Klomen kullandığımda çatlatma iğnesi verdi. Ama femarada vermedi belkide dediğin gibidir. Femaranın klomene göre daha kontrollü yumurta geliştirdiğini söyledi doktorum bana.Klomen kist ypabiliyor femara daha kontrollü olduğu için kistik oluşumu daha az gözlemliyoruz klomene göre dedi.klomen kullandırdıgında catlatma ignesi vermişti, yine verir diye düşünüyorum. benim klomenle yumurta güzel gelişiyor bakalım femara ile nasıl olacak merak icindeyim. ben 38 yasındayım, cok da gecikmemek icin muhtemelen bana veriyor. senin yasın kucuk ve dogal yolla hamile kalmıssın sanırım daha önce, belki oyuzden vermemiştir.
Anestezili çektirdiğim için bencede korkulacak bişey değilmiş diyebilirm. Sonraki sürecin nasıl ilerledi peki? :)Evet canım gebelik için doktorum istemişti. Çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değilmiş meğerse :)
Film sonucum temiz çıktı, eşimin sperm testi de temizdi. Bende yumurta tembelliği, üstüne de pco var. Inofolic Combi başlayalım dedi doktorum. Nisanda 1 yılım dolacak, düzenli olarak kullanıyorum. Cumartesi kontrolüm var :)Anestezili çektirdiğim için bencede korkulacak bişey değilmiş diyebilirm. Sonraki sürecin nasıl ilerledi peki? :)
Bende sizinle aynı durumdayım diyebilirim . İnofolic verdi doktorum . Kullanıyorum şuan ama kontrole gidemedim henüz . Sizin kontrolünüz nasıl geçti . Etkisi olmuş mu ilacın ?Film sonucum temiz çıktı, eşimin sperm testi de temizdi. Bende yumurta tembelliği, üstüne de pco var. Inofolic Combi başlayalım dedi doktorum. Nisanda 1 yılım dolacak, düzenli olarak kullanıyorum. Cumartesi kontrolüm var :)
Hsg üzerinden 7 ay geçti. Geçen ay polip aldırdım bu ay aşılama. BakalımYani kist içinde kan almıştı. Kendiliğinden giden kist mi, hamileliğe engel mi değil mi diye. Hamileliğe engel olmayan bir kistmiş ama gitmedi hala. İğnede vermedi, iğneyle ilgili bişeydende bahsetmedi bir gün var bir gün yok ilişki olsun dedi bu kadar. 2 ay önce iğne vurulmustum ama gebelik olmamıştı önermedi şimdide canım
Merhabaa kizlar bende bu ay adetimn 5. gunu femara kullandim ilk kez cumartesi kontrole gittim 21mm olmus yumurtam o gunu degerlendirdikbakalim bekliyorum
Öncelikle görüyorum ki hamilesiniz tebrik ederim kac haftalık oldunuz belirtileriniz var mıydı benim de adetim 2 gun geçti ben de femara kullandım ekstra bikaç ilaç daha kullandım çatlatma ignesi vurundum neyse adetim de gecti 2 gun ama biraz daha beklemek istiyorum test içinMerhabaa kizlar bende bu ay adetimn 5. gunu femara kullandim ilk kez cumartesi kontrole gittim 21mm olmus yumurtam o gunu degerlendirdikbakalim bekliyorum
Ben adetim geçmeden yaptim pek bi belirtim yoktu suan 5 haftalik hamileyim. Uyku hali,beyaz akinti,gogus dolgunlugu,ara ara kasik agrisi varÖncelikle görüyorum ki hamilesiniz tebrik ederim kac haftalık oldunuz belirtileriniz var mıydı benim de adetim 2 gun geçti ben de femara kullandım ekstra bikaç ilaç daha kullandım çatlatma ignesi vurundum neyse adetim de gecti 2 gun ama biraz daha beklemek istiyorum test için
Canım hsg den sonra nasılsın gebelik oluştu muMerhaba hanımlar, 1.5 yıldır evliyim ve bu süreçte bir düşük geçirdim. Düşüğün üstünden 9 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım 2 ay önce doktora gitmeye başladım ilk ay catlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı. 2 ay klomen verdi doktorum klomenle de gebe kalamadım. Eşimde de bendede bir sorun yok bu ay femaraya başlattı 11.03.2022 de femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıcam. Bir de 2 gün sonra rahim filmi çekilecem. Ve sanırım bu agrılı bir işlemmiş. Yani anestezili çekilecem ama sonrasında sancı oluyormus. Sizlerde durumlar nedir? Tecrübelerinize ihtiyacım var..
yaa kuzum heveslendırmek ıstemıyorum ama bnce ıgne degıl buuu baya koyu renk.Eki Görüntüle 3041474
25 Marta iğne oldum kızlar bugün iki bardak su içip ikinci idrar ile yaptım sizce var mı bir şey yoksa iğne mi
Kuzum cumartesi 15. Gün bir de ı gün yapayım kuzum ya benim de su içip yapmış olmam bir de böyle koyu çıkması beni umutlandırdı ama işin ucunda iğne olunca insan bilemiyoryaa kuzum heveslendırmek ıstemıyorum ama bnce ıgne degıl buuu baya koyu renk.
yarın sabah yap mutlaka at bıze
ınsallaahhh hayırlı haberler alacagız ınsallah, Allahım su guzel gunlerde sevındırsın senıKuzum cumartesi 15. Gün bir de ı gün yapayım kuzum ya benim de su içip yapmış olmam bir de böyle koyu çıkması beni umutlandırdı ama işin ucunda iğne olunca insan bilemiyor
İnşallah canım kimyasaldan sonra çok kötü zamanlar geçirdim inş sağlıklı bir gebeliktir ama işte iğne olunca insan acaba mı diyor haber vereceğim cumartesi tekrar test yapacağıınsallaahhh hayırlı haberler alacagız ınsallah, Allahım su guzel gunlerde sevındırsın senı
oyle dusunme kımyasal ollcak dıye bısey yok,İnşallah canım kimyasaldan sonra çok kötü zamanlar geçirdim inş sağlıklı bir gebeliktir ama işte iğne olunca insan acaba mı diyor haber vereceğim cumartesi tekrar test yapacağı
Bende usg çekinmiştim ve anestesi olmadan çektirdim sadece ilaç verilirken ağrı oluyo oda adet Ağrısı gibi oluyo sonra geciyo cektirdikten 1 2 gün içinde ağrı gidiyo zatenMerhaba hanımlar, 1.5 yıldır evliyim ve bu süreçte bir düşük geçirdim. Düşüğün üstünden 9 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım 2 ay önce doktora gitmeye başladım ilk ay catlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı. 2 ay klomen verdi doktorum klomenle de gebe kalamadım. Eşimde de bendede bir sorun yok bu ay femaraya başlattı 11.03.2022 de femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıcam. Bir de 2 gün sonra rahim filmi çekilecem. Ve sanırım bu agrılı bir işlemmiş. Yani anestezili çekilecem ama sonrasında sancı oluyormus. Sizlerde durumlar nedir? Tecrübelerinize ihtiyacım var..
Bende biri 16 biri 18 mm ken hamile oldum inşallah darısı başına canimCanım 9 martta adet oldum adetin 3. günü akşamları 2 tane hap iç dedi doktor bana 5 gün boyunca. 15.03.2022 de hap kullanmam bitti dün işte gittim hsg cekildim cok şükür temiz cıktı. Yarın sabahta kontrolüm var benimde bakalım yumurtalar yeterince gelişmiş mi diye. İnsallah bu ay olur senin için güzel haberleri alırız umarım. Ama hsg cekilmekte hamilik şansını arttırıyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru
Bende de pco var femara kullandım bu ay çatlatma iğnesi oldum. Igneden sonra 11. Günümdeyim bekliyorumMerhaba canim bende klomen kullandim carsamba günü bitti yumurtlama bekliyorum pkoluyum ama ben. Sen yine gebe kalmissin ben hic kalamadim 3 yildir. Femara iyi bir ilac klomenden daha etkili oldgnu doktorumdan duydum banada vericek klomen ise yaramazsa.. bence yine allah nasip edicek üzülmebide hsg cekilenlerden duydgm kadariyla regl agrisi gibi oluyormus hafif sanci gibi bide hsg sonrasi bazilarinda kanama oluyomus yanina ped almani öneririm arkadasim anlatmisti tabiki herkeste farkli belkide hic hissetmiceksin ayrica hsgden sonra hamile kalanlarida cok duydum umarm hayirlisi olur canim
O ay progesteron testi yaptırdınız mi yada progestan hap kullandınız miÖncelikle görüyorum ki hamilesiniz tebrik ederim kac haftalık oldunuz belirtileriniz var mıydı benim de adetim 2 gun geçti ben de femara kullandım ekstra bikaç ilaç daha kullandım çatlatma ignesi vurundum neyse adetim de gecti 2 gun ama biraz daha beklemek istiyorum test için