- Konu Sahibi selinaagca
Ben yaptım gitti valla36 saatim doldu ben sıramı savdım gazamız mübarek olsun darısı başına berfin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım gitti valla36 saatim doldu ben sıramı savdım gazamız mübarek olsun darısı başına berfin
Çıkmaz canımmm merak etme yine de hormonlarına falan baktırdınmı
Evet baktırdım defalarca önceleri problem yoktu. Geçen ay baktırdığımda biraz dengesiz dediÇıkmaz canımmm merak etme yine de hormonlarına falan baktırdınmı
Ay bende hadi gazamız mübarek olsun mu o zaman haahajajaBen yaptım gitti valla
Olsun valla kızAy bende hadi gazamız mübarek olsun mu o zaman haahajaja
Benim eşim miEşin falan test verdi mi
Yok diğer arkadaşa yazacaktım etiketlememiş canımBenim eşim mi
Evet eşimde bi sorun çıkmadıYok diğer arkadaşa yazacaktım etiketlememiş canım
İkinizde ovitrelle vuruldunuz değil miAy bende hadi gazamız mübarek olsun mu o zaman haahajaja
Evet canım ovitrelleİkinizde ovitrelle vuruldunuz değil mi
İnşallah tutar canım. Geçen ay ben de vuruldum biraz ağrı yapıyo ama regl sancısı gibi olmuştu benim kiEvet canım ovitrelle
Benim dün çok yoğundu tek taraflı yumurtalık ağrısı çok yaşadım ben resmen çatladı sanırım yayıldı kasıga hissettim onu:)) 1 saat sonra doktor kontrolüm var bakalım ne diyecekİnşallah tutar canım. Geçen ay ben de vuruldum biraz ağrı yapıyo ama regl sancısı gibi olmuştu benim ki
Haber et canim mutlaka bende merak ettimmBenim dün çok yoğundu tek taraflı yumurtalık ağrısı çok yaşadım ben resmen çatladı sanırım yayıldı kasıga hissettim onu:)) 1 saat sonra doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
Canım çıktım doktordan 2 yumurta büyümüştü ikisi de çatlamış rahim kalınlığı da gayet iyi dedi duphastona başlıyorum bugün sabah akşam , bu akşam da ilişki olsun dediHaber et canim mutlaka bende merak ettimm
O doktor saçmalamış bi kaç gün daha bakılması lazımKızlar selam. Ben reglimin 4. günü temmuzun 16’sında femaraya başladım 5 gün kullandım ve bitti.
Doktor ilk kontrol randevusunu ilaca başladıktan 10 gün sonrasına verdi, yarın gideceğim. Yarın reglimin 13. günü bu arada.
Kendisi izne çıkacak, bugün arayıp yumurta yeterli büyüklükte değilse diğer doktora mı devam edeceğim nasıl ilerleyeceğiz dedim. Büyüdüyse iğne yapılacak büyümediyse başarısız oldu demektir diğer adette tekrar geleceksiniz dedi.
Burada da hep 2 güne bir takip yapıldığını, büyümesi için beklendiğini falan okuyorum. O yüzden kafam inanılmaz karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz bu doktora güvenmeli miyim?
Evet biraz daha takip edilse belki yumurta büyüyecek sonuçta bilemedim.Kızlar selam. Ben reglimin 4. günü temmuzun 16’sında femaraya başladım 5 gün kullandım ve bitti.
Doktor ilk kontrol randevusunu ilaca başladıktan 10 gün sonrasına verdi, yarın gideceğim. Yarın reglimin 13. günü bu arada.
Kendisi izne çıkacak, bugün arayıp yumurta yeterli büyüklükte değilse diğer doktora mı devam edeceğim nasıl ilerleyeceğiz dedim. Büyüdüyse iğne yapılacak büyümediyse başarısız oldu demektir diğer adette tekrar geleceksiniz dedi.
Burada da hep 2 güne bir takip yapıldığını, büyümesi için beklendiğini falan okuyorum. O yüzden kafam inanılmaz karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz bu doktora güvenmeli miyim?
Ayni canim bende yarin duphastona basliyorum. Bana da ayni sekilde yumurta catlamis dedikten sonra da iliski demisti o günüde degerlendirmistik. Sana da mi 12 gün kullan sonra test yap dedi?Canım çıktım doktordan 2 yumurta büyümüştü ikisi de çatlamış rahim kalınlığı da gayet iyi dedi duphastona başlıyorum bugün sabah akşam , bu akşam da ilişki olsun dedi
Beklenen adet tarihine kadar kullan zaten olmazsan gebelik testi için gelirsin dedi canım. Beklenen adetıme 13 gün var hemen hemen aynı hesaba geliyor heyecanlıyım :) bugünü de değerlendiricem akşam bakalım artıkAyni canim bende yarin duphastona basliyorum. Bana da ayni sekilde yumurta catlamis dedikten sonra da iliski demisti o günüde degerlendirmistik. Sana da mi 12 gün kullan sonra test yap dedi?
Ya geçen sefer ben de duphaston kullanmıştım bu sefer sormama rağmen gerek yok içme dedi ama içim huzursuzCanım çıktım doktordan 2 yumurta büyümüştü ikisi de çatlamış rahim kalınlığı da gayet iyi dedi duphastona başlıyorum bugün sabah akşam , bu akşam da ilişki olsun dedi