Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelin konusalim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok doktor istemedi. İlk 63 cikmisti 10 gun once de 52 cikti. Ama doktor bu degerleri yuksek bulmadi. 100 un ustunde olmazsa cocuga engel degil dedi.
Farkli bi doktora görünün bence benimde 60 kusur çıkmıştı prolaktin bu kadar yüksekken gebelige engel olabilir dedi ve hemen emar istedi ama cok şükür temiz çıktı. Rabbim sifa versin insallah biran önce duzelir umarım

Zaten bir bu hayit tohumu cayi kaldi denemedigim onu da deneyecegim artik
Yoğun bir stres dönemimde 40 değer çıkmıştı prolaktinim dostinex vermişti dr ben o ilacı içemedim dengemi çok bozmuştu o zaman içtim hayıt çayını 1 ay sonraki kontrolde 8 e düşmüştü değer dr bile inanamadı

Yoğun bir stres dönemimde 40 değer çıkmıştı prolaktinim dostinex vermişti dr ben o ilacı içemedim dengemi çok bozmuştu o zaman içtim hayıt çayını 1 ay sonraki kontrolde 8 e düşmüştü değer dr bile inanamadı
Bu ay dostinex kullandim. Olmadi diger aya hayit suyunu bende kullanayim.

Kizlar ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Bana biraz erken geldide.. siz kaçıncı günlerde gitmiştiniz ?

Kizlar ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Bana biraz erken geldide.. siz kaçıncı günlerde gitmiştiniz ?
Merhaba beni de adetin 6. Günü çağırdı ama gidemeyeceğim 9 uncu gün gideceğim yanlız ben 2014 yılından beri pko yum ama hiç eşimle denemedik çocuk yapmayı doktor direk femara verdi normalmi sizce

Merhaba beni de adetin 6. Günü çağırdı ama gidemeyeceğim 9 uncu gün gideceğim yanlız ben 2014 yılından beri pko yum ama hiç eşimle denemedik çocuk yapmayı doktor direk femara verdi normalmi sizce

Merhaba. Ben kendimi bildim bileli pkoyum. İlacsiz adet bile olamiyorum. Bir sene korunmasiz iliski oldu o halde gebelik olmayınca doktor femara verdi.

Pko oldugunuz icin sureci hizlandirmak icin vermiştir doktorunuz. Bence doktorun uyguladigi tedaviye uyun.

Merhaba. Ben kendimi bildim bileli pkoyum. İlacsiz adet bile olamiyorum. Bir sene korunmasiz iliski oldu o halde gebelik olmayınca doktor femara verdi.

Pko oldugunuz icin sureci hizlandirmak icin vermiştir doktorunuz. Bence doktorun uyguladigi tedaviye uyun.
Anladım ben de güvendim doktoruma ilk defa yıllardır kadın doğumcu bulamamıştım işallah doğru insanı bılmuşumdur. Bu arada adet kanamam lekelenme olarak devam ediyor normalmi sizinde böylemiydi

Merhaba kızlar bende femara kullandım çatlama iğnesi oldum iğneden birkaç gün sonra afedersiniz tuvalete girince yumurtalıklarım ağrı yapmaya başladı göğüslerim aşırı derecede ağrıyor merdiven inerken tutmak zorunda kalıyorum devamlı bi kasıklarımda sızlama var bunları yaşadınız mı adet günüme daha çok var.

Merhaba kızlar bende femara kullandım çatlama iğnesi oldum iğneden birkaç gün sonra afedersiniz tuvalete girince yumurtalıklarım ağrı yapmaya başladı göğüslerim aşırı derecede ağrıyor merdiven inerken tutmak zorunda kalıyorum devamlı bi kasıklarımda sızlama var bunları yaşadınız mı adet günüme daha çok var.
Evet cnm çünkü hormon girdi vücuduna gayet normal ben ağlamıştım kaşık ağrısından

Evet cnm çünkü hormon girdi vücuduna gayet normal ben ağlamıştım kaşık ağrısından
Birde bişey sorucam bu ilacı 3. Günden itibaren kullandım klomeni 5. Günden kullanmıştım o yüzden yumurta çatlama günüm tam denk geldi fakat femarayı 3. Gün kullanmaya başladığım için yumurtam erken çatladı 28 günü tamamlamıcak o yüzden bugün iğnenin 10. Günü ne zaman iğne etkisi geçer test yapabilirim ?

Kızlar merhaba...
Bende martta femara kullandım.pkoluyum ve hamile kaldım onunla. Daha önce aşılama bile yapıldı tutmadı.
Femara sayesinde hamile kaldım ama bhcg artmadığı için kürtaj oldum . :( korunma süresi bittikten sonra tekrar kullanmayı düşünüyorum

Back