Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Meraba Kızlarrr:KK200: okudum yazdıklarınızı bende 3 senelik evliyim
2 senedir cocuk istiyor deniyoruz pkoluyum
Eşimde bir sorun yok gitmediğim doktor yapmadığım şey yemedigim kür kalmadı olmuyor
Artık allaha bıraktım dua ediyorum
Ama en son 2 defa pes peşe kimyasal gebelik oldu 2019 temmuz ağustos ayında
Sonra işte şubatta doktorum femara verdi 1 kere kullandım yarin randevum var bakalim 2. Defa basliycam sanirim
Ayriyetten ovulasyon testi aldım onları da 2. Defa denemeye basliycam adetini bekliypuem
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah Hayırlı sağlıklı bebisler :emir_bebek:

Kızlar merhaba bende aranızda yeniyim. Femara nasıl bir ilaç etkilimi hamile kalan çok oluyormu? Benim bir düşüğüm birde başarısız tüp benk denemem var bu süreçte denesemmi doktor kontrolünde bu ilacı çok kararsızım

merhaba kızlarr. 4 senedir spral kullanıyodum 2019 8 kasımda çıkarttırdım. bir kaç ay önce doktorum pco olduğumu söyledi. kaç aydır uğraşıyorum ama henüz pozitifi göremedim. bu ay soğan kürüne başladım. 14 nisanda kontrole gittim reglinin 4. günü femara verdi ve dün gittiğimde de 1 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi. dün akşam 6 da çatlatma iğnesi vuruldum. 4 gündür de ovulasyon testi yapıyordum ama hep silik çıkıyordu bugün yaptığım baya belirginleşti. ben pek anlayamadım ya şimdi yumurta çatlamış mı oluyo yan. anlayanlar bana yardımcı olabılırmi lütfennnnn.
ovülasyon testlerimi de ekliyorum kızlar lütfen yardım bekliyorum ne yapıcam şimdi.
4 numara bugün yaptığımm

Eklentiler

• ovu 2.jpg
    ovu 2.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 236
  • ovu.jpg
    ovu.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 226
merhaba kızlarr. 4 senedir spral kullanıyodum 2019 8 kasımda çıkarttırdım. bir kaç ay önce doktorum pco olduğumu söyledi. kaç aydır uğraşıyorum ama henüz pozitifi göremedim. bu ay soğan kürüne başladım. 14 nisanda kontrole gittim reglinin 4. günü femara verdi ve dün gittiğimde de 1 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi. dün akşam 6 da çatlatma iğnesi vuruldum. 4 gündür de ovulasyon testi yapıyordum ama hep silik çıkıyordu bugün yaptığım baya belirginleşti. ben pek anlayamadım ya şimdi yumurta çatlamış mı oluyo yan. anlayanlar bana yardımcı olabılırmi lütfennnnn.
ovülasyon testlerimi de ekliyorum kızlar lütfen yardım bekliyorum ne yapıcam şimdi.
4 numara bugün yaptığımm

Bütünü değerlendirmeniz gerekiyor iki koyu kırmızı çizgi yumurtlama gününüzün bugün olduğunu gösteriyor. Bol şans

Amin canım çok teşekkür ederim üstüne görme yaşadım adet günü o yüzden bu ay da olmadı demiştim ama arkası gelmeyince umutlandım ve güzel haberi aldık. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Merhaba, kac gün sürdü üstüne görme ve rengi nasıldı, ben de şüpheleniyorum da 5 gün süren adet sürem 2 günde tamamen bitti, 1 bucuk gün sonra lekelenme seklındeydı, normalde ilk 3 gün yogun olur 4. ve 5. gunler leke leke gelır

Mrb herkese...Bende bu ay ilk defa femara kullananlardanım. Umutsuzum ama umarım olur.
Yaa canım ben de doktoruma gidemedim virüsten dolayı ilk kullanımda adet bitiminden sonra hemen kullandım devamını ne zaman kullanmam lazım bir bilgin var mı

Yaa canım ben de doktoruma gidemedim virüsten dolayı ilk kullanımda adet bitiminden sonra hemen kullandım devamını ne zaman kullanmam lazım bir bilgin var mı
Onu hiç bilmiyorum canım. Çünkü bende ilk kez kullandım. Ama adetin 3.günü başladım ben kullanmaya. Sen neden bitince başladın acaba.

Merhabalar herkese bende bu ay femara kullandım adetin 3.gunu başladım 5gun devam ettim günde bir tane.benim adetlerim düzenlidir herzaman 23. gün adet olurdum bugun 27. günüm ve daha adet olmadım acaba bu ilac adet geciktirir mi? Çatlatma igensi vurmadım yumurtlamayı takip etmedim.benim adetlerim hiç bir zaman 27.gune kadar gitmemiştir.umutlanmakta istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak icin

Merhabalar herkese bende bu ay femara kullandım adetin 3.gunu başladım 5gun devam ettim günde bir tane.benim adetlerim düzenlidir herzaman 23. gün adet olurdum bugun 27. günüm ve daha adet olmadım acaba bu ilac adet geciktirir mi? Çatlatma igensi vurmadım yumurtlamayı takip etmedim.benim adetlerim hiç bir zaman 27.gune kadar gitmemiştir.umutlanmakta istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak icin

Merhaba. Bende 7 gunluk gecikme yasamistim. Sonra adet gormustum. Ama ins. Sen hamilesindir.

Merhaba. Ben yine femara kullaniyirum. Bu 3.denemem ins. Nasip olur hayirlisiyla:anne:. Catlatma ignesi ve ivulasyon testi doktorum vermemisti. Acaba konusup denesemmi catlatma ignesi?

Merhaba. Ben yine femara kullaniyirum. Bu 3.denemem ins. Nasip olur hayirlisiyla:anne:. Catlatma ignesi ve ivulasyon testi doktorum vermemisti. Acaba konusup denesemmi catlatma ignesi?
Ben bir kez kullandim femera o ay ovrilette idi sanirim adi catlatma ignesi de oldum simdi ikizlerim 1 yasinda sukurler olsun Rabbim ins sana da isteyen herkese de nasip eder

Ben bir kez kullandim femera o ay ovrilette idi sanirim adi catlatma ignesi de oldum simdi ikizlerim 1 yasinda sukurler olsun Rabbim ins sana da isteyen herkese de nasip eder
Amin ins. Canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Hem de ikiz 😃 muhtesemmm. Rabbim keyifle buyutmeyi de nasip etsin ins. Doktoruma sorayim catlatma ignesini ben de :KK58:

Ben de femara ya başlıyorum yarın nasıl olucak çok merak ediyorum pko var pko olan varmı hapı kullanan

X