• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullananlar acilll bi bakarmisnizz

Benimdemelegimolsa

Her nasip vaktine esirdir..🌵
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
335
342
53
Merhabalar ben bu ay femeraya başladım gebelik için. Doktor adetin 2. Günü kullanmaya baslamami söyledi ama kac gün kullanacagimi soylemedi reçete de 1×2 yazıyordu bende sabah akşam kullandım bugün 8. Günümdeyim femera sadece 5 gün mü kullanılıyordu ben yanlış mi yaptım :KK43: 10. Günü kontrole çağırdı bende o güne kadar kullanmam gerektiğini sanıyordum.. Bilgisi olanlar lütfen yardımınzı bekliyorum..

Merhabalar ben bu ay femeraya başladım gebelik için. Doktor adetin 2. Günü kullanmaya baslamami söyledi ama kac gün kullanacagimi soylemedi reçete de 1×2 yazıyordu bende sabah akşam kullandım bugün 8. Günümdeyim femera sadece 5 gün mü kullanılıyordu ben yanlış mi yaptım :KK43: 10. Günü kontrole çağırdı bende o güne kadar kullanmam gerektiğini sanıyordum.. Bilgisi olanlar lütfen yardımınzı bekliyorum..
Hayli olmuş sorulalı kesinlikle beş gün kullanılıyor

femara 5 gün kullanılıp bırakılıyor bildiğim kadarıyla ama doktorunuz söyler kaç gün kullanacağınızı

Biraz geç bir cevap ama belli başka merak eden arkadaşlara yardımcı olur.
Ben 8 aylık evliyim iki ay doğum kontrol hapı kullandım ve yan etkisinden dolayı bıraktım, bırakınca adetlerim düzensizleşti, ve hamile kalamadım, doktora gittiğimde yumurtamın çatlamadığını ve kiste döndüğünü söyledi, duphaston verdi bir ay kullandım, o ay bebek olmadı, sonra bursa'da çok ünlü başka bir doktora gittim femera verdi adetin beşinci günü başladım beş gün sabah akşam kullandım ve 14.günü yumurtam çatlamış ve o gün döllenmeyi hissettim ben kasığım da pıt pıt damar atıyor sanki adete 4 gün kala yerleşme kanaması yaşadım ve beta hcg yaptırdım 94 çıktı adet günü yaptırdım 834 çıktı yani çok etkili bir ilaçmış test etmiş olduk, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah 😊umarım sizi aydınlatabilmişimdir.

Back