FEMARA KULLANANLAR VE KULLANMAYA BAŞLAYANLAR,RAHİM FİLMİ HSG ÇEKTİRENLER DENEYİMLERİMİZİ BURADA PAYLAŞALIM.. MART 2022

Klomen kullandığımda çatlatma iğnesi verdi. Ama femarada vermedi belkide dediğin gibidir. Femaranın klomene göre daha kontrollü yumurta geliştirdiğini söyledi doktorum bana.Klomen kist ypabiliyor femara daha kontrollü olduğu için kistik oluşumu daha az gözlemliyoruz klomene göre dedi.

Evet canım gebelik için doktorum istemişti. Çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değilmiş meğerse :)
Anestezili çektirdiğim için bencede korkulacak bişey değilmiş diyebilirm. Sonraki sürecin nasıl ilerledi peki? :)

Anestezili çektirdiğim için bencede korkulacak bişey değilmiş diyebilirm. Sonraki sürecin nasıl ilerledi peki? :)
Film sonucum temiz çıktı, eşimin sperm testi de temizdi. Bende yumurta tembelliği, üstüne de pco var. Inofolic Combi başlayalım dedi doktorum. Nisanda 1 yılım dolacak, düzenli olarak kullanıyorum. Cumartesi kontrolüm var :)

Bende sizinle aynı durumdayım diyebilirim . İnofolic verdi doktorum . Kullanıyorum şuan ama kontrole gidemedim henüz . Sizin kontrolünüz nasıl geçti . Etkisi olmuş mu ilacın ?

Hsg üzerinden 7 ay geçti. Geçen ay polip aldırdım bu ay aşılama. Bakalım

Benim hsg çok ağrılı geçti. Zaten uyanana kadar uzanıyorsun odada. Ardından başkası giriyo yerine geçiyor. Ben uyandığımda kalktım. Arabaya bindim ama öyle bir sancı ağrı görmedim. Eşim şaştı durdu acile götürdü serum taktım. Öyle kendime geldim. 3-4 gün kanama sonra bitti. Sonra polisimin olduğunu söyledi dr. Histereskopiyle aldırdık geçen ay. Femarayla yumurtam gelişti. Bu ay da aşılama oldum

Merhabaa kizlar bende bu ay adetimn 5. gunu femara kullandim ilk kez cumartesi kontrole gittim 21mm olmus yumurtam o gunu degerlendirdik bakalim bekliyorum

Merhabaa kizlar bende bu ay adetimn 5. gunu femara kullandim ilk kez cumartesi kontrole gittim 21mm olmus yumurtam o gunu degerlendirdik bakalim bekliyorum
Öncelikle görüyorum ki hamilesiniz tebrik ederim kac haftalık oldunuz belirtileriniz var mıydı benim de adetim 2 gun geçti ben de femara kullandım ekstra bikaç ilaç daha kullandım çatlatma ignesi vurundum neyse adetim de gecti 2 gun ama biraz daha beklemek istiyorum test için

Ben adetim geçmeden yaptim pek bi belirtim yoktu suan 5 haftalik hamileyim. Uyku hali,beyaz akinti,gogus dolgunlugu,ara ara kasik agrisi var

Canım hsg den sonra nasılsın gebelik oluştu mu

Kuzum cumartesi 15. Gün bir de ı gün yapayım kuzum ya benim de su içip yapmış olmam bir de böyle koyu çıkması beni umutlandırdı ama işin ucunda iğne olunca insan bilemiyor
ınsallaahhh hayırlı haberler alacagız ınsallah, Allahım su guzel gunlerde sevındırsın senı

İnşallah canım kimyasaldan sonra çok kötü zamanlar geçirdim inş sağlıklı bir gebeliktir ama işte iğne olunca insan acaba mı diyor haber vereceğim cumartesi tekrar test yapacağı
oyle dusunme kımyasal ollcak dıye bısey yok,
tamam canım guzel haberlerını beklıyoruz

Bende usg çekinmiştim ve anestesi olmadan çektirdim sadece ilaç verilirken ağrı oluyo oda adet Ağrısı gibi oluyo sonra geciyo cektirdikten 1 2 gün içinde ağrı gidiyo zaten

Merhaba canim bende klomen kullandim carsamba günü bitti yumurtlama bekliyorum pkoluyum ama ben. Sen yine gebe kalmissin ben hic kalamadim 3 yildir. Femara iyi bir ilac klomenden daha etkili oldgnu doktorumdan duydum banada vericek klomen ise yaramazsa.. bence yine allah nasip edicek üzülme bide hsg cekilenlerden duydgm kadariyla regl agrisi gibi oluyormus hafif sanci gibi bide hsg sonrasi bazilarinda kanama oluyomus yanina ped almani öneririm arkadasim anlatmisti tabiki herkeste farkli belkide hic hissetmiceksin ayrica hsgden sonra hamile kalanlarida cok duydum umarm hayirlisi olur canim

Bende biri 16 biri 18 mm ken hamile oldum inşallah darısı başına canim

Bende de pco var femara kullandım bu ay çatlatma iğnesi oldum. Igneden sonra 11. Günümdeyim bekliyorum

O ay progesteron testi yaptırdınız mi yada progestan hap kullandınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…