FEMARA KULLANANLAR VE KULLANMAYA BAŞLAYANLAR,RAHİM FİLMİ HSG ÇEKTİRENLER DENEYİMLERİMİZİ BURADA PAYLAŞALIM.. MART 2022

2022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
99
49
28
Merhaba hanımlar, 1.5 yıldır evliyim ve bu süreçte bir düşük geçirdim. Düşüğün üstünden 9 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım 2 ay önce doktora gitmeye başladım ilk ay catlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı. 2 ay klomen verdi doktorum klomenle de gebe kalamadım. Eşimde de bendede bir sorun yok bu ay femaraya başlattı 11.03.2022 de femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıcam. Bir de 2 gün sonra rahim filmi çekilecem. Ve sanırım bu agrılı bir işlemmiş. Yani anestezili çekilecem ama sonrasında sancı oluyormus. Sizlerde durumlar nedir? Tecrübelerinize ihtiyacım var..

selam canım bende gecen sene hazıran ayında Hsg cekıldım . Kendını kasma ben anestezi almadan cekıldım abartılı korkulacak bırsey yok zaten sanıye sürüp bitiyor. Bende 2,5 yıllık evlıyım evlendiğim ilk ayda dış gebelik gecırdım. Sonrasında gecen sene haziran beri cocuk ıcın denıyoruz ancak gecen aya kadar olmadı. ocak ayında klomen kullandım + ovitrelle . Kimyasal gebelik gecırdım. Bu ay dr bana femara verdi 7 gün sabah aksam kullandım . Bugün ilaçtan sonra 11. günüm yumurtam 13,5 mm olmuş. Dr tekrar carsamba gunu cagırdı persembe ıgne yaparız dedı .

Çok sağol canım benim mesajın için. Her ay tekrardan aynı stres ve sürekli doktor aşaması beni yıprattı artık. En kısa zamanda inşallah Allah bize nasip eder bu duyguyu yaşamayıı. Cocuklarımızda doğunca kıymetimizi bilsinler onlara kavusmak icin ne kadar ugrastıgımızı

Bende femara kullandım çarşamba kontrolüm var bakalım. Eğer olmazsa bende hsg çekilicem

Hayırlı olsun inşallah canım, bnde 13.03 de dün başladım femara ya. Bizimde iki negatif aşılamamiz var ikibucuk yıldır uğraşıyorz,eşimde sperm azlığı ve hız sounu vardi düzeldi baya ama hala bekliyoruz
Rahim filmi ben İstanbul echomar şişli de çektirdim c kollu cihazdı anestezisiz çektirdim ve Sadece regl sancısı oldu çok acılı değildi.
Benim regl de daha çok ağrım olduğu icin :))
İstanbul'da isen echomar şişli oneriyorum

Merhaba tekrardan hanımlar dün hsg çekildim. Sonuç temiz cıktı hiçbir sıkıntı problem yok. Yarın da yumurta kontrolü yapacak cünkü 1 gün oldu femara kullanmam biteli bakalım kaç mm olmuşlar. Burada okudugum kadarı ve cevremden duyduguma göre hsg hamilelik şansını arttırıyormuş. Sizde böyle şeyler duydunuz mu bir bilginiz var mı??

Merhabaa kizlar bende bu ay adetimn 5. gunu femara kullandim ilk kez cumartesi kontrole gittim 21mm olmus yumurtam o gunu degerlendirdik bakalim bekliyorum
Çatlatma iğnesi yaptı mı peki canım yoksa gerek görmedi mi doktor?

Ne zaman rahim filmini çekildin canım ??
Maalesef ben Hataydayım :) Burada dün cekildim hiç ağrım sızım olmadı anestezili cekildim ben suan biraz kanamam var o kadar.
İnsallah bu ay bize ugurlu gelir ve duymak istediğimiz güzel haberi en kısa sürede alırız.

Bende femara kullandım çarşamba kontrolüm var bakalım. Eğer olmazsa bende hsg çekilicem
İnşallah olmuştur ya bizede haber ver. Ne kontrolü bu yumuta büyüklüğüne mi bakacak yoksa başka bişey için mi?

İnşallah olmuştur ya bizede haber ver. Ne kontrolü bu yumuta büyüklüğüne mi bakacak yoksa başka bişey için mi?
canım dün yumurtaya bakıldı 16mm idi bugün 18mm yarında ovitrelle inşallah bu ay olur olmazsa bende hsg çekilicem. Sen adetin ne zaman başladın ilaca ve nezaman hsg cekildin

ben eylulde cektırdım kuzum ,
ıyı bari agrın sızın olmadıysa en onemlısı bu,
ınsallaahh canımmm hepımız guzel haberler alalım

canım dün yumurtaya bakıldı 16mm idi bugün 18mm yarında ovitrelle inşallah bu ay olur olmazsa bende hsg çekilicem. Sen adetin ne zaman başladın ilaca ve nezaman hsg cekildin
Canım 9 martta adet oldum adetin 3. günü akşamları 2 tane hap iç dedi doktor bana 5 gün boyunca. 15.03.2022 de hap kullanmam bitti dün işte gittim hsg cekildim cok şükür temiz cıktı. Yarın sabahta kontrolüm var benimde bakalım yumurtalar yeterince gelişmiş mi diye. İnsallah bu ay olur senin için güzel haberleri alırız umarım. Ama hsg cekilmekte hamilik şansını arttırıyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru

Ay amiiin Hsg hamilelik sansını arttıyor diyorlar umarım öyledir. Her duyduğuma inanıyorum,umutlanıyorum. Resmen bir umuttur yaşamak..
kesınlıkle canımmmm,
umut etmek guzel sey, umut olmasa yaşayamazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…