• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullanan birinden tecrübe. .

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
34
Arkadaşlar, bu konuyu açma sebebim femara adli ilaçla ilgili güncel bir bilgi bulamamamdir. Klomem bende yumurta olusturamayinca doktorum femarayi verdi. Normalde meme kanseri icin kullanıldığı icin korkarak kullandim ama guzel iki yumurtam oluştu.
Aksiyon günleri bugün başladı. Hayırlısı bakalim. Ilaci kullanabilirsiniz. Yan etki de yapmadi :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar, bu konuyu açma sebebim femara adli ilaçla ilgili güncel bir bilgi bulamamamdir. Klomem bende yumurta olusturamayinca doktorum femarayi verdi. Normalde meme kanseri icin kullanıldığı icin korkarak kullandim ama guzel iki yumurtam oluştu.
Aksiyon günleri bugün başladı. Hayırlısı bakalim. Ilaci kullanabilirsiniz. Yan etki de yapmadi :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canım ? bende pcoluyum , klomenden bi fada göremediğim için femara muadili bi ilaca başladım bugün , senden femaraa dair yorumlarını almak isterim ;)

selam canım ? bende pcoluyum , klomenden bi fada göremediğim için femara muadili bi ilaca başladım bugün , senden femaraa dair yorumlarını almak isterim :KK66:

Canim öncelikle Rabbim tez zamanda kucağımizi doldursun inşallah. Ben femara ile bazen 2 bazen tek yumurta olusturabiliyorum. Hatta şu anda aşılama yaptiracagim. Yine kullaniyorum. Sorularin varsa sorabilirsin.

Canim öncelikle Rabbim tez zamanda kucağımizi doldursun inşallah. Ben femara ile bazen 2 bazen tek yumurta olusturabiliyorum. Hatta şu anda aşılama yaptiracagim. Yine kullaniyorum. Sorularin varsa sorabilirsin.

öncelike teşekkürlerrr :)

canım ben günde 1 doz kullandım , cuma bitti ilaç bugün gittim sanırım yeterince büyümemişti ,çarşamba tekrar çağırdı :KK66:

sanırım bende de gelişme var , çarşamba net bilgi veririm :)

keşke klomende o kadar uzun zaman yüksek doz ile vakit geçirmeseymişim , ne diyelim hayırlısı ...

seninde bi an önce gönlüne göre olsun inşAllahhh :D

öncelike teşekkürlerrr :)

canım ben günde 1 doz kullandım , cuma bitti ilaç bugün gittim sanırım yeterince büyümemişti ,çarşamba tekrar çağırdı :KK66:

sanırım bende de gelişme var , çarşamba net bilgi veririm :)

keşke klomende o kadar uzun zaman yüksek doz ile vakit geçirmeseymişim , ne diyelim hayırlısı ...

seninde bi an önce gönlüne göre olsun inşAllahhh :D

Inşallah :-) ben sadece 1 ay kullandım klomen. Olmayınca doktorum femara ya geçti. Ondan sonra hep femara kullandım. Ben Istanbuldayim. Emsey Hastanesine gidiyorum. Sen? Sormamin sebebi bu ilacı cok fazla doktor önermiyor. Ondan soruyorum. Ben de pzt öğreneceğim yumoşlarimin durumunu..

Inşallah :-) ben sadece 1 ay kullandım klomen. Olmayınca doktorum femara ya geçti. Ondan sonra hep femara kullandım. Ben Istanbuldayim. Emsey Hastanesine gidiyorum. Sen? Sormamin sebebi bu ilacı cok fazla doktor önermiyor. Ondan soruyorum. Ben de pzt öğreneceğim yumoşlarimin durumunu..

canım ben Maraşın bi ilçesindeyim ,doktorum söylemişti ,bende araştırdım , diğer ay başladık ;)

pazartesi gittim , çarşamba gittim , cumartesi gidecem , o zamana büyümüş olurlar inşAllah ;)

seninkilerde büyümüşlerdir , yumoşlar bebüş olur umarım :D

canım ben Maraşın bi ilçesindeyim ,doktorum söylemişti ,bende araştırdım , diğer ay başladık ;)

pazartesi gittim , çarşamba gittim , cumartesi gidecem , o zamana büyümüş olurlar inşAllah ;)

seninkilerde büyümüşlerdir , yumoşlar bebüş olur umarım :D
Merhaba kızlar aşılama oldunuz mu bende femara kullanıyorum bu ay 2. Aşılamam olucak. 2 yumurtam oluşmuş gayet güzel dedi doktor sizde durumlar nasıl

Merhaba ben de 40 yaşındayım yumurtalarım yaş sebebiyle az ve kalitesinden emin değiller. Bir düşüğüm olduğu için tüp bebek istedim. Yumurta sayısı ve kalitesi için Gonal F+Merional+Femara verdi dr'um. Bu ay direk yumurtalarımı alıp tüp bebek yapacağız Allah'ın izniyle. Umarım herkesin gönlünün muradı gerçek olur.

Merhaba hanımlar uzun zamandır bu platformu takip ediyor ve bende çocuk sahibi olmakla ilgili deneyimlerinden bahsetmek istiyorum 2011 yalında evlendim ve 6ay sonra çocuk sahibi olmayı istedik tabi olmadı:)çünkü ben ilk regl olduğum günden beri hep çok düzensiz oluyordum 3 ay 4 ay hatta 6 ayda bir regl oluyordum önce yumurta takibi yapıldı tabi yumurtam 13-14 mm oluyor sonra büyümüyor ve çatlamıyordu tipik bir pcos hastasıydım ve ailemdeki herkes böyleydi :(( sonrasında ilaçlarla yumurta büyütme yoluna gittik olması anestezili hsg çekildi herşey normal eşimin spermiyogramı bayağı iyi doktorum aşılama denedi olmadı tabi biz evleneli 3 yıl olmuştu en son çare tüp bebek yaptık 11 yumurta toplandı fakat 5 tanesi ilerledi ve 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tuttu fakat 8 haftalıkken kese bozuldu ve düşük yaptım artık sadece üzgün ve kalbi çok kırılmış bir Kadın olarak vazgeçecektim çocuk fikrinden düşükten sonra en son 6 Eylül 2014de regl oldum ve her gün 1 adet femara kullandım toplam 3 tane kullandım ve süpriz yumurtam tuttu şu an çok sağlıklı bir kızım var demem o ki femara bende işe yaradı çok uzun oldu kusura bakmayın umarım hikayem sizlerede Umut olur sağlıkla kalın...

Back