- 3 Eylül 2019
- 538
- 521
- Konu Sahibi Papatyaa00
Arkadaşlar adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım daha önce kullanan var mı yada şuan kullanan bir bilgisi olan varmı veya etkisini görenn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pko yok yumurtalarım geç çatlıyor dedi doktor bir işe yarar mıKuzu ben kullandım pkodan dolayı günde 3 kez kullanınca güzel büyümüşlerdi ama gebelik elde edemedik henüz
Yumurtaların olması gereken büyüklüğe daha hızlı erişmesini sağladığı için faydalı olur canımBende pko yok yumurtalarım geç çatlıyor dedi doktor bir işe yarar mı
Ya inşallah peki çatlatma iğnesi kaç gün yapılıyor ilac kaç gün kullanılıyorYumurtaların olması gereken büyüklüğe daha hızlı erişmesini sağladığı için faydalı olur canım
Canım ilacı kaç gün kullanacağın yumurtaların büyüme hızına bağlı 18-20 mm falan olunca çatlama iğnesi veriliyor iğneden 36 saat sonra da yumurta çatlıyorYa inşallah peki çatlatma iğnesi kaç gün yapılıyor ilac kaç gün kullanılıyor
Anladım cnm çok sağolCanım ilacı kaç gün kullanacağın yumurtaların büyüme hızına bağlı 18-20 mm falan olunca çatlama iğnesi veriliyor iğneden 36 saat sonra da yumurta çatlıyor
Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun inşallahAnladım cnm çok sağol
Ne kadar kullandın peki cnm çatlatma iğnesi yapıldı mıBende Ağustos da femara ile hamile kaldım
Evet beş gün kullandım 7 Ağustos da başladım 24 Ağustos da iğne vuruldum göbekten sonra IGNe gecesi dahil 8 gece ilişki olduNe kadar kullandın peki cnm çatlatma iğnesi yapıldı mı
Yaa darısı başıma inşallah bende adet gecikmesi var doktor yumurtalar geç çatlıyor dedi birde sağ tüpüm kapalı pek umudum da yok aslında ama bakalımm senin neyin vardı cnmEvet beş gün kullandım 7 Ağustos da başladım 24 Ağustos da iğne vuruldum göbekten sonra IGNe gecesi dahil 8 gece ilişki oldu
Pko yumurta tembelliği ve kiloYaa darısı başıma inşallah bende adet gecikmesi var doktor yumurtalar geç çatlıyor dedi birde sağ tüpüm kapalı pek umudum da yok aslında ama bakalımm senin neyin vardı cnm
Bişeyi merak ediyorum aslında 2 yumurta birden çatlayabilir mi kapalı olan tüpteki yumurta çatlarsa tutmaz dimiiiPko yumurta tembelliği ve kilo
Allah büyük kac yumurta büyür ise hepsi çatlarBişeyi merak ediyorum aslında 2 yumurta birden çatlayabilir mi kapalı olan tüpteki yumurta çatlarsa tutmaz dimiii
Adetin kaçıncı günü yapıldı iğnenizbende 3 ay klomen kullandım bu ay femara. insallah bi etkisini görürüm 22 falandı sanırım iğne vurulduğunda 36 saat sonra ve ertesi gün denedik. bakalım nolucak.
Adetin kaçıncı günü yapıldı iğneniz
13 . günü sabah iğne yapıldı. 14. gün akşam birlikte oldukAdetin kaçıncı günü yapıldı iğneniz
Benim bugün 12. Gün dün yumurtama bakıldı 2 tane 13 mm olmuş geç mi gelişiyor acaba ya13 . günü sabah iğne yapıldı. 14. gün akşam birlikte olduk