FEMARA kullananlar destekleşme, Ekim 2022

Merhaba bende femaraya başladım 5 gün günde 2 kez kullan dedi pazartesi kontrolüm var bundan önce klomen kullandım 1 ay ve kist oluştu kistin gitmesi için 2 ay bekledik ilk ay büyüdü ikinci ay doğum kontrol kullanmak zorunda kaldım ve bu ay gitti çok şükür ilk defa femara kullanıyorum neler olcak merakle bekliyorum ama neden bilmiyorum hiç umudum yok hemde hiç 1.5 senedir o kadar negatif gördümki hamile kalabileceğime inancım kalmadı ve sanırım bu durumu kabul bile etmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Canım bende bu adet olunca femara denicez .çok iyi bı ilaç femara sayesinde 4 kez hamile kaldım 1 kızım var sadev diğerleri kalbi durdu.
merhaba peki klomen deneyip sonramı femara denenizin yoksa direk femaramı denediniz sağlıkla büyüsün inş kızınız umut oldunuz bana çünkü hiç beklentim kalmadı artık :KK43:

Merhaba bende femaraya başladım 5 gün günde 2 kez kullan dedi pazartesi kontrolüm var bundan önce klomen kullandım 1 ay ve kist oluştu kistin gitmesi için 2 ay bekledik ilk ay büyüdü ikinci ay doğum kontrol kullanmak zorunda kaldım ve bu ay gitti çok şükür ilk defa femara kullanıyorum neler olcak merakle bekliyorum ama neden bilmiyorum hiç umudum yok hemde hiç 1.5 senedir o kadar negatif gördümki hamile kalabileceğime inancım kalmadı ve sanırım bu durumu kabul bile etmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Allahtan umut kesilmez öyle düşünmeyin pozitif kalmak çok zor biliyorum ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama inşallah olacak buna inanmaya çalışmak iyi geliyor🙏🏻🙏🏻

merhaba peki klomen deneyip sonramı femara denenizin yoksa direk femaramı denediniz sağlıkla büyüsün inş kızınız umut oldunuz bana çünkü hiç beklentim kalmadı artık :KK43:
Evet canım klomeni kullandım hiç büyümedi sonra femaraya geçtik femarayka daha hızlı hamile kalabiliyorim

Herkese selam hanımlar,

Biz bir süredir bebek istiyoruz ama henüz olmadı. Adetlerim hep düzensizdi pco değil ama pcoya benzer bir tablo olduğumu söyledi doktorlar. Kendim evde ovülasyon testi ile takipler yapıp değerlendirmeye çalıştım ama nasip olmadı hiç gebelik.
Bu ay doktor femara kullanalım dedi adetin 5. günü başladım 5 gün sabah akşam birer tane içicem inşallah, şuana kadar 4 tane içtim.

Sizlerden daha önce kullanmış olanlar var mı tecrübeleriniz neler? ya da hali hazırda kullanan kimse var mı?
Birbirimize destek olalım diye açtım bu başlığı ve dönüşlerinizi bekliyorum :)

Hepimize hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin Allah en tez hayırlı vakitte :KK200:
Merhabalar 💜 son durumunuz nedir?
Benim yarın 7. Günüm
Dr kontrolüm 3 gün sonra

Bende geçen ay başladım femaraya pkos um ama ben birde gonal f kullandım yumurtalarım çok güzel büyüdü doktor bile şaşırdı, aşılama yaptık ama maalesef olmadı hastalandım geçen hafta yine femara kullaniyorum şu anda ama igne yok dedi doktor bu ay bakalım ignesiz neler olacak 31 ekim kontrolum var
Merhaba femara işe yaradı mı acaba

C-life diye bir macun Instagram sayfası üzerinden satış yapıyor "clifebitkiselkarisim" böyle galiba profil ismi
teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi bende mfk ürünlerini kullanmıştım ama malesef olmuyor bide bunu deneriz inş şuanda aşılama yaptırdım beklemedeyim

X