FEMARA kullananlar destekleşme, Ekim 2022

Merhaba bende femaraya başladım 5 gün günde 2 kez kullan dedi pazartesi kontrolüm var bundan önce klomen kullandım 1 ay ve kist oluştu kistin gitmesi için 2 ay bekledik ilk ay büyüdü ikinci ay doğum kontrol kullanmak zorunda kaldım ve bu ay gitti çok şükür ilk defa femara kullanıyorum neler olcak merakle bekliyorum ama neden bilmiyorum hiç umudum yok hemde hiç 1.5 senedir o kadar negatif gördümki hamile kalabileceğime inancım kalmadı ve sanırım bu durumu kabul bile etmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Canım bende bu adet olunca femara denicez .çok iyi bı ilaç femara sayesinde 4 kez hamile kaldım 1 kızım var sadev diğerleri kalbi durdu.
merhaba peki klomen deneyip sonramı femara denenizin yoksa direk femaramı denediniz sağlıkla büyüsün inş kızınız umut oldunuz bana çünkü hiç beklentim kalmadı artık

Allahtan umut kesilmez öyle düşünmeyin pozitif kalmak çok zor biliyorum ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama inşallah olacak buna inanmaya çalışmak iyi geliyor

merhaba peki klomen deneyip sonramı femara denenizin yoksa direk femaramı denediniz sağlıkla büyüsün inş kızınız umut oldunuz bana çünkü hiç beklentim kalmadı artık
Evet canım klomeni kullandım hiç büyümedi sonra femaraya geçtik femarayka daha hızlı hamile kalabiliyorim

Merhabalar son durumunuz nedir?
Benim yarın 7. Günüm
Dr kontrolüm 3 gün sonra

Merhaba femara işe yaradı mı acaba

C-life diye bir macun Instagram sayfası üzerinden satış yapıyor "clifebitkiselkarisim" böyle galiba profil ismi
teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi bende mfk ürünlerini kullanmıştım ama malesef olmuyor bide bunu deneriz inş şuanda aşılama yaptırdım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…