım pcos :/

Evet bakıldı rahmim olması gerekenden daha küçükmüş hamile kalırsam inşallah rahim ağzına mutlaka dikiş atılması gerekiyor dediler düşük ve erken doğum riskim çok yüksekmiş. Birde sağ ve sol yumurtalığım pcos :/

A
Her şeyine baktırdın mı ? Rahim filmi çekildi mi mesela?

Anladım. Hayırlısı inşallah

Canım ben de yaklaşık iki senedir istiyorum. Hsg çektirdim bir sorun görülmedi. Bende de picos var. Eşimde bir sorun yok. Dr ilk defa bu ay femara başlattı. Sağda 21 mm yumurta gördük ve çatlatma iğnesi oldum. Şuan BAT bekliyorum, inşallah görmem kırmızıları🐣 femara pcosta daha etkiliymiş kolomene göre duyduğum kadarıyla

Canım ben de yaklaşık iki senedir istiyorum. Hsg çektirdim bir sorun görülmedi. Bende de picos var. Eşimde bir sorun yok. Dr ilk defa bu ay femara başlattı. Sağda 21 mm yumurta gördük ve çatlatma iğnesi oldum. Şuan BAT bekliyorum, inşallah görmem kırmızıları🐣 femara pcosta daha etkiliymiş kolomene göre duyduğum kadarıyla
İnşallah kuzumm bende şuan beklemedeyim klomen kullandığım için ama ben iğne vurulmadım.. bu ay olmazsa femaraya başlıcam bakalım
☺️
Fiyatı ne kadar acaba bu ilacın klomen çok uygundu 7,5 tl

Ben 2 kez klomen kullandım ikisinde de bir adet yumurta gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef tutmadı. Sonra femaraya başladım 5 gün kullandıktan sonra Dr gittim ve bana gelişmiş yumurta göremediğini söyledi ya hiç gelişmemiş ya da çoktan gelişip çatlamış dedi ve ilişki önerdi. Bugün son reglimin 35.günü.. cumartesi erken gebelik testimde incecik bir çizgi gördüm gece gece gidip kan verdim ve betam 0,39 çıktı 😢 karmakarışık duygular içerisindeyim. Gebelik yok ama gelen giden bir reglide yok.. Reglim gelse aşılama çalışmalarına başlıycaz:((

Ben 2 kez klomen kullandım ikisinde de bir adet yumurta gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef tutmadı. Sonra femaraya başladım 5 gün kullandıktan sonra Dr gittim ve bana gelişmiş yumurta göremediğini söyledi ya hiç gelişmemiş ya da çoktan gelişip çatlamış dedi ve ilişki önerdi. Bugün son reglimin 35.günü.. cumartesi erken gebelik testimde incecik bir çizgi gördüm gece gece gidip kan verdim ve betam 0,39 çıktı 😢 karmakarışık duygular içerisindeyim. Gebelik yok ama gelen giden bir reglide yok.. Reglim gelse aşılama çalışmalarına başlıycaz:KK43:(
Biliyorum o duyguyu umutla bekleyip negatif çıkması.. İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır canım benim doktorum 3 ay femaradan sonra tüp bebek dedi aşılama ile ilgili hiç bişey demedi

Biliyorum o duyguyu umutla bekleyip negatif çıkması.. İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır canım benim doktorum 3 ay femaradan sonra tüp bebek dedi aşılama ile ilgili hiç bişey demedi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim ki 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻

Merhaba canım ben kullandıgım ilk ay dış gebelik geçirdim femara +hayıt tohumu suyu kullandigim ay gebelik oldu sonuçlanmasada bu bile iyi bir gelişmeydi çok etkili bir ilaç olduğunu biliyorum ablamın 2 cocuguda femarayla oldu ve ona 2 doktor sen tüp bebek merkezine git demisti femarayla 1. Çocuğu 2.ayda kendiliginden kullanamamiş o ay 2. Cocuguda 1. ayda oldu umarım yardımcı olmuşumdur
Ne güzel yanı kesin çocuk olur mu bu ilaçla

Ne güzel yanı kesin çocuk olur mu bu ilaçla
Femarayla 1 dış gebeliğim 2 kimyasal gebeligim var şuan kullanmadıgımda hamile kalamiyorum çok etkili oldu bendede kullanmanı tavsiye ederim pkos varsa özellikle tek taraflı yumurtluyorum hep sağdan soldan hiç yumurtlama görmedim 8 aydır. Bu ilacı 5 ay kullandım 3 gebelik oluştu 2 kimyasal tutunamama problemim var onun için tedavi görücem

Back